"ΒΟΜΒΑ" ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



  Μιλώντας πριν λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό "Karar" (17-1-2021), ο πρώην Πρωθυπουργός και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Αχμέτ Νταβούτογλου (δείτε και εδώ) αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται νέο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, το οποίο και θα τον ανατρέψει οριστικά, κάνοντας τους οπαδούς του να μην τολμούν να σηκώσουν κεφάλι!

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ


 Ο Νταβούτογλου, νυν αρχηγός του "Κόμματος του Μέλλοντος"με αφορμή δολοφονική απόπειρα κατά του στενού συνεργάτη και Αντιπροέδρου του Σελτσούκ Οζντάγ - πρώην Αντιπροέδρου του κόμματος Ερντογάν (ΑΚ) - υποστήριξε στην ουσία ότι το πραξικόπημα της "δεύτερης φάσης" θα γίνει από το εθνικιστικό κόμμα - οργάνωση της "Πατρίδας" και τον αρχηγό του Ντογού Περιντσέκ, ο οποίος ήταν αρχικά ακροαριστερός, υπήρξε μέλος της Οργάνωσης "Ταλάτ Πασά", του αρχιδήμιου δηλαδή των Γενοκτονιών Ελλήνων και Αρμενίων, τις οποίες και αρνείται τόσο ώστε να καταδικαστεί από ελβετικό δικαστήριο!


 Ο Περιντσέκ καταδικάστηκε το 2013 και για συμμετοχή στην υπόθεση Εργκένεκον, με την κατηγορία ότι ετοίμαζε μαζί με άλλους πραξικόπημα κατά του ηγέτη της Τουρκίας, αλλά αποφυλακίστηκε το 2014, όταν άναψε για τα καλά η σύγκρουση Ερντογάν - Γκιουλέν (FETO)...


 Προχωρώντας σταδιακά προς τον Κεμαλισμό, κατέληξε να γίνει υποστηρικτής και Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής του Ερντογάν, ενώ θεωρείται το πρόσωπο με την μεγαλύτερη ίσως επιρροή στους βαθείς μηχανισμούς της Τουρκίας, αφού έχει καταφέρει να έχει παντού ανθρώπους και υποστηρικτές, από το Δικαστικό Σώμα, τον Στρατό και τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, μέχρι τον περίγυρο του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος του έδωσε αυτή την δυνατότητα κυρίως μετά το Πραξικόπημα της 15-16 Ιουλίου 2016, θέλοντας να εκκαθαρίσει κάθε γωνιά του κράτους από τους Γκιουλενιστές... Έτσι εδραιώθηκαν μέσα στους μηχανισμούς οι Περιντσεκιστές...

  Ο Περιντσέκ θεωρείται φίλος της Ρωσίας και της Κίνας, εξαιτίας της αντιδυτικής πολιτικής και ρητορικής του, ενώ είναι οπαδός του Πολέμου με την Ελλάδα για την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου, θέλοντας φυσικά να παρασύρει τον Ερντογάν στην μοιραία κίνηση, ώστε να τον "αποκεφαλίσει" ευκολότερα, όπως προέβλεπαν τα παλιά σχέδια... (δείτε εδώ και εδώ)

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ


  Ο Αχμέτ Νταβούτογλου λοιπόν προειδοποίησε δημόσια και ευθέως για επερχόμενο πραξικόπημα από τον Ντογού Περιντσέκ, που όπως είδαμε έχει αλώσει τους μηχανισμούς τους κράτους:

 "Προειδοποιώ τον κ. Ερντογάν και κάθε λογικό άτομο στο κόμμα AK, ότι θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη εξουσίας που προσφέρει ο Ερντογάν, όπως προσπάθησε να κάνει η FETO στις 15 Ιουλίου, και τελικά θα θελήσουν να αναλάβουν την εξουσία εκκαθαρίζοντάς τον"!

 "Στην επόμενη φάση, ο Ερντογάν θα εκκαθαριστεί και θα δημιουργηθεί ένα αυταρχικό καθεστώς με τρόπο που οι συντηρητικοί (σ.σ. ισλαμιστές) δεν θα μπορούν να περπατήσουν ξανά με τα κεφάλια τους"!

 Τις δηλώσεις αυτές ανέβασε και σε μήνυμά του στο twitter, ενθαρυμμένος φυσικά από την πτώση Τραμπ και την άνοδο των Δημοκρατικών του Μπάιντεν, που θα θέσουν σε πρώτη προτεραιότητα το φάγωμα Ερντογάν, χρησιμοποιώντας ίσως τον πιο κοντινό και αποφασισμένο "φιλικό" αντίπαλό του, που έχει μάλιστα το "προσόν" να γνωρίζει τις μεθόδους του Ταλάτ Πασά και να θεωρείται "ρωσόφιλος"...

   NOIAZOMAI
 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου