ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ! Βίντεο



  Τελικά ο βήχας, η ψείρα και η αλήθεια δεν κρύβονται! Βγαίνουν στον "γιακά"! Και μάλιστα από μέσα! Από τους "δικούς"!

  Ο Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, μέχρι πρότινος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας  (Σ.Ε.Α.) του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, υπήρχε σαφής, ρητός και κατηγορηματικός! Μίλησε ευθέως, καραβίσια και ίσια, γνωρίζοντας τα πράγματα από πρώτο χέρι:

"Δεν υπάρχει "ολίγον έγκυος". Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει και έρευνα έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση"! ("Ώρα Ελλάδος", Open, 18-8-2020)

 Δηλαδή υπάρχει έμπρακτη εθνική "ατίμωση", αφού ούτε το Λιμενικό, ούτε το Πολεμικό Ναυτικό δεν διατάχθηκε να απωθήσει το Oruc Reis και τα "κουβαδάκια" του από την ελλαδική υφαλοκρηπίδα, ενώ υπάρχει έτοιμο Σχέδιο για "φαγγριά" των Επιτελείων (δείτε εδώ)!



   Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη που δέχτηκε αμέσως το "Β. Μακεδονία" σκύβοντας στα Σκόπια και τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν επόμενο πώς δεν θα σηκώσει ανάστημα στους Τούρκους, όσο και εάν πιέζουν και φωνάζουν οι Στρατιωτικοί και όλοι μας, ότι πρόκειται για πρωτοφανή αδράνεια, για αληθινή ντροπή, για την πρώτη στην Ελληνική Ιστορία αναπάντητη τουρκική παραβίαση της Ελλαδικής Υφαλοκρηπίδας, σε αντίθεση με την γενναία στάση της Ελλάδας το 1987 επί Ανδρέα Παπανδρέου (δείτε εδώ), αλλά και την πρόσφατη του 2018 με τον Πάνο Καμμένο ως ΥΕΘΑ!

  Και αντί στο Μαξίμου, να συναισθανθούν απολύτως την πικρή αλήθεια όσων είπε με αρχική λεβεντιά ο Διακόπουλος, τον έβαλαν να κάνει "ανασκευή" και στο τέλος "παραίτηση", για να μην βλαφθεί η εικόνα της Κυβέρνησης, που φαίνεται πως μόνο "κορωνοϊούς" ξέρει να κυνηγά, αλλά όχι και "Τουρκοϊούς" που παραβιάζουν τα απαραβίαστα!

  Αντί να παραιτηθεί κάποιος από το Κυβερνητικό Σχήμα, αντί ο Πρωθυπουργός να ζητήσει συγνώμη και για την εθνικό όνειδος και για την κοροϊδία κατ΄ ουσίαν του ελληνικού λαού, "παραίτησαν" εκείνον που είπε την αλήθεια!

  Μα η αλήθεια βγήκε και είναι πια στον αέρα. Ανίκητη και αμείλικτη για τους παραβάτες της ένδοξης παράδοσής μας, που απαιτεί άμεση επανόρθωση με την υπογραφή ΑΟΖ Ελλάδας - Κύπρου εδώ και τώρα!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου