Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΣ - Βίντεο


 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος ευλογεί γενναίο εθελοντή της Αρμενίας

 Ο νεαρός φεύγει από την Κύπρο σπεύδοντας στο φλεγόμενο Ναγκόρνο Καραμπάχ, για να αντιμετωπίσει την Τουρκο-Αζερική επίθεση!


  Ο Μόρφου τον Εξομολογεί, τον ευλογεί, του κάνει Θεία Λειτουργία να Κοινωνήσει και του δίνει μαζί του μια εικόνα του Στρατιωτικού Αγίου Νεομάρτυρα Ευγενίου του Ροντιόνωφ, που μαρτύρησε από τους Ισλαμιστές Τσετσένους (23-5-1996 μ.Χ.) και λέει εμμέσως πλην σαφώς πως έρχεται η σειρά μας, καθώς μετά τον "Πνευματικό" θα ακολουθήσει ο "Θερμός" Πόλεμος και "οι Προφητείες θα γίνουν ειδήσεις"!

  Όταν ο Μόρφου Νεόφυτος τον ρωτάει γιατί πάει να πολεμήσει, το παλικάρι δίνει απάντηση "Γρηγόρη Αυξεντίου"!

   Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο (ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ)


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

2 comments:

  1. Οι Αρμένιοι έδιωξαν πάνω από 800.000 Αζέρους από το Καραμπάγ. Αυτοί οι 800.000 ακόμα ζουν σε άθλιες συνθήκες στα περίχωρα του Μπακού. Οι Αρμένιοι σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους σε Λατσίν, Χότζαλι, Φουζουλί, Τζαμπραΐλ, Χοτζαβέντ, Αγντάμ, Άγντερε, Χάνκεντι (οι Αρμένιοι το λένε Στεπανακέρτ), Σούσα κ.α. Η πόλη του Λατσίν (6.000 κάτοικοι), η Σούσα (15.000 κάτοικοι) και το Αγντάμ (28.000 κάτοικοι) κατοικούνταν το 1989 εξ ολοκλήρου από Αζέρους και σήμερα ελέγχονται από τον Αρμένικο Στρατό, ενώ ο μουσουλμανικός πληθυσμός διώχθηκε. Η πτώση του Αγντάμ και η κατοχή της γύρω περιοχής του προκαλούν το διωγμό περίπου 800.000 αμάχων και αυτό αποτελεί μια σημαντική καμπή του πολέμου. Σήμερα το Αγντάμ είναι μια πόλη φάντασμα, ενώ σύμφωνα με την απογραφή του 1989 είχε 28.000 κατοίκους, βιομηχανίες, σιδηρόδρομο, αμπέλια... Στην δε πόλη Χότζαλι έγινε κυριολεκτικά σφαγή και εκδίωξη των κατοίκων (Αζέρων) από τους Αρμένιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Γενοκτονία 1.500.000 Αρμενίων δεν ακούσατε τίποτα; Τα "δύο κράτη, ένα έθνος" ήταν πίσω από αυτό μέγα έγκλημα. Οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι και οι Έλληνες, όλοι οι λαοί που ήταν σκλαβωμένοι στους Τούρκους ή την τέως ΕΣΣΔ, έχουν το δικαίωμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας!

      Αλλά και πάλι, στην σημερινή περίπτωση, οι Τουρκο-Αζέροι άρχισαν την επίθεση! Όλοι οι ελεύθεροι λαοί του κόσμου είναι με την μικρή και ηρωική Αρμενία, που και πάλι, χάρη στην αλαζονεία των επιτιθέμενων, θα γίνει μεγάλη.

      Η Τουρκία τελειώνει και αλίμονο σε όποιον λερώνει τα χέρια του μαζί της, συμμετέχοντας στα ατέλειωτα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας.

      Διαγραφή