ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 2017... Βίντεο - ντοκουμέντα


 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος ασχολείται αυτή την φορά με τον Αστερίξ και τον  Οβελίξ, ανακαλύπτοντας ότι ο Αστερίξ ήξερε από το 2017 για τον ...Κορωνοϊό! Με τον οποίο αναμετρήθηκε στον μεγάλο υπερΙταλικό Αγώνα και ο οποίος φορούσε μάσκα!


  Πρόκειται για την έκδοση 2017 του "Asterix in Italien", στα ελληνικά εκδόθηκε το 2018 με τίτλο "Αστερίξ και ο ΥπερΙταλικός".

 Εκεί λοιπόν οργανώνεται από τους Ρωμαίους και τον Ιούλιο Καίσαρα ένας μεγάλος, υπερΙταλικός Αγώνας, στον οποίο εμφανίζεται να πάρει μέρος ένας τρομερός τύπος, που φοράει μάσκα και έχει το παράξενο όνομα "Κορωνοϊός" (Coronovirus - Κορωνοϊούς)! Δηλαδή το όνομα του φονικού ιού που θα χτυπούσε τρία χρόνια αργότερα τον κόσμο και ιδιαίτερα σκληρά την Ιταλία, υποχρεώνοντας τους ανθρώπους να φορούν ...μάσκα!

  Όλοι επευφημούν τον Κορωνοϊό! Φωνάζουν με δέος και προσδοκίες το όνομά του! Φωνάζουν τρία χρόνια νωρίτερα το όνομα που θα γίνει συνώνυμο του παγκόσμιου τρόμου το 2020!

  Πόσο περισσότερο που στο τέλος αποκαλύπτεται πως πίσω από τον Κορωνοϊό είναι ο ίδιος ο Ιούλιος Καίσαρας! Η Αυτοκρατορία! Η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων! Και όλα αυτά το 2017...

  Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ενώ το πλήρες βίντεο του R.O. βρίσκεται όπως πάντα εδώ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου