ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ!



  Με μια ακόμη καίρια και αιφνιδιαστική Ανακοίνωσή του το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, προτείνει στην Ελληνική και τις όλες τις Ευρωπαϊκές και Νατοϊκές Κυβερνήσεις, να ενθαρρύνουν δημόσια τα εγκλωβισμένα πληρώματα και τους Κυβερνήτες των Πολεμικών Πλοίων του Ερντογάν να δραπετεύσουν, όπως κάποτε το ελληνικό "ΒΕΛΟΣ" και να λάβουν φιλόξενο και δημοκρατικό Πολιτικό Άσυλο στην Ευρώπη, μέχρι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η Ειρηνοφιλία στην Τουρκία!

Στο δημοκρατικό τόλμημα του "ΒΕΛΟΣ" καλεί τους Τούρκους Κυβερνήτες το Μ.Κ.

  Σκοπός της πρότασης που πρέπει άμεσα η Ελλάδα να κάνει διεθνή θέση, είναι να "αφοπλιστεί" έτσι ο ακραίος Ισλαμιστής Ερντογάν και να πέσει κάτω από την τεράστια διεθνή πίεση που θα προκληθεί, αλλά και να δοθεί ταυτόχρονα διέξοδος σε χιλιάδες εκγλωβισμένους Τούρκους Στρατιωτικούς που δεν επιθυμούν έναν παράλογο και καταστροφικό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους πόλεμο, για χατήρι του παρανοϊκού "Σουλτάνου"!

  Άλλωστε δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο πανάρχαιο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό όπως έδειξε και η τρύπα στο "Kemal Reis", ούτε στα υπερσύχρονα Ελληνικά Υποβρύχια και τα ενάερια όπλα μακράς και αμάχητης εμβλέλειας, που μπορούν να καταστρέψουν σε λίγα λεπτά όλες τις ζωτικές δομές της Τουρκίας, από γέφυρες, λιμάνια, αεροδρόμια, εργοστάσια, αποθήκες κ.α....

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΑΤ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - Επιθυμούν Ειρήνη και Δημοκρατία

Πρόταση του Μακεδονικού Κόμματος να ενθαρρυνθούν σε πολιτικό άσυλο μαζί με τα πλοία τους (όπως το ΒΕΛΟΣ) και να προετοιμαστούν κατάλληλα γι΄ αυτό η Ελληνική και όλες οι Ευρωπαϊκές και Νατοϊκές χώρες!

Στην Τουρκία εφαρμόζεται το πιο ακραίο Ισλάμ - Άνθρωποι φυλακίζονται και βασανίζονται για τις ιδέες τους - Για την διαφορετική οπτική και αληθινή εθνικότητά τους - Για την Δημοκρατικότητα - Για την Ελευθερία - Για τα Ευρωπαϊκά Ιδανικά - Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Η Δύση πρέπει να το σταματήσει!

Πολλοί Τούρκοι Στρατιωτικοί είναι εγκλωβισμένοι - Ο μόνος τρόπος είναι να δραπετεύσουν με τα πλοία και να "αφοπλίσουν" τον Ερντογάν μαζί με την Δύση.

Η Ελλάδα είναι μια φιλική και δημοκρατική χώρα Ειρήνης - Αλλά και μια αποφασισμένη Πολεμική Δύναμη!

Δίνουμε το χέρι - Ας το δώσουν κι αυτοί.

Η Κυβέρνηση να έρθει σε άμεση συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ - Δεν επιτρέπεται να υπάρχει Ισλαμική Χούντα στην Τουρκία, η οποία ετοιμάζεται να βυθίσει σε Πόλεμο και οικονομικό τραυματισμό την Ευρώπη, στοχεύοντας μάλιστα το Ευρωπαϊκό Φυσικό Αέριο της Ελλάδας και της Κύπρου, χωρών της Ε.Ε..

Ο Ερντογάν θα στηριχθεί στον ισλαμικό φανατισμό και θα καλέσει σύντομα σε "Τζιχάντ" όλους τους αθώους και αμέτοχους Μουσουλμάνους του κόσμου και της Ευρώπης, προκειμένου να ξαναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία από το Γιβραλτάρ ως την Βιέννη!

Τώρα είναι η μεγάλη ώρα! Η ώρα της Ευρώπης! Η ώρα της Δημοκρατίας για όλους! Η ώρα της Ιστορίας!

το σπαθί της Ελλάδας"

  Για να δούμε λοιπόν εάν θα δώσουν το πράσινο φως κυρίως οι ΗΠΑ, σε μια πραγματική συμμαχική κίνηση - ματ, πριν η Τουρκία γίνει "Κούβα"...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Λάθος.Αυτο που έκανε το Βέλος ντροπιασε το ΠΝ. Σήμερα έχουμε χούντα που ξεπούλησε Ελλάδα και ορυκτό πλούτο. 46 χρονια προδίδουν και ξεφτιλιζουν τον λαό μας τα καθάρματα του Πολυτεχνείου. Που είναι η δημοκρατία τους?!! Μόνο κακά έφεραν στην πατρίδα μας. Ακόμα και οι τυφλοί το βλέπουν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή