Ο ΜΟΡΦΟΥ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΣΩΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΝ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΜΟΡΦΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! Βίντεο


 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, εκεί που προσευχόταν ένα βράδυ, άκουσε έντονα στην καρδιά του μέσα, δια της Χάριτος του Αγίου Πνεύματος, ότι θα έρθουν κλέφτες να κλέψουν την σπάνια εικόνα του Οσίου Σωζομένου του εν Γαλατεία της Μόρφου Κύπρου,  η οποία βρισκόταν σχεδόν αφύλακτη πάνω σε μια παλιά καρέκλα στον παλαιό Ναό της Παναγιάς στο Κούρδαλι (δείτε εδώ)

Μονή Παναγίας Χρυσοκουρδαλιώτισσας, Κύπρος

 Αμέσως τότε επικοινώνησε με τον τοπικό Ιερέα και του ζήτησε να φέρει αμέσως να τυλίξει την εικόνα με ένα σεντόνι και να την φέρει στην Μητρόπολη για να ασφαλιστεί, όπως και έγινε.

Τέμπλο Μονής Παναγίας Χρυσοκουρδαλιώτισσας, Μόρφου, Κύπρος

 Την επομένη, η Αστυνομία ενημέρωσε την Μητρόπολη ότι κλέφτες είχαν μπει στον μικρό Ναό σπάζοντας την πόρτα και επειδή δεν βρήκαν την εικόνα του Οσίου, έσπασαν από τα νεύρα τους και την παλιά καρέκλα πάνω στην οποία βρισκόταν, χωρίς να πάρουν καμία άλλη από τις υπόλοιπες εικόνες!

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟ 2021

 Ο Μητροπολίτης προλέγει ότι το 2021 θα είναι "τρομερός χρόνος", ενώ λέει πως "ο ουρανός εκήρυξε επιστράτευση" σε Ιερωμένους και δεν ξέρουμε ποιος θα ζει ως το Πάσχα...

  Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ενώ το πλήρες βίντεο βρίσκεται όπως πάντα εδώ


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου