ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΟΥΧΑΝ: ΕΧΟΥΜΕ 3 ΑΚΟΜΗ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΣΤΟ "ΝΤΟΥΛΑΠΙ"! Βίντεο


  Κυνική ομολογία της Διευθύντριας του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν της Κίνας.

 Η  Γανγκ Γιανίι (Wang Yanyi) - η λεγόμενη στην Κίνα και "Γυναίκα - Νυχτερίδα" (Bat Woman) λόγω των συνεχών ερευνών της σε νυχτερίδες - αποκάλυψε στην αγγλόφωνη κινεζική κρατική τηλεόραση CGTV, ότι η ομάδα της Ιολόγου Σι Τζανλί (Shi Zhengli) κατάφερε να απομονώσει και να αποκτήσει 3 κορωνοϊούς νυχτερίδων, τους οποίους διατηρούν ζωντανούς στο Ινστιτούτο, έχοντας στην ουσία μια Παγκόσμια Βιολογική Βόμβα στο "ντουλάπι"!


  Η Διευθύντρια του Ιολογικού Ινστιτούτου της Γουχάν (φωτο), αναφέρει πως η ομοιότητα των ζωντανών αυτών κορωνοϊών με τον παρόντα SARS-CoV-2 ή COVID19 όπως μετονομάστηκε τελικά, είναι  79,8%! Κάτι που θεωρεί μεγάλη "απόσταση", που απαιτεί χιλιάδες μεταλλάξεις για να διανυθεί...

  Με άλλα λόγια στη Γουχάν, εκεί όπου άρχισε η Πανδημία, έχουν και τα "ξαδερφάκια" του φονικού κορωνοϊού στο "ντουλάπι"! Και το καυχώνται!

  Που σημαίνει πως εάν δραπετεύσει εξ ατυχήματος ένα από αυτά, θα έχουμε νέα Πανδημία, μπορεί και χειρότερη της τωρινής!

  Η Διευθύντρια αρνείται όμως ότι είχαν στο Ινστιτούτο και τον Covid19, για τον οποίο λέει πως δεν τον γνώριζαν καν.

  Τίποτα δεν αποκλείει όμως να βρισκόταν στο Εργαστήριο μαζί με τις νυχτερίδες πειραμάτων ή να είχε "γεννηθεί" εκεί από μεταλλάξεις των άλλων και να δραπεύτευσε κάποιο πρωϊνό, αφήνοντας "γεια" στα "ξαδέρφια"...

Ο SARS 1

  Παρομοίως, ούτε ο SARS 1 βρέθηκε ως έχει σε νυχτερίδες, αλλά εκτιμάται ότι προέκυψε από μεταλλάξεις ή "συνδυασμό" άλλων, συγγενών κορωνοϊών νυχτερίδων!  

   Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως ο SARS 1 ή απλά SARSεμφανίστηκε από τον Νοέμβριο 2002 στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Νότιας Κίνας, δίπλα στο Χονγ Κονγκ και θεωρείται ότι πέρασε από τις νυχτερίδες της επαρχίας Γιουνάν σε  ασιατικές γάτες (μοσχογαλή) και από αυτές στον άνθρωπο. Έφτασε  άμεσα στο Χονγκ Κονγκ και απλώθηκε σε 26 χώρες με 8.098 κρούσματα και 774 θανάτους. Ενώ τώρα έχουμε 350.000 θανάτους...

H ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ

  Η Γουάνγκ Γιανίι, υποστηρίζει ότι ο ένας από αυτούς τους τρεις ζωντανούς κορωνοϊούς που διαθέτουν, έχει 96% ομοιότητα με τον παραπάνω SARS 1. Ο οποίος, με την σειρά του, έχει ομοιότητα σχεδόν 80% με τον SARS 2 - COVID19! Με άλλα λόγια είναι όλοι "συγγενείς"!

  Άρα εκεί στη Γουχάν είναι αποθηκευμένη σχεδόν ολόκληρη η φονική "οικογένεια" των νυχτεριδοϊών!

  Επομένως, το Ιολογικό Ινστιτούτο της Γουχάν με τους ζωντανούς κορωνοϊούς, είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα

   Η Κινεζική Κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει σωφροσύνη και σύνεση και να τους καταστρέψει άμεσα με Διεθνή Επιτροπή, γιατί εάν ξεφύγουν ως έχουν, πέσουν σε χέρια βιοτρομοκρατών ή μεταλλαχθούν και βγουν από το παράθυρο, την αποχέτευση, από τα πασουμάκια ή τα μαλλιά μιας "Batwoman", δεν θα μπορεί να τους σταματήσει ούτε ο "Τσάκι Τσαν"...

  Δείτε το βίντεο:

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα ιστού

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

 1. Είναι γνωστό ότι από κοινού έκαναν "έρευνες" με τους Αμερικάνους μέχρι το 2015 οπότε και αποχώρησαν παρά ταύτα συνέχιζαν οι Αμερικάνοι να χρηματοδοτούν την έρευνα.

  Δεν είναι η ομοιότητα που έχουν οι ιοί που έχει ενδιαφέρον αλλά η διαφορά τους, δλδ τι πρόσθεσαν για να γίνει βιολογικό όπλο.

  Έχουν γίνει αναλύσεις, εργαλεία υπάρχουν online, papers υπάρχουν, από εκεί και πέρα όταν αυτά πάνε να περάσουν στο ευρύτερο κοινό πέφτει φίμωση, κλείνονται λογαριασμοί, διαγράφονται βίντεο και πάει λέγοντας.

  Ψάξτε για "sars gp120 inserts" και θα πάρετε μία ιδέα τι έβαλαν και τι περιμένουμε να επακολουθήσει σε όσου "ανάρρωσαν" από τον ιό μέσα στη δεκαετία.

  Ανοίγουν δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικούς χωρίς να είναι εμβολιασμένα με bcg τα παιδιά μας, ενώ το πρώτο που έπρεπε να κάνουν ήταν ο εμβολιασμός τους ή σωστότερα η επαναφορά του εμβολιασμού που έχει σταματήσει εδώ και 4 χρόνια, ο οποίος μας προστάτεψε όπως πολύ σωστά αναφέρεται στα άρθρα σας http://www.bcgatlas.org/

  ΑπάντησηΔιαγραφή