ΜΟΡΦΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΣΘΕΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ! ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΥΞΙΒΙΟ! Βίντεο


(Ανανέωση) Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου (Θεομόρφου όπως ήταν η κανονική πρώτη ονομασία της περιοχής) ακόμη και μέσα από τις κλειστές αλλά εν Λειτουργία Εκκλησιές, εξακολουθεί το θείο ποιμαντικό του έργο, αποκαλύπτοντας κάθε τόσο επερχόμενα δεινά, για τα οποία εκλιπαρεί σε προσευχή ανάσχεσης από όλους, ώστε η δοκιμασία και το κακό να έρθει ολιγότερο, με την Πρεσβεία της Θεοτόκου και των Αγίων.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Υπογραμμίζει όμως ότι η "εγχείρησις" του κόσμου τούτου θα γίνει, ώστε να σταματήσουν τα φρικτά που προκαλούν τις συμφορές στη γη και τον κόσμο και αυτά είναι κυρίως τέσσερα - όπως έχει πει πολλές άλλες φορές: οι εκτρώσεις (42.000.000 το 2019), τα παρά φύσιν σαρκικά (εννοεί πρωκτικά ή στοματικά εντός ή εκτός του γάμου και σχέσεις ιδίων φύλων), οι βλασφημίες και οι μαγείες! (δείτε εδώ)

   Μετά την "εγχείρηση" θα έρθουν πάντως τα Ένδοξα, διαβεβαιώνει, τα οποία όλοι πλέον ποθούμε εδώ και πάνω από 500 χρόνια...

"ΑΣΘΕΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ"
 Ο Πανιερώτατος προειδοποιεί λοιπόν τώρα, πως έρχεται κάτι πολύ χειρότερο για τα σώματα των ανθρώπων, που ο "Κορωδοϊός", ο οποίος από καραντίνα μπορεί να γίνει "καραμπίνα", θα είναι ελάχιστος μπροστά του και γι΄ αυτό θα χρειαστούν τότε πάρα πολλές νηστείες και προσευχές και ιδίως  προσευχή στον Άγιο Αυξίβιο, πρώτο Επίσκοπο Σόλων της Κύπρου, στον οποίο ο Θεός είχε δώσει το χάρισμα της δυνατής πίστης και το ιαματικό χάρισμα (εορτάζει στις 17 Φεβρουαρίου - δείτε εδώ τον βίο του).

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ (29-3-2020 μ.Χ.): "Αυτό που μας λείπει είναι η δυνατή πίστις. Γι΄ αυτόν και λέω ο Άγιος Αυξίβιος, όχι είναι, όσον περνά ο καιρός θα γίνει πολύ πολύ πολύ επίκαιρος Άγιος! Όσον είναι τώρα ο Άγιος Νικηφόρος για τα λοιμώδη νοσήματα και αυτό το μικρόν, τον κορωνοϊόν -  μερικοί σοφοί τον ονομάζουν "κορωδοϊόν", διότι τον εμεγαλύναμεν πάρα πολύ - και στο μεγαλύτερον ασθένημα της σαρκός που έρχεται, που εκεί θα χρειαστεί πολλοί Νικηφόροι, πολλοί Άνθιμοι, πολλοί Ευμένιοι, πολλοί Αυξίβιοι, πολλές υπομονές, πολλές νηστείες, πολλές προσευχές και πάνω από όλα επαναλαμβάνω πάλιν, πολύ μα πάρα πολύ Πίστη! Και ποιος την έχει... Ποιος τολμά να πει "έχω πίστη". Εμείς λέμε αυτόν που είπε ο πατέρας του σημερινού μογγιλάλου στο σημερινό Ευαγγέλιο: "πιστεύω Κύριε, βοήθει μοι την απιστία""!

ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  Ο Μητροπολίτης Μόρφου, προτείνει υπό τις παρούσες συνθήκες να ξαναγίνει "κατ΄ οίκον Εκκλησία" η οικογένεια, προσευχόμενη όλη μαζί, γονείς και παιδιά κάθε μέρα! Να συγχωρούμε ο ένας τον άλλο και να μετανοούμε! Να γίνουμε μια αδελφότητα, ώστε να έχουμε δυνατότητα να ζητούμε από τον Χριστό και να μας δίνει  Εκείνος διπλάσια...


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

3 comments:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μωάμεθ που παντρεύτηκε την αϊσα στα 7 και συνευρέθηκε μαζί τής στα 9.
    Αυτό πώς λέγεται στην εποχή μας.
    Μήπως παιδεραστία;
    Μήπως ανωμαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασ μην συγχέουμε το υπέρλαμπρο φώς του Χριστιανισμού με το απόλυτα πηχτό σκοτάδι του μωαμεθανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή