ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΤΟ 1990 ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Βίντεο


   Συγκλονίζουν τα προφητικά λόγια του φωτισμένου και αγωνιστή Μακαριστού Επισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, που 30 χρόνια πριν μίλησε για τον ερχομό φοβερής Επιδημίας, πολύ χειρότερης της γρίπης, που θα έρθει εξ΄ ανατολών με ένα περίεργο όνομα και θα σαρώσει τον κόσμο ολόκληρο σαν ηλεκτρική σκούπα, εκμηδενίζοντας γιατρούς και φαρμακεία, λόγω των αμαρτιών και της αμετανοησίας μας!

   Ό,τι δεν είδαν τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ινστιτούτα και οι πιο φτασμένοι επιστήμονες του κόσμου, τα είδε ένας ταπεινός Μητροπολίτης, ένας λευκασμένος παππούλης της Ορθοδοξίας, άγρυπνος φύλακας της Μακεδονίας πάνω εκεί στην Φλώρινα, τον οποίο ευλαβούνταν πολύ ο Γέροντας Παΐσιος και τον περιφρονούσαν όλοι οι άλλοι και ιδίως η πολύβουη Αθήνα και οι κουφοί, στις προειδοποιήσεις του, Νομοθέτες της...


 ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ 1990: "Κινδυνεύομεν ως άτομα. Κινδυνεύουμε από Επιδημία. Θα 'ρθει Επιδημία, ωχ, ωχ, ωχ, ωχΈρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται!

  Έρχεται Επιδημία! Όχι γρίπη, σαν την γριπούλα αυτή, που πέφτεις στα κρεβάτια, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, έρχεται Επιδημία με ένα περίεργον όνομα ασθένειας που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, θα εξευτελίσει τα φαρμακεία, τα πάνταΣκούπα ηλεκτρική!

   Τι να μας κάνει ο Θεός; Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια, και ακαθαρσίες, σκουλήκια βρωμερά και ακάθαρτα!

  Έρχεται Επιδημία που θα σαρώσει τον κόσμον ολόκληρο! Σκούπα ηλεκτρική!

  Και όπως στον Παγκόσμιο Πόλεμο τον Πρώτον, ήλθε η γρίπη εκείνη που εσάρωσε την Αθήνα ολόκληρον και χιλιάδες έπεσαν, απέθαναν, ούτω πως έρχεται εξ Ανατολών φοβερά Επιδημία!

  Κινδυνεύουμε, αδελφοί μου!

  Να πέσουμε στα γόνατα, στα άρματα, στην προσευχή"!



ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου