"ΑΝΤΑΡΣΙΑ" ΡΩΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 58% - ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ! Δημοσκόπηση - φωτιά


 Οργισμένος είναι ο Πρόεδρος Πούτιν για την δυναμική άρνηση των Ρώσων να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε ποσοστό σχεδόν 60%!

 Αυτό κατέδειξε η ολόφρεσκη Δημοσκόπηση - φωτιά του "Levada Analytical Center", που διενεργήθηκε κατά το διάστημα 21 - 23 Δεκεμβρίου 2020, βάσει ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος 1.617 ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω, την οποία και παρουσιάζουμε.

58% "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

  Στο ερώτημα εάν οι Ρώσοι θα έκαναν το εμβόλιο το 58% απαντά "ΟΧΙ", ενώ "ΝΑΙ" λέει μόλις το 38%, την στιγμή που πρόκειται για ρωσικό εμβόλιο (Sputnik - V) και ενώ η Ρωσία έχει κλείσει εξαγωγές εκατοντάδων χιλιάδων τέτοιων εμβολίων σε πολλές χώρες του κόσμου!


ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

 Μεταξύ των πιο δημοφιλών λόγων μη εμβολιασμού - πάντα σύμφωνα με την έρευνα - είναι:

1.  Η επιθυμία να περιμένουν έως ότου ολοκληρωθούν οι δοκιμές των εμβολίων (30%)

2. Ο φόβος των παρενεργειών (26%)

3. Οι αντενδείξεις για εμβολιασμό (12%)

4. Η θεώρηση ότι δεν βρίσκουν νόημα στους εμβολιασμούς (12%)

ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

  Όπως είναι λοιπόν φανερό, οι Ορθόδοξοι Ρώσοι, όπως και πολλοί σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί με τα νέα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και την αντίστοιχη προσπάθεια να "σφραγιστούν" με "πιστοποιητικό" όποιοι τα κάνουν...

  Εδώ η Ελλάδα δεν πρέπει να πέσει σε παγίδες περιορισμού των Ευρωπαίων, καθώς μεγάλο μέρος του Τουρισμού της εξαρτάται από τον Ρωσικό (και Βαλκανικό) Θρησκευτικό Τουρισμό, που θα πρέπει να εξακολουθεί να έρχεται ελεύθερα στην χώρα μας, χωρίς "ψηφιακά" εμπόδια και περιορισμούς, από την στιγμή που αποδεδειγμένα δεν ασθενεί (π.χ. θερμομέτρηση - rapid test κλπ).

  Εντυπωσιακό πάντως είναι πως οι Ορθόδοξες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, είχαν πολύ λιγότερα κρούσματα και θύματα από ό,τι οι δυτικές και αυτός είναι ένας ακόμη παράγοντας που χαλαρώνει την επιθυμία για εμβολιασμό.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου