ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΤΟΥΡΚΙΚΟ DRONE ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ!


  Μεγάλη πρόκληση στη Μεγίστη, όταν το πρωί του Σαββάτου 26-9-2020 τουρκικό drone εισέβαλε στον ενάεριο χώρο της Ελλάδας και βομβάρδισε προσβλητικά με κόκκινη μπογιά την μεγάλη, επίγεια ελληνική σημαία που στολίζει πλαγιά στα βόρεια του ακριτικού μας νησιού!

Το σημείο της ελληνικής σημαίας, λίγο πριν το λιμάνι του νησιού

  Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι τo drone ή τα drones εκτέλεσαν πολλές πτήσεις μέχρι τις 9.00 το πρωί, χρησιμοποιώντας "100 κιλά μπογιά", χωρίς να γίνουν αντιληπτά από τον στρατό μας, ενώ κατόπιν το ίδιο ή άλλο τουρκικό drone, έπαιζε από ηχεία τον τουρκικό εθνικό ύμνο και ήχους σειρήνας πολέμου, προκειμένου να φοβίσει τους Έλληνες κατοίκους, που ίσα ίσα οργίστηκαν, ατσαλώθηκαν και έσπευσαν να αποκαταστήσουν αμέσως την γαλανόλευκη όπως πρώτα!

"ΓΚΡΙΖΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ"

 Η πράξη αυτή των Τούρκων, που από τους "Γκρίζους Λύκους" περάσαν στις "Γκρίζες Γαλοπούλες" πρέπει να προβληματίσει, διότι με τον ίδιο τρόπο μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές σε δάση μας ή άλλες δόλιες καταστροφές ή προβοκάτσιες, καθώς έχουν αποθρασυνθεί με την υποχωρητικότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που όχι μόνο ανέχτηκε την παραβίαση Oruc Reis και την μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί, χωρίς μάλιστα να απαιτήσει άμεσες, σοβαρές και έκτακτες "κυρώσεις" δια της Ε.Ε. , αλλά σπεύδει σε ...διάλογο με τους "βαρβάρους", που μόνο μια λέξη καταλαβαίνουν καλά. Την λέξη "πυγμή"!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ DRONE ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ

   Οι Τούρκοι έδωσαν μάλιστα στην δημοσιότητα βίντεο από την "επιχείρηση" προσβολής της εθνικής κυριαρχίας μας. 

  Ο "Πόλεμος των Drones" άρχισε. Ας ξυπνήσουν επιτέλους στην Αθήνα!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου