ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! Καρέ - καρέ η διαδικασία. Βίντεο - ντοκουμέντο



  Βίντεο - ντοκουμέντο από τον εμβολιασμό της Νοσηλεύτριας Ε.Κ. στον "Ευαγγελισμό" δείχνει ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιήθηκε φυσιολογικός ορός στο βήμα 1, ο οποίος αντλήθηκε με σύριγγα από τα γνωστά αποστειρωμένα πλαστικά φιαλίδια!

  Στο βήμα 2 φαίνεται πως ο φυσιολογικός ορός εκχέεται μέσα στο γυάλινο φιαλίδιο του εμβολίου, το οποίο έτσι αραιώνεται και στο βήμα 3 αντλείται η δόση εμβολιασμού από το αραιωμένο με φυσιολογικό ορό φιαλίδιο με νέα σύριγγα και βελόνα, ενώ στο βήμα 4 γίνεται ο εμβολιασμός.

ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ

  Το φιαλίδιο του εμβολίου είναι 0,45 ml και περιέχει 5 δόσεις των 0,3 ml μετά την αραίωση

 Κάθε δόση τώρα των 0,3 ml περιέχει 30 μικρογραμμάρια εμβολίου mRNA κορωνοϊού COVID-19....

Η ΑΡΑΙΩΣΗ

  Το Ν βρήκε και παρουσιάζει και τις επίσημες οδηγίες αραίωσης για το εμβόλιο "Comirnaty" - όπως ονομάστηκε - της Pfizer, όπου αναφέρεται:

 "Το αποψυγμένο εμβόλιο πρέπει να αραιωθεί στο αρχικό του φιαλίδιο με 1,8 ml ενέσιμου διαλύματος 9mg/ml (0,9%) χλωριούχου νατρίου"...

Ο ΣΑΛΟΣ

  Ήδη μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για "εμβόλιο φυσιολογικού ορού" που έκανε και ο Πρωθυπουργός, η Αντιπρόεδρος των Νοσηλευτών Ελένη Πέτρακα έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι ο φυσιολογικός ορός χρησιμοποιείται σαν διαλύτης του συμπυκνωμένου εμβολίου:

 "Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος. Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο".

 Από την άλλη, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τελικά έχει μεγάλη σημασία η δοσολογία, το μίγμα, που αν αλλάξει μπορεί να εξασθενήσει ή να ακυρώσει την δραστική ουσία, μετατρέποντας το εμβόλιο σε "αλατόνερο"¨...

  Επειδή πολλοί αμφισβητούν μάλιστα ότι χρησιμοποιήθηκε φυσιολογικός ορός, προβάλουμε το βίντεο - ντοκουμέντο που το αποδεικνύει.



 Τον λόγο πλέον έχουν οι ειδικότεροι, νοσηλευτές και γιατροί, που μπορούν να εξηγήσουν τα "ανεξήγητα"...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

3 comments:

  1. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙς.Κατι δενγραφεις σωστα πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν επαρκεί αυτό το βίντεο για την εμβολιασμένη νοσηλεύτρια. Θα θέλαμε να κρίνουμε καρέ καρέ από το βίντεο εμβολιασμού του Πρωθυπουργού και της ΠτΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπα!!!!! Δώσεεεεεεεεεε!!!1 Αλιμπαμπασ γήρως, ο καλυτρερος γυρος σε ολο το σπιτΙ! ΕΛα παρε:217038749

    ΑπάντησηΔιαγραφή