ΜΟΡΦΟΥ: ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Βίντεο


  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, προειδοποιεί τους Χριστιανούς ότι μέσα σε αυτόν (2020) ή το πολύ και τον άλλο χρόνο (2021), θα χρειαστεί να Ομολογήσουν ανδρεία την Πίστη τους, δίνοντας κάθε τόσο "εξετάσεις" στον ίδιο τον Κύριο, που ετοιμάζει την διεθνή λάμψη της Ορθοδοξίας, μετά από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που ήδη ξεκίνησε και ζούμε κιόλας το Βιολογικό προοίμιό του!

 Ο Ομολογητής Ιεράρχης, προλέγει ακόμη πως τα σχέδια των σκοτεινών κύκλων θα καταπέσουν γοργά, ότι θα γίνει τόσο μεγάλη και ηχηρή επέμβαση του Χριστού, που όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, θα νομίσουν μερικοί ότι πρόκειται για την "Δευτέρα Παρουσία", ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ακόμη τα χρόνια του Αντιχρίστου, όπως νομίζουν κάποιοι, αλλά θα έρθουν πιο μετά!

  Παρακάτω παρουσιάζουμε αυτά τα πολύ σημαντικά αποσπάσματα από την ομιλία Μόρφου στις 4-5-2020, ενώ ολόκληρο το κείμενο και την ομιλία, μπορείτε όπως πάντα να τα δείτε εδώ, στην σελίδα της πλέον ακριτικής και ηρωικής συνάμα Μητροπόλεως του πανορθόδοξου Ελληνισμού!

"ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

 "Και πού είσαστε ακόμα. Αυτή η χρονιά ίσως και η άλλη, λεν αυτοί που βλέπουν, θα είναι οι χρονιές των εξετάσεων. 


ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

  Θα δώσουμε εξετάσεις με αφορμές πολλές. Όχι μόνον αρρώστιες. Με διάφορες αφορμές. Μια θα φεύγει, άλλη θα έρχεται. Μας προετοίμασαν οι άγιοι αλλά ποιος τους βάζει αυτί τους αγίους; 


ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΛΗΡΩΜΑ

  Γιατί θα έχουμε αυτές τις εξετάσεις; Γιατί χρειάζεται ο Χριστός, τους δικούς του ανθρώπους τώρα. Για να φτιάξει «το καινούργιο πλήρωμα του σκάφους Του». Ποιο είναι το σκάφος του Χριστού; Η Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτό είναι το σκάφος του Χριστού. Και αποφάσισε ο Χριστός να αποκαθαρίσει το πλήρωμα αυτού του σκάφους. Και πλήρωμα δεν είσαστε μόνον εσείς οι απλοί Χριστιανοί. Είναι και οι κυβερνήτες, οι δεσποτάδες και οι πατριαρχάδες, είναι και οι παπάδες, είναι και οι μούτσοι και οι ναύτες όπως είναι οι διάκοι και οι καλόγεροι και οι ψαλτάδες. Τώρα θα δώσουμε εξετάσεις όλοι. Κανένας μην έχει πεποίθηση στες παλαιές περγαμηνές του. Μα εγώ έκαμα τόσα προσκυνήματα, μα εγώ είχα τον τάδε Γέροντα, τον τάδε άγιο. 


ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

  Τώρα, σαν να ξεκινά καινούργια ζωή. Και θέλει ο Χριστός, τώρα που είναι το μεταίχμιο, από την παλαιά ζωή στην νέα εποχή, όχι του υδροχόου που λεν αυτοί οι δαίμονες της νέας εποχής. Όχι. Η νέα εποχή που προετοιμάζει το σχέδιο του Χριστού. Δεν έχει μόνον σχέδια ο Κίσινγκερ και ο Μπιλ Γκέιτς και οι Ευρωπαίοι και οι Ρώσοι μεγιστάνες και ολιγάρχες. Όχι. Έχει σχέδια και ο Χριστός. Και μας αγαπά πιο πολύ από όλους. Πιο πολύ και από τη μάνα μας ο Χριστός μας αγαπά.

 Τώρα όμως, ποιοι θα μπούμε μέσα σ αυτό το σκάφος και ποιοί τελικά είμαστε λαθρεπιβάτες, θα φανεί από τη στάση μας σ' αυτή τη χρονιά ίσως και την άλλη


ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

  Αν δεν τα καταφέρουμε, επειδή είναι σπλαγχνικός ο Θεός, θα μας δώσει άλλον ένα χρόνο. Για να μπορέσει έτσι να οδηγήσει αυτό το νέο πλήρωμα της πανάρχαιας Εκκλησίας των πρωτοτόκων και της Ορθοδόξου Εκκλησίας, στην εποχή της αναλαμπής της Ορθοδοξίας που έρχεται. Μετά τον παγκόσμιο πόλεμο που ήδη ξεκίνησε. 


ΖΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

 Όχι να ρωτάτε πότε θα γίνει ο πόλεμος. Αυτό που ζούμε είναι τα προοίμια του παγκοσμίου πολέμου. Είναι βιολογικός πόλεμος αυτό που ζούμε. Και είναι πόλεμος ειδικά εκφοβισμού. Άμα φοβίσεις τον λαουτζίκο, τον κάμνεις ότι θέλεις. Όχι εμβόλια να του βάζεις. Χορεύεις απάνω του και σου λέει και ευχαριστώ.


ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

   Γι' αυτό τώρα, είναι η εποχή της Αγίας Ειρήνης, τώρα είναι η εποχή του Αγίου Εφραίμ. Τώρα είναι η εποχή της ομολογίας, της μαρτυρίας. Ο 20ος αιώνας ήταν η εποχή των μεγάλων οσίων. Δεν προλαβαίνει το Πατριαρχείο να κάμνει αγιοκατατάξεις. Και ακόμα και τούτους που έκαμε είναι λίγοι μπροστά στο πέλαγος της αγιότητας του 20ου αιώνα. Οι περισσότεροι είναι αλήθεια όσιοι ασκητές, ασκήτριες. Τώρα στον 21ο αιώνα θα είναι ομολογητές, θα είναι μάρτυρες. Να το έχουμε κατά νούν αυτό το πράγμα. 


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

 Χρειάζεται ανδρεία για να μπορείς να ομολογήσεις τον Χριστό σήμερα και να μην φοβηθείς τι θα σου πούν οι δημοσιογράφοι, τι θα σου πούν οι άρχοντες του αιώνος τούτου. Ακόμη και μερικοί από τους ρασοφόρους που δεν εκατάλαβαν ακόμα το σχέδιο της νέας εποχής. Δεν είναι, πατέρες μου και αδελφοί μου, το πρόβλημά μας πώς θα διαχειριστούμε μιάν αρρώστια, λες και πρώτη φορά ήλθε επιδημία. Όχι. Η αρρώστια είναι αφορμή για να φοβίσουμε τον κόσμο και να δούμε πως μπορούμε να ελέγξουμε τις μάζες για τα επόμενα που έρχονται. Και τα δρομολογούν...

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ

...Γι αυτό, παρακαλώ εσάς, πάσης ηλικίας ανθρώπου, διαβάζετε βίους αγίων. Διαβάζετε ιερόν Ευαγγέλιο, ψαλτήρι, ευχή. «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με». «Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς». «Μέγα το όνομα της Αγίας Τριάδος. Υπεραγία Θεοτόκε σκέπε ημάς». Και η προσευχή γεννά προσευχή. Και θα έχετε και χαρά, θα έχετε και τόλμη και ανδρεία. Θα έχετε μέσα σας Χριστό. Και αυτά είναι που έχει ανάγκη ο κόσμος. 


ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

  Και όλα τα σχέδια αυτών των δαιμόνων, θα σας κάμει εντύπωση, πόσο γρήγορα θα καταπέσουν. Και πόσο θα επέμβει ο Χριστός


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΣΑΝ "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ"

  Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, σε τέτοιο βαθμό θα επέμβει, που θα νομίσουν μερικοί ότι γίνεται Δευτέρα Παρουσία. Αλλά δεν θα είναι Δευτέρα Παρουσία, λέει. Θα είναι η επέμβαση του Χριστού για να δυναμώσει την πίστη των ολιγόπιστων.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Βλέπετε; Έχει σχέδιο ο Χριστός. Μην δειλιάστε. Μην αμφισβητείτε την ύπαρξή Του και την αιώνια ζωή Του. Θέλει να μας τη δώσει. Εμείς θέλουμε; Τώρα δίδομε εξετάσεις. Εξεκίνησε η εγχείρηση που λέγαμε εδώ και χρόνια. Όσοι πιστοί Πάντως, το σκάφος του ο Χριστός, είναι αποφασισμένος να το γεμίσει με καινούργιο πλήρωμα για να το οδηγήσει εις τη λάμψη της Ορθοδοξίας που έχει σχεδιάσει, για να γίνει αφορμή αυτή η λάμψης, το φως Του, να φτάσει σε όλους τους λαούς, σε όλα τα έθνη και να γίνει οικουμενική αλήθεια η Ορθοδοξία.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 Ύστερα είναι τα άλλα, του αντίχριστου τα χρόνια, και τα άλλα και τα άλλα. Δεν είναι τώρα. Αντίχριστες δυνάμεις πάντοτε υπήρχαν και τώρα υπάρχουν. Αλλά δεν είναι η εποχή του αντίχριστου που μερικοί λένε. Όχι. Μην τα μπλέκουμε. Να έχουμε καθαρή όραση των πραγμάτων. Και μαζί με τον Χριστό «ουδείς καθ ημών"!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου