ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ" ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΛΑΪ ΣΤΟ ORUC REIS, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"... Το νέο εθνικό μας δόγμα



    του Κωστή Αλεξίου

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"

  Χαμένη, κρυμμένη, εξαφανισμένη η Κυβέρνηση από την τεράστια συνεχόμενη τουρκική πρόκληση στην Ελλαδική Υφαλοκρηπίδα, που έμεινε παντελώς αναπάντητη και παντελώς ατιμώρητη, για πρώτη φορά στην σύγχρονη εθνική, πολιτική και στρατιωτική μας ιστορία! Γι αυτό επιδεινώνεται, χειροτερεύει, απλώνεται...

    Διότι η Κυβέρνηση του "Μένουμε σπίτι", έμεινε "σπίτι"... 

Νέα φωτογραφία με τα καλώδια απλωμένα, για να καμαρώσουν οι Τούρκοι Δόκιμοι

  Οι ξένοι μας "αδειάζουν", οι Τούρκοι μας χλευάζουν και ενώ η πρόκληση είναι στην πλώρη, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε "φασίνα" 12 μιλίων (πάλι καλά) στην πρύμνη, ήτοι στο μακρινό Ιόνιο... Που κι αυτό το δώσαμε "κοψοχρονιάς" στους Ιταλούς ψαράδες...

  Διότι εμείς "Μένουμε σπίτι"...

 Ο κ. Μητσοτάκης έχει αρνηθεί ως τώρα να δώσει πράσινο φως στα εξαίρετα σχέδια των Στρατιωτικών μας, που και δυνατά είναι και αποφασιστικά και αποτελεσματικά, μιλώντας την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι γείτονες και πρέπει να τους την μιλά κανείς από το πρωί! Από την πρώτη δηλαδή ώρα, από την πρώτη στιγμή, για να κάνουν άμεση "μετάφραση" (δείτε εδώ). Καθώς κάθε αργοπορία και "δυσλεξία" μας, γίνεται αντιληπτή σαν βαριά αδυναμία, ρίχνοντας κι άλλο "κάρβουνο" στα τουρκικά καζάνια...

  Αλλά εμείς "Μένουμε σπίτι"! Αυτό έγινε πλέον το νέο εθνικό μας δόγμα! "Μένουμε σπίτι"...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ...


  Έτσι οι Τούρκοι, έχοντας από την μια την ντροπιαστική σιωπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και από την άλλη τους "επαίνους" Μέρκελ και Τραμπ, έβγαλαν βόλτα στα νερά μας και στην περιοχή της παράνομης NAVTEX, ακόμη και τους τριτοετείς Δοκίμους της Ναυτικής Ακαδημίας (27-8-2020), για να δουν με τα μάτια τους την απίστευτη ελληνική  ναυτική ανυπαρξία και να χαιρετίσουν έτσι με περηφάνια το Oruc Reis, που με απλωμένα καλώδια πλέει παντελώς ανενόχλητο, ανάμεσα το κορυφαίο αποβατικό τους TCG Sancaktar (L 403) και την φρεγάτα TCG Gelibolu (F 493)...

"Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ|"

Χαιρετώντας στην ελλαδική ΑΟΖ το Oruc Reis...

  Και ενώ οι Τούρκοι γυρίζουν ανενόχλητοι στις Ελληνικές Θάλασσας "την Αλίκη στο Ναυτικό"στην έρημη πια Ελλάδα δεν βρίσκεται ούτε καν μια "Αλίκη" (ο Θεός να την αναπαύει μαζί με τον Δημήτρη), για να πάει με το θάρρος, την τόλμη και τον αυθορμητισμό της, να τους στείλει από εκεί που ήρθαν!

  Η Κυβέρνηση των "Κορωνοκυνηγών" κάνει πως δεν βλέπει, η Αντιπολίτευση πως δεν ακούει, ο λαός πως δεν ξέρει. Κι όλοι βολεύονται...

   Μα δεν βολεύονται οι Τάφοι! Δεν βολεύονται τα σκαριά μας! Δεν βολεύονται οι πλώρες και οι ιστοί της σημαίας μας! Δεν βολεύονται οι Θαλασσόλυκοί μας! Που τους ατιμάζει η Πολιτική αδράνεια! Η Διπλωματική ξυνίλα! Η Συμμαχική σαπίλα!

   Οι Τούρκοι είναι οι πιο θρασύδειλοι του κόσμου! Αλλά "γιγαντώνονται" χάρη σε αυτούς που φοβούνται την μεγάλη και χοντρή σκιά τους!

   Και δεν υπάρχει κανείς ως τώρα, να αρπάξει τα χαλινάρια του Έθνους, σαν Αλέξανδρος και να γυρίσει τον "Βουκεφάλα" στο φως, τον ήλιο, το χρέος και την δόξα! Αλλά φαίνεται πλέον πως έρχεται... (εδώ)

"ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ"

  Η Οθωμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε όταν έχασε το Ναυτικό! Περίγελο την έκανε ένας Κατσώνης! Μόνος του! Περίγελο την έκανε ένας Κανάρης! Μόνος του! Περίγελο την έκαναν τα μικροσκοπικά Ψαρά και η Ύδρα! Μόνα τους! Περίγελο η Μπουμπουλίνα, η Μαντώ, η Δόμνα η Βισβίζη! Μόνες τους!

  Και ο Ερντογάν το έψαξε. Το βρήκε. Το προγραμμάτισε. Μεγάλη Τουρκία, χρειάζεται μεγάλο Ναυτικό και άρχισε να το χτίζει αφοσιωμένα, αδιάκοπα, μεθοδικά! Την ώρα που οι Πολιτικοί μας μας έριχναν αχρείαστα στα δόντια του ΔΝΤ, των Μνημονίων και των Lockdown, για να ξεμείνουν εντελώς πίσω οι Εξοπλισμοί μας και η Αμυντική μας Βιομηχανία!

  Οι Τούρκοι έφτιαξαν "νύχια" για να έχουν να "ξυθούν"! Εμείς, η πιο παραδοσιακή Ναυτική χώρα στην Ιστορία του Κόσμου, ούτε αυτό δεν καταφέραμε. Εξαρτώμαστε σε όλα από τρίτους! Ακόμη και στα τρόφιμα! Και αυτός ο "ομφάλιος λώρος" πρέπει να "κοπεί"! Πρέπει να ενηλικιωθούμε κάποτε! Να κοιτάξουμε την Πατρίδα! Την Παιδεία, την Άμυνα και τον Στόλο! Γιατί αυτός είναι η Σαλαμίνια τριήρης μας! Είναι τα "ξύλινα τείχη" μας!

ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  Η Τουρκία με τον εγχώριο κατά βάση νέο Στόλο, προχωρεί στην "Γαλάζια Πατρίδα", με στόχο και ας το ακούσουν όλοι οι "κουφοί", με στόχο την κατάληψη της Ναυαρχίδας Κρήτης! Το πλέον ζωτικό νησί για την κυριαρχία στην θάλασσα και για την Βυζαντινή Ελληνική μας Αυτοκρατορία (ο Θεός να αναπαύει τον Νικηφόρο Φωκά) και για την κατακτητική Οθωμανική Αυτοκρατορία, που χάνοντάς την, χάθηκε...

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ...


 Ναι, μας λείπετε πολύ Αλίκη και Δημήτρη. Μέσα από τις ταινίες σας και το Ναυτικό σας, κρατούσατε αναμμένη και ζωντανή στις καρδιές μας μια Ελλάδα, που κάποιοι κάνουν το παν για να εξαφανίσουν. Μια Ελλάδα με δάφνες, παράδοση, ιστορία και δόξες! Μια Ελλάδα, με χαρά, αρχοντιά, αισιοδοξία, στολή, αρχές, ιδανικά, νιάτα και φλόγα!

  Μια Ελλάδα χωρίς πλέον Ελλάδα...

ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ

 Μια Ελλάδα, που δεν σηκώνει καν το γάντι, όταν επί έναν σχεδόν μήνα σέρνονται βδελυρά απάνω της τα σαλιαρά καλώδια του Oruc Reis και οι βρώμικες πλώρες των εισβολέων τότε της Κύπρου και αύριο του Αιγαίου και της Κρήτης!

  Μια Ελλάδα γεμάτη "κότες" και "παγώνια" που μας κυβερνούν, ίσα ίσα για να μας ξεγελούν και να μας ευτελούν... Από μέσα πάντα. Από τα πίσω περάσματα. Από τις πλάτες σαν "Εφιάλτες"! Εκείνοι που έδωσαν γη - Μακεδονία. Αυτοί που δίνουν ύδωρ - Θάλασσα...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ


 Και κανένα γενναίο "ΒΕΛΟΣ" στον ορίζοντα! Κανένα "ΑΒΕΡΩΦ" και κανείς "Κουντουριώτης", που τους έγραψε όλους στα ναυτικά του παπούτσια, όταν από την Αθήνα διατάζονταν να γυρίσει πίσω! Πήρε το τηλεγράφημα, το τσαλάκωσε στην χερούκλα του, έκανε τον σταυρό του και όρμησε ολομόναχος μπροστά με ελληνική τρέλα 5.000 χρόνων και μάντρωσε τους κατάφοβους Τούρκους στα Στενά, με τα πλοία και τις σημαίες τους γεμάτες τρύπες που χωρούσαν ελέφαντες!

  Ξυπνήστε μωρέ τον Ναύαρχο! Φτάνει ο ύπνος να του πείτε! Ξυπνήστε τον ή  ξυπνήστε!
  Η προσβολή που γίνεται εκεί κάτω, είναι για όλους μας! Πρωτίστως για την Κυβέρνηση και πάνω από όλα για το Πολεμικό μας Ναυτικό, που και θέλει και μπορεί και πλέον ΠΡΕΠΕΙ!

   Η ευκαιρία του 1974, όταν κάτω από τον τουρκικό αποβατικό στόλο υπήρχαν δύο υπερσύγχρονα ελληνικά υποβρύχια με 14 τορπίλες το καθένα, που διατάχτηκαν από την Χούντα να φύγουν επειδή δήθεν οι Τούρκοι έκαναν "άσκηση", η ευκαιρία του 1996 στα Ίμια που είχαμε "κλειδώσει" τον Τουρκικό Στόλο όταν διαταχτήκαμε και πάλι να αποχωρήσουμε μαζί με την σημαία, η ευκαιρία του σήμερα, δεν πρέπει να πάει ξανά χαμένη

  Μόνο με γερό και ξαφνικό "χαστούκι" δεν θα ξαναφανεί ο "λύκος" στην γειτονιά μας! Αλλιώς θε να 'ρθει ολόκληρη αγέλη, σε ώρα και στιγμή που δεν θα περιμένουμε ή δεν θα μπορούμε...

  Ξυπνήστε μωρέ τον Ναύαρχο! Και ετοιμάστε ευθύς το νέο σήμα του!

"ΜΕΘ' ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ 2"


    "Προς άπαντα τα Πλοία του Στόλου

   Κύριε Αρχηγέ, κύριοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Ναύτες, η Ελλάς ΔΕΝ έχει Κυβέρνηση! Η Ελλάς έχει εμάς! 

 Οι Τούρκοι αλωνίζουν! Πλεύσατε πάση δυνάμει! Με όλες τις πλώρες! Με όλα τα "έμβολα"! Περήφανα, δυνατά, ελληνικά!

 Η Ιστορία δεν γράφεται με το μολύβι! Με το σπαθί και με την πλώρη γράφεται! Και αυτή πλέον σας προστάζει! Η ελληνική σας πλώρη! Η αρχαία, η βυζαντινή, η Επαναστατική, του ΄12, του ΄40, του σήμερα, του πάντα!

   Η πλώρη! "Τα λόγια της πλώρης"! Αυτά που άκουγε ο Θεμιστοκλής! Ο Νέαρχος! Ο Φωκάς! Ο Κανάρης! Ο Κουντουριώτης! Ο Ιατρίδης! Ο Μπλέσσας!

   ΕΜΠΡΟΣ! Δείξτε στους Τούρκους τις κοφτερές πλώρες μας! Κάντε τους να τρομάζουν ακόμη και στον ύπνο τους!

   ΕΜΠΡΟΣ! Διώξτε τους εισβολείς από τις θάλασσές μας! Σηκώστε ατμό! Πάρτε τους τον αέρα! Κόψτε τους τα φτερά πριν φτερώσουν! Σταματήστε την εισβολή τους, πριν καν την αρχίσουν!

   ΕΜΠΡΟΣ! Στις πλώρες! Στην τιμή, την αθανασία και την δόξα! 

  Με την ευλογία του Θεού, τις προσευχές του Αγίου Νικολάου και τις ευχές του μαρμαρωμένου Βασιλέως!

  ΕΜΠΡΟΣ! Μεθ΄ ορμής, ψυχής και πλώρης ακαθέκτου"!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου