ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! Ξεκίνησε από το ξέσπασμα της Πανδημίας και συνεχίζει - Βίντεο


  Συνεχίζει να κινείται αδιάκοπα η εικόνα του Χριστού ως Μεγάλου Αρχιερέως στην Ωραία Πύλη του Ναού του Ιερού Κελίου Αγίας Τριάδας Προβάτας στο Άγιον Όρος, όπου ασκητεύει ο Ιερομόναχος π. Γεώργιος Αλευράς, πνευματικό παιδί του Αγίου Γέροντος Πορφυρίου (δείτε εδώ και εδώ)!

 Ο Βασίλειος Κωστούλας, γνωστός ποιοτικός καλλιτέχνης και συνθέτης, έφτασε ως εκεί και διαπίστωσε με τα μάτια του το θαυμαστό φαινόμενο, αποτυπώνοντάς το στο παρακάτω βίντεο.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι όμως, ότι η πρώτη κίνηση της εικόνας πρωτοδιαπιστώθηκε κατά το διάστημα 20 με 23 Νοεμβρίου 2019, όταν δηλαδή άρχισε να τρέχει ο εφιάλτης του Covid-19, εν αγνοία όλων μας (δείτε εδώ), αφού μόνο στις αρχές του 2020 άρχισε να δημοσιοποιείται η καταστροφική δράση του νέου αφύσικου ιού...

  Η εικόνα του Χριστού άρχισε και πάλι να κινείται, συνεχώς πια, από την Πέμπτη του Αγία Λαζάρου, λίγο πριν το Πάσχα του 2020, όταν δηλαδή άρχισε η πρώτη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και πάρθηκαν τα γνωστά αυστηρά μέτρα, φτάνοντας στο ακραίο και αντιχριστιανικό και αντισυνταγματικό σημείο να απαγορεύσουν την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας, του ίδιου ζωοδότη και Σωτήρα Χριστού!

  Το προστατευτικά προειδοποιητικό, κατά την άποψη μας, μήνυμα της εικόνας του γλυκύτατου Χριστού συνεχίζεται... Και δεν είναι τυχαίο ότι δίδεται μέσα στο Περιβόλι της Μητέρας Του. Δείτε το:


NOIAZOMAI
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου