ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Βίντεο που θα τρίβετε τα μάτια σας


   Δεν μπορεί! "Κάποιος φούρνος θα γκρέμισε" που λέει και ο λαός μας! Δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο! Τέτοιος "συνωστισμός" ηρώων! Τέτοια παρέλαση Ελλάδας, Ιστορίας και Πίστης! Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ...νεοελληνικός νους ότι συνέβη και μάλιστα στην Βουλή των Ελλήνων!


  Συγκεκριμένα, με αφορμή τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων (21  Νοεμβρίου) ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, την οποία και έχουν ουράνια προστάτη και Στρατηγό Υπέρμαχο, προβλήθηκε πάνω στο κτίριο της Βουλής από το ΓΕΕΘΑ, ένα εκπληκτικό βίντεο, που σκόρπισε ρίγη εθνικής συγκίνησης και περηφάνιας, σε μια εποχή που Ελληνισμός και Ορθοδοξία είναι σε διωγμό από το κατεστημένο των ΜΜΕ και των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων!


  Και όμως. Μέσα στα "αγκάθια" βρήκε το θάρρος να φυτρώσει ένα γαλανόλευκο λουλούδι, ένας γαλανόλευκος κρίνος της Παναγιάς, χάρη στην ψυχή και το σθένος των Στρατιωτικών μας, που δεν ξεχνούν, τιμούν τους ήρωες και πιστεύουν στον Θεό και την Θεοτόκο! Αυτά άλλωστε είναι τα πιο σπουδαία "όπλα" τους, που κανένας εχθρός δεν μπορεί να διαθέτει, όπως δεν τα διέθετε και ο Μουσολίνι, που συνετρίβη και γελοιοποιήθηκε διεθνώς από την μικρή, πιστή Ελλάδα της Μεγαλόχαρης της Τήνου!


  Και προέβαλαν έτσι επί ώρες πάνω στην Βουλή και μάλιστα κατ΄ επανάληψη, την Μάχη του Μαραθώνα, την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τις αρχαίες τριήρεις, το βυζαντινό υγρόν πυρ, το 1821, τον Μακεδονικό Αγώνα (απίστευτο), τους μεγάλους Πολέμους, την θρυλική Μάχη στο Ύψωμα 731στην Βόρειο Ήπειρο και την ίδια την Παναγιά με τον Χριστό, κάτω από κωδωκρουσίες (δυο φορές απίστευτο)!


 Το βίντεο σκορπά ρίγη εθνικής συγκίνησης και περηφάνιας, ενώνει τον λαό και δίνει απάντηση "Λεωνίδα" στους Τούρκους που βιάζονται να έχουν την τύχη των Ιταλών του ΄40!

  Οφείλουμε θερμά συγχαρητήρια στο ΓΕΕΘΑ αλλά και την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ που τόλμησαν και κατάφεραν να μας κάνουν όλους να πούμε ένα μεγάλο επιτέλους "εύγε"! Ένα μεγάλο επιτέλους "άξιοι"!

  Είναι βέβαιο ότι κάποιοι πολιτικοί διαφόρων αποχρώσεων και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, θα "πέσουν" από την καρέκλα τους μόλις το δουν, ενώ άθεοι κύκλοι και συνοδά ΜΜΕ "θα φάνε τις γραβάτες τους"!

  Αλλά ξέχασαν ότι "ο τολμών νικά"! Και η νίκη, μια πρώτη νίκη, μια πρώτη χαραμάδα, μια πρώτη ελπίδα Ελληνική και Ορθόδοξη ήρθε, προβλήθηκε και είναι πια γεγονός!

  Δείτε το συγκινητικό βίντεο - ντοκουμέντο:


  Ε, μετά από τέτοια κοσμογονική αλλαγή και ιστορική προβολή Θεού, Παναγίας και ηρώων στην Βουλή των Ελλήνων, είναι αδύνατο να μην τσακιστεί να φύγει και ο κορωνοϊός, απογοητευμένος που ούτε αυτός δεν μπόρεσε να διαλύσει την χώρα, την Πίστη της, τις μνήμες της και τις Ένοπλες Δυνάμεις της!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

2 comments:

  1. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάχτη στα μάτια, συμφωνώ. Τα ΦΕΚ που δημοσίευσαν δεν γυρίζουν πίσω, καταγράφηκαν για να διατυμπανίζουν στους αιώνες ότι η παρούσα είναι η πρώτη κυβέρνηση που έκλεισε τους ναούς για πρώτη φορά στην κοιτίδα της Ορθοδοξίας, την Ελλάδα μας. Και μη μου πείτε ότι έκλεισαν κει επί Καποδίστρια, διότι θα σας πω ότι αυτό που κυκλοφορεί κατά κόρον στα διαδίκτυο, δεν αποδεικνύει ότι έκλεισαν οι ναοί σε όλη την τότε Ελλάδα, όση κι αν ήταν. Ήταν απλά οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνει μια περιοχή σε περίπτωση που θα υπήρχε πανδημία. Σε αυτές τις οδηγίες ούτε τράπεζες ήταν ανοιχτές, ούτε μαγαζιά με τρόφιμα, ούτε δημόσιες υπηρεσίες, ούτε αιτήσεις ασύλου δέχονταν για αλλοδαπούς (μπηχτές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή