ΜΟΡΦΟΥ: ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΜΑΣ! Βίντεο


  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, λέει για μια ακόμη φορά τα πράγματα με το όνομά τους (20-3-2020), φωνάζοντας με πόνο ψυχής πως το κλείσιμο των Ιερών Ναών και η φοβία που σπέρνουν στις καρδιές μας για τον ιό, είναι από δαιμονικές δυνάμεις και τους επίγειους υπηρέτες τους, την νέα Παγκόσμια Τάξη, για να πλήξουν την συμμετοχή μας στην Εκκλησία και την πίστη μας στον Σταυρό, τις ιερές εικόνες, τους Αγίους, την Παναγία και τον Ευαγγελισμό, την Θεία Κοινωνία, αλλά και το Χριστός Ανέστη, ώστε να μην έχουμε χαρούμενο το Πάσχα εμείς οι Ορθόδοξοι! Γιατί αυτό τους πονά, η Ορθόδοξη Πίστη μας! Ο Χριστός μας!

  Απάντησή μας, συνεχίζει ο Μόρφου, είναι η προσευχή "Χριστέ μου δώσ΄ μου την υπομονή και την Πίστη των Αγίων" (και με κομποσκοίνι) και η συνέχιση των Λειτουργιών (κεκλεισμένων πια των θυρών, μια και πριν λίγο, 23-3-2020, με Προεδρικό Διάταγμα στην Κύπρο κλείνουν τις Εκκλησίες, ακολουθώντας το "φωτεινό" παράδειγμα της Ελλάδας, ώστε να "φιμώσουν" παράλληλα Μόρφου και Λεμεσού που αντιδρούσαν και κρατούσαν τους Ναούς ανοιχτούς)!

  Ο Μητροπολίτης Μόρφου, δικαιώνει λοιπόν τις ανησυχίες και του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (του μόνου που αντιδρά σχετικά), αλλά και πολλών Χριστιανών, καθώς μόνο το "σκοτάδι" εξυπηρετεί το πρωτοφανές στην Ελλάδα της Ε.Ε. κλείσιμο των Ιερών Ναών, που ως και στο Μαυροβούνιο το "έσπασαν" με απαίτηση του επικεφαλούς της Εκκλησίας προς την εκεί άθεη Κυβέρνηση, ενώ στις περισσότερες Ορθόδοξες χώρες οι Ναοί είναι ορθάνοιχτοι και εν πλήρη λειτουργία και δράση!

   Ακούστε τον ευλογημένο Μητροπολίτη Νεόφυτο σε αποσπάσματα που επιλέξαμε και αφορούν ακριβώς όλο αυτό το σκοτεινό σχέδιο, πίσω από το οποίο φαίνεται πως έρχεται ολοταχώς το "τσιπ" και το παγκόσμιο "εμβόλιο - σφράγισμα", αλλά και η θριαμβευτική ανατροπή των σχεδίων τους με το ποθούμενο της Πόλης και την παγκόσμια αναλαμπή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, θελήματι Χριστού, δια των ασταμάτητων Πρεσβειών της Υπερμάχου Στρατηγού μας!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου