"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΖΗΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΚΑΙ "ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ" ΑΙΓΑΙΟΥ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με άκρως προκλητικές και διεκδικητικές εκδηλώσεις απαντούν τα Σκόπια
στην συνεχή οπισθοχώρηση και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που κάνει τα πάντα για να εφαρμοστεί η άθλια Συμφωνία - Προδοσία των Πρεσπών, δίνοντας "γη, όνομα και ύδωρ" στους διεκδικητές του εδάφους της Ελλάδας!

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 Την περασμένη εβδομάδα (30-11-2019) πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του κρατιδίου και στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου "Μακεδονικής" Γλώσσας "Κρίστε Μισίρκωφ" το "Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο" υπό τον προκλητικότατο τίτλο "Μακεδονία: Ιστορία, Γλώσσα και Πολιτισμός" και με αφορμή τα 70 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου της Ελλάδας και τον δήθεν διωγμού των "Μακεδόνων του Αιγαίου" από το ελληνικό έδαφος!

  Στην μεγάλη προκλητική αυτή εκδήλωση συμμετείχε το ίδιο το κρατικό Πανεπιστήμιο "Κύριλλος και Μεθόδιος" με τα Ινστιτούτα του Εθνικής Ιστορίας,  Κοινωνιολογίας - Πολιτικής - Νομικής Έρευνας, καθώς και το Ινστιτούτο "Μακεδονικής" Γλώσσας "Κρίστε Μισίρκωφ", μαζί με την "Δημοκρατική Ένωση Παιδιών Προσφύγων "Λαχτάρα για το Νότο"... 

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Στο εν λόγω "Συνέδριο" που το έκανε "Διεθνές" η παρουσία Βουλγάρων επιστημόνων που πάντα καραδοκούν, ο Σκοπιανός Καθηγητής Πέταρ Ατανάσοφ του Ινστιτούτου "Κοινωνιολογίας, Πολιτικής και Νομικής Έρευνας" του Πανεπιστημίου "Κύριλλος και Μεθόδιος", μίλησε προκλητικά και ανιστόρητα για "το δράμα που έζησαν πριν από 70 χρόνια οι (δήθεν εθνικά)"Μακεδόνες" από την Ελλάδα", ζητώντας να δημιουργηθεί και σχετικό "αρχείο για τις μελλοντικές γενιές", ώστε δηλαδή να "στηθεί" υλικό για την μελλοντική εδαφική διεκδίκηση της χώρας μας!

  ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Στο ίδιο πνεύμα, η Ευγενία Νικολόβσκα, από την λεγόμενη Ένωση Παιδιών Προσφύγων "Λαχτάρα για το Νότο", ανάμεσα σε άλλα βροντοφώναξε:

  "Μην ξεχνάτε από πού είμαστε, ας μην ξεχνάμε ποιοι ήταν οι πρόγονοί μας, ας μην ξεχνάμε τους διοικητές των Ταξιαρχιών του Αιγαίου ... Ναι, υπάρχουν "Μακεδόνες" παντού στον κόσμο"!

"ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"

  Τα λόγια της Νικολόβσκα δεν ήταν φυσικά τυχαία, αφού μόλις εορτάστηκαν στα Σκόπια και μάλιστα στο Μοναστήρι, τα 75 χρόνια από την ίδρυση της λεγόμενης "Ταξιαρχίας του Αιγαίου" για την απελευθέρωση της "Μακεδονίας" από τους Έλληνες, παρουσία της ίδια της Δημάρχου Μοναστηρίου, στο σχετικό μνημείο που υπάρχει δίπλα στην Πυροσβεστική της πόλης! Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:


  Για την συγκρότηση της "ψευδοταξιαρχίας" το 1944, οι Κομμουνιστές του Τίτο ανάγκασαν τότε περίπου 850 σλαβόφωνους Έλληνες να συγκροτήσουν την λεγόμενη "Πρώτη Ταξιαρχία Κρούσης της Μακεδονίας του Αιγαίου".

Το προκλητικό μνημείο "Ταξιαρχίας της Μακεδονίας του Αιγαίου" στο Μοναστήρι


70η επέτειος της "Ταξιαρχίας της Μακεδονίας του Αιγαίου" για την αρπαγή των εδαφών μας - Μοναστήρι 2014

 Τους υποχρέωσαν τότε μάλιστα να πάρουν και τις οικογένειες τους και να εγκατασταθούν στο Μοναστήρι, ώστε να τους εκπαιδεύσουν, ποτίζοντάς τους μίσος για την χώρα που τους γέννησε και με την πρώτη ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσουν στρατιωτικά και προπαγανδιστικά εναντίον της Ελλάδας, για την εδαφική προσάρτηση της Μακεδονίας μας στη Γιουγκοσλαβία!

75η επέτειος της "Ταξιαρχίας της Μακεδονίας του Αιγαίου" για την αρπαγή των εδαφών μας - Μοναστήρι 2019

ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Στο παραπάνω "Διεθνές Συνέδριο", οι Σκοπιανοί παρουσίασαν ακόμη και ένα ογδοντάχρονο πια παιδί "πρόσφυγα του Αιγαίου" ονόματι Ντιμίταρ Μίτκο Αρτζλιέγιεφ, ο οποίος κατήγγειλε ότι υπάρχει ακόμη πίεση στους δήθεν εθνικά "Μακεδόνες" της Ελλάδας:

  "Η ζωή είναι ακόμα υπό πίεση (σ.σ. στην Ελλάδα). Αυτό είναι το συμπέρασμά μου. Τώρα είναι λίγο χαλαρά, μπορείτε να μιλήσετε "μακεδονικά", αλλά πιο ήσυχα, όχι τόσο δυνατά, υπάρχουν καφετέριες στα "μακεδονικά", υπάρχουν τραγούδια στα "μακεδονικά", με παίρνουν εκεί, παίζουμε"...

ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ
   Και στην Αθήνα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το μόνο που ζητά από τα Σκόπια είναι να εφαρμόσουν πιστά την "Προδοσία των Πρεσπών"! Να "είναι" δηλαδή και να λέγονται "Μακεδονία" και "Μακεδόνες"! Πιο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται;

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου