ΜΟΡΦΟΥ - ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ! Βίντεο


  Την ταχέως επερχόμενη πτώση του Ερντογάν προανήγγειλε μέσω των προφητειών κεκοιμημένων και ζώντων Αγίων του καιρού μας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, (28-1-2020), αναφέροντας μάλιστα αναλυτικά τι θα κάνει ο Ερντογάν στον Ελληνισμό και τι θα κάνουν εκείνοι που θα έρθουν μετά. 

 Είναι λεπτά και κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να τα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν οι Κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και η Στρατιωτική μας ηγεσία, ώστε να χτιστεί αποτελεσματικά η αποτροπή και η μεγάλη ιστορική ανατροπή και απελευθέρωση.


  "Ο Ερντογάν λίγα πράματα θα κάνει. Είναι έξυπνος άνθρωπος, μην νομίζετε... Είναι αλαζόνας μεν και αυτό θα προκαλέσει την αυτοκαταστροφήν του. Αλλά είν' έξυπνος, ξέρει να κάνει παζάρι ετούτος. Λοιπόν, λίγα πράματα θα κάνει σε σχέση με εμάς. Κανέναν μικροεπεισόδιο έτσι, τύπου Ίμια

  Θα πέσει ο Ερντογάν και μετά τον Ερντογάν θα αναλάβουν άλλοι στην Τουρκία, αδέξιοι πολιτικά, φιλοδυτικοί, Κεμαλικοί και αυτοί είναι που θα κάνουν το μεγάλο "ντου"! Αυτοί θα το κάμουν...

  Αλλά, αυτόν τι θα γίνει;  Το ότι θα χαλάσουν την φιλία τους με την Ρωσία, θα εξαγριώσουν την Ρωσία και ποιος είδε τον Ρώσον και δεν τον εφοβήθηκε"!

NOIAZOMAI
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου