ΑΙΣΧΟΣ! ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΟΡΦΟΥ! Ντοκουμέντα


 Στενά πολιορκούμενος από δυνάμεις της Αστυνομίας, έκανε Ανάσταση ο ηρωικός Μόρφου Νεόφυτος στην Κύπρο μας, λες και ήταν ο μεγαλύτερος "εγκληματίας" όλων των εποχών! Την ώρα που στις περισσότερες ορθόδοξες χώρες οι Ναοί είναι ορθάνοιχτοι και (γι΄ αυτό) τα κρούσματα ελάχιστα! (Δείτε βίντεο παρακάτω)

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΙΟΥΔΑΣ"

   Συγκεκριμένα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, δύο αστυνομικά τζιπ πολιορκούσαν στενά τον Ι. Ναό Αγίου Αυξιβίου Αστρομερίτη για να "τρομοκρατήσουν" Μητροπολίτη και πιστούς, ώστε ο μεν να μην ανοίξει την Εκκλησία για την Ανάσταση και οι δε να μην προσέλθουν εάν τυχόν την άνοιγε!

  Ο ηρωικός μας Μητροπολίτης, το πνευματικό παιδί των σύγχρονων και τελευταίων μεγάλων Αγίων Γερόντων, δεν πτοήθηκε όμως διόλου! Παρά τον κίνδυνο να τον συλλάβουν, άνοιξε τις θύρες της Εκκλησίας, βγήκε και έκανε την Ανάσταση έξω!


   Εκείνη την στιγμή της Αναστάσιμης πομπής, ένα τζιπ της Αστυνομίας με αναμμένα φώτα τον παρακολουθούσε εν κινήσει, δίνοντας προφανώς "ζωντανή" αναφορά με τον ασύρματο στους υψηλά ιστάμενους, λες και ο Μόρφου ήταν ο μεγαλύτερος "κακούργος" και "τρομοκράτης" της Κύπρου, την ώρα μάλιστα που ο Ναός βρίσκεται στην κόψη του Αττίλα, 500 μέτρα από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής!


   Η Αστυνομία του Αναστασιάδη όμως, χωρίς να σέβεται "ιερά και όσια", στοχοποιούσε τον Άγιο Μητροπολίτη του Ελληνισμού! Αυτός ήταν ο μέγας κίνδυνος! Όχι πλέον ο Αττίλας, όχι οι Τούρκοι!


  Παρόλα αυτά, μιμούμενος το παράδειγμα του Χριστού που συγχώρησε τους σταυρωτές του, ο Μόρφου βγήκε στο κατώφλι και ευλόγησε τους άφωνους Αστυνομικούς, που είναι σίγουρο πως τότε θα ντράπηκαν που υπάρχουν και καταδέχτηκαν να κάνουν απόψε, αναστάσιμα, τέτοια άθλια υπηρεσία "Ιούδα Ισκαριώτη"!

"ΦΥΛΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ"  Τα "Φυλακισμένα Μνήματα" ζωντανέψαν ξανά στην Κύπρο! Και έγιναν "Φυλακισμένες Εκκλησιές"! Και οι Αυξεντίου και οι Παλληκαρίδιδες, φορούνε πλέον ράσα! Και είναι "καταζητούμενοι" και κατασκοπούμενοι για το όνομα του Χριστού! Για την καρδιά της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας! Και στο Ελλάδα μέσα είναι και η Κύπρος, που είναι όπως αποδεικνύεται χάρη στα παλικάρια της, Μόρφου, Λεμεσού, Τριμυθούντος, πιο Ελλάδα από την Ελλάδα! (δείτε εδώ, αξίζει)

 Εκάς οι βέβηλοι! Ντροπή στην "Χούντα" Αναστασιάδη! Αίσχος! Και κατάντια για τον κυπριακό Ελληνισμό, που καλείται πλέον να υπερασπιστεί τα πετράδια του! Πριν η Τουρκία εξαπολύσει τον θαλάσσιο πια Αττίλα που αναμένεται!

   Η Κύπρος, η Ελλάδα ολόκληρη, έχει πια νέο Εθνάρνη! Ας τον ακολουθήσει! Αφήνοντας πίσω όλες τις "Φραγκόκοτες" που μας κυβερνούν!  Και θα δει μέρες τιμής, δόξας και λευτεριάς!

  Άξιος Νεόφυτε Μόρφου! Άξιος!

 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

3 comments:

 1. ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΝΑΞΙΟΣ
  ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΝΕΕ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
  ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο κοροδοιος δεν ειναι πανδημια. Οι ανθρωποι πεφτουν σαν τις μυγες οπου βαλανε το συστημα 5G. Εξ'ου και ο λογος που θελουν να καψουν τους νεκρους. Για να μην μπορεσουν να αποκαλυφθουν τα πραγματικα αιτια. ο Μορφου ειναι καλο και υπακουο τεκνο του Τριαδικου Θεου, κανει υπακοη στον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ. Το Χριστος Ανεστη ηρθε. Τωρα περιμενουμε το 'και εφυγετωσαν απο προσωπου της γης οι μισουντες αυτον'. Αμην γενητω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μόνο αν επιτρέψει ο Θεός ,θα τον πλησιάσουν τα "δαιμόνια " και αυτοί που τα υπηρετούν ...αλλά που να πάει κανένα κοντά θα απλώσει την αγιαστούρα και θα το ξεσκονίσει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή