ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ - ΣΟΦΙΑ! Η μεγάλη ώρα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821! Βίντεο


  200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, σημαίνει την πρώτη αναστάσιμη καμπάνα του Γένους!

 Ο Βυζαντινός Ιεράρχης του ακριτικού Ελληνισμού, διαβεβαιώνει, εκτός από τα δεινά - τα οποία μπορούμε να ελαττώσουμε, να σμικρύνουμε ή και να ματαιώσουμε με την επιστροφή μας και μόνο στον δρόμο του Θεού, το πετραχήλι της Εξομολόγησης και το άγιο Δισκοπότηρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας - προλέγει τώρα ρητά την γρήγορη, επερχόμενη απελευθέρωση της Πόλης και της Αγια-Σοφιάς στην οποία και θα λειτουργήσει!

 Έχει άλλωστε και στο παρελθόν υπονοήσει ότι η μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί προδιαγράφει το τέλος του Ερντογάν, ο οποίος έβγαλε "τα φτερά του λίμπουρα"... Τα φτερά που βγάζουν τα μυρμήγκια πριν πεθάνουν... (δείτε εδώ και εδώ)

ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  Σε πρόσφατη λοιπόν ομιλία του (Δεκ. 2020) ο Μόρφου εξήγησε τι σημαίνει "Αγια-Σοφιά", δηλαδή η Σοφία του Θεού:

 "Ποια είναι η Σοφία του Θεού; Ο Χριστός!

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ

 Και στην συνέχεια ο άξιος Ιεράρχης προλέγει με μεγάλη χαρά την εκπλήρωση του μεγάλου Ποθούμενου γενεών επί γενεών Ελλήνων, από τις πρώτες μαύρες ώρες του 1453 ως τις λαμπρές μέρες του 1821 και από τις ένδοξες σελίδες του 1912 ως το πικρό 1922 και την εισβολή του Αττίλα, βεβαιώνοντας ότι και θα ελευθερωθεί σύντομα η Αγια-Σοφιά και πως "θα πάμε να λειτουργήσουμε" ξανά εκεί μέσα, εννοώντας και τον εαυτό του, που ως Αρχιερέας τελεί Λειτουργίες:

 "Η Εκκλησία η Μεγάλη, που σύντομα θα ελευθερωθεί και θα πάμε να λειτουργήσουμε, του Θεού Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, είναι αφιερωμένη στον Χριστόν"!

  Και συμπληρώνει επαναληπτικά:

 "Όταν ακούετε "Σοφία του Θεού" είναι ο Χριστός! Ο Υιός του Πατρός. Ο εκ Πνεύματος Αγία και Μαρίας της Παρθένου γεννηθείς"!

  
 "Σύντομα" λέει ο Μόρφου! Θα ελευθερωθεί και θα την ξαναλειτουργήσουμε, γεμίζοντας τότε δάκρυα συγκίνησης την ίδια την Παναγιά και Υπέρμαχο Στρατηγό μας, τον Άγιο Κωνσταντίνο και Ελένη, Ιουστινιανό, Βασίλειο Β΄, Αγία Θεοφανώ, Άγιο Ιωάννη Βατάτζη, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Αγία Θεοδοσία, Πατρο-Κοσμά, Άγιο Αρσένιο Καππαδόκη, Άγιο Παΐσιο, Άγιο Πορφύριο, Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη και όλους τους τάφους των προγόνων!

  Ω, τι μακάρια στιγμή! Να λειτουργηθείς στην Αγια-Σοφιά των Αυτοκρατόρων μας και του Παντοκράτορά μας! Να ακούς εκεί μέσα το θερμό κήρυγμα του γενναίου Βυζαντινού Μόρφου! Και να συγκλονίζεται κάθε κύτταρο της ύπαρξής σου!

 Ετοιμαστείτε λοιπόν! Γιατί μετά την μεγάλη σταύρωση των δεινών, των νέων διωγμών της Πίστης, της Παιδείας και της Πατρίδας, την παραπλάνηση και της περιπλάνηση της νεολαίας και μέρους του λαού μας, θα ακολουθήσει η μεγάλη Ανάσταση! Η μεγάλη Λαμπρή του Γένους και της Ορθοδοξίας! Προετοιμασμένη ακριβώς από την του Θεού Σοφία, πριν από αιώνες!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

3 comments:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ... ΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και καιρό πιάνω τον εαυτό μου να αναζητώ κάθε ημέρα,τον λόγο του Πανιερώτατου, ψάχνοντας οτιδήποτε καινούργιο έχει προσθέσει στον κυβερνοχώρο.
    Και αν δεν τον δω ή ακούσω, κάτι λείπει από την ημέρα μου,εγώ που αρνήθηκα πολλά,μα πάλι"πίσω" ήρθα χάριν Αυτού του Ανθρώπου,που μέλι στάζει το στόμα του και την Αλήθεια την ξεχωρίζεις στα μάτια του,στον τόνο της Φωνής του.
    Την Ευλογία Του να έχουμε!!και Ο Θεός και η Παναγία να του δίνουν δύναμη να μας καθοδηγεί, γιατί δεν έχουμε κανέναν πια να μας μιλήσει όπως μας μιλάει Εκείνος.
    Σας Ευχαριστώ που υπάρχετε Κύριε!!ΤΗΝ
    ΕΥΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή