ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΦΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! Πότε σταμάτησε το εμβόλιο-ασπίδα!


   Χωρίς το εμβόλιο - ασπίδα θα επιστρέψουν τα παιδιά του Δημοτικού στα Σχολεία, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια το έχουν καταργήσει, ακολουθώντας την "μόδα" των δυτικών χωρών...

  Το Αντιφυματικό Εμβόλιο BCG, που γινόταν επί δεκαετίες στην Ελλάδα, βάση μελέτης Αμερικανών Επιστημόνων, αλλά και εκτεταμένης σχετικής δημοσιογραφικής έρευνας του Νοιάζομαι, φαίνεται ξεκάθαρα πως αποτελεί ασπίδα και για τον κορωνοϊό, αλλά και για όλες τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, προστατεύοντας ιδιαίτερα τα πνευμόνια, όπου χτυπά άλλωστε η φυματίωση. (δείτε όλα τα σχετικά στοιχεία εδώ)

  Η πραγματικότητα μιλά από μόνη της, αφού χώρες με καθολικό Αντιφυματικό Εμβολιασμό, όπως η Ελλάδα, οι Βαλκανικές και πρώην Σοβιετικές χώρες, η Πορτογαλία, είχαν ελάχιστα κρούσματα (μικρή μεταδοτικότητα) και ακόμη πιο ελάχιστα θύματα, σε σχέση με άλλες χώρες που δεν εφάρμοσαν ποτέ ή εφάρμοσαν μόνο για ειδικές ομάδες τον Αντιφυματικό Εμβολιασμό.

  Π.χ. η Ιταλία, η Ισπανία, οι ΗΠΑ, έχουν δεκάδες χιλιάδες θύματα, όχι γιατί δεν πήραν μέτρα, αλλά διότι δεν είχαν εφαρμόσει Αντιφυματικό Εμβολιασμό στους πληθυσμούς τους, ενώ ακριβώς γειτονικές τους χώρες, με Εμβολιασμό BCG, είχαν ελάχιστα. Π.χ. Ελλάδα, Πορτογαλία, Μεξικό, αντίστοιχα (όλη η μελέτη, με πίνακες, χάρτες, διαγράμματα και περιπτώσεις στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ)

ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΤΙΦΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 Το 2016 όμως, επί ΣΥΡΙΖΑ, ο γενικός, καθολικός Αντιφυματικός Εμβολιασμός BCG διακόπηκε, ακολουθώντας το παράδειγμα της "προοδευτικής" Δύσης...


  Έτσι, από το 2016 σταμάτησε ο γενικός Αντιφυματικός Εμβολιασμός των μαθητών Α' Δημοτικού στα Σχολεία της Ελλάδας, που γινόταν μετά την γνωστή δοκιμής δερμοαντίδρασης (Μαντού - Mantoux).

  Εμβολιασμός BCG γίνεται μόνο για νεογνά και παιδιά μεταναστών και αθιγγάνων με άσχημες συνθήκες διαβίωσης και γενικά σε πολύ ευαίσθητες και ειδικές ομάδες... 

  Και γράφαμε στο σχετικό μας άρθρο - έρευνα:
 "Εδώ πρέπει να προσέξει πάρα πολύ η νυν Κυβέρνηση στο άνοιγμα των Δημοτικών, καθώς τα παιδιά έως και την Δ΄ Δημοτικού δεν είναι εμβολιασμένα για Φυματίωση, άρα ούτε προστατευμένα για Κορωνοϊό βάση των ανωτέρω και δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθεί ο οργανισμός τους στον Covid19"...

  Η Κυβέρνηση ανοίγει τώρα ξανά τα Δημοτικά Σχολεία και ορθώς, με τις τάξεις όμως, έως και την Δ΄ Δημοτικού τουλάχιστον, να είναι ανεμβολίαστες και άρα απροστάτευτες για Φυματίωση, Κορωνοϊούς και λοιμώξεις του Αναπνευστικού, που φαίνεται ολοκάθαρα πως καλύπτει το Αντιφυματικό Εμβόλιο BCG!

   Ίσως λοιπόν οι γονείς και οι Σύλλογοι Γονέων, θα έπρεπε να πιέσουν άμεσα για να εφαρμοστεί αυτές τις ημέρες ο Αντιφυματικός Εμβολιασμός σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού (προαιρετικά πάντα), για να είναι προστατευμένα. Θα προηγηθεί η Δερμοαντίδραση (Μαντού), που αφήνει ένα σημάδι (αντίδραση) στο μπράτσο.

  Η δε Πολιτεία πρέπει να σκεφθεί σοβαρά και άμεσα την μόνιμη επαναφορά του  δοκιμασμένου Αντιφυματικού Εμβολίου, πριν μάλιστα έρθουν οι Τουρίστες και αρχίσει το δεύτερο κύμα Κορωνοϊού το Φθινόπωρο, επειδή ακριβώς δεν αφήσαμε τον πληθυσμό να χτίσει ανοσία, λόγω του παράλογου εγκλεισμού, που αποδείχθηκε περιττός, αυτοχειριακός και άσκοπος, χάρη στο Αντιφυματικό Εμβόλιο BCG που είναι στο μπράτσο μας. Γιατί όπου έλειψε, μετρούν δυστυχώς δεκάδες χιλιάδες νεκρούς...

  Η Ελλάδα άλλωστε δεν έχει τίποτε να χάσει με την επαναφορά, αλλά μόνον να κερδίσει. Και τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΙΠΗ

 Το Αντιφυματικό Εμβόλιο BCG, αποδεικνύεται εξ΄ ίσου αποτρεπτικό όχι μόνο για τον Κορωνοϊό, αλλά και για την ιογενή, φονική εποχική Γρίπη. Οι χώρες που δεν το εφαρμόζουν έχουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά θανάτων από Γρίπη, όπως η Ιταλία! (δείτε σχετικά στοιχεία για την Ιταλία εδώ)

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ

  Υπενθυμίζουμε σχετικά την φονική Πανδημία της λεγόμενης "ισπανικής" Γρίπης,  την "Μεγάλη Πανδημία", την επιστροφή της οποίας περιμένουν Αμερικανοί Επιστήμονες  και προειδοποιούν με άρθρο τους στο Foreign Affairs:

 "Η επόμενη Πανδημία πιθανότατα θα προέλθει από ένα νέο ιό της γρίπης, με την ίδια καταστροφική επίπτωση της Πανδημίας του 2018, που σάρωσε τη γη δυόμισι φορές σε λίγο περισσότερο από ένα έτος, σε απανωτά κύματα, σκοτώνοντας περισσότερους ανθρώπους απ’ ό,τι ο βίαιος και αιματηρός παγκόσμιος πόλεμος που είχε προηγηθεί».

 Το Αντιφυματικό Εμβόλιο BCG, που ανακαλύφθηκε λίγο μετά από εκείνη την φονικότατη Πανδημία της "ισπανικής" Γρίπης, είναι και εδώ η απάντηση, καθώς όπως έχουμε τονίσει, φαίνεται πως προστατεύει το αναπνευστικό και τα πνευμόνια από όλες τις λοιμώξεις, από Φυματίωση, Κορωνοϊούς και Γρίπη!

   Επομένως αποτελεί αναγκαία ασπίδα και για το παρόν και για το μέλλον! Και πρέπει άμεσα να εξεταστεί η καθολική (προαιρετική πάντα) εφαρμογή του στα Ελληνικά Σχολεία, όπως γινόταν μέχρι το 2016.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου