ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΛΙΒΥΗΣ!


   Καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, λογικής και στοιχειώδους γεωγραφίας, η Τουρκία ποντάροντας στην ισχύ της και μόνον και αντίστοιχα στην αδυναμία της Ελλάδας, προχώρησε σε ψήφιση της απαράδεκτης Συμφωνίας για την Οριοθέτηση των ψευδο-ΑΟΖ Τουρκίας - Λιβύης, δίνοντας και τον παραπάνω σχετικό χάρτη και συντεταγμένες, όπου διαφαίνεται ένα σημείο "Α - Β" πλάτους 29, 9 χιλιομέτρων, όπου δήθεν συναντούνται οι δύο ασυνάντητες ΑΟΖ!

Χάρτης τουρκικών ΜΜΕ

  Παράλληλα, το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων "Αναντολού", δημοσίευσε έναν επίσης προκλητικό, επεξηγηματικό χάρτη, ώστε να μην μείνει καμία αμφιβολία για το πού το πάνε οι Τούρκοι, σχεδιάζοντας μεθοδικά τον "Ναυτικό Αττίλα" της "Γαλάζιας Πατρίδας"
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ 
  Ο απώτατος γεωπολιτικό στόχος όλων αυτών των "ανεξήγητων" κινήσεων της Άγκυρας, δεν είναι ούτε το Φυσικό Αέριο, ούτε το Πετρέλαιο, αλλά η ίδια η Κρήτη! Το αβύθιστο στρατηγικό "αεροπλανοφόρο"! Η "βασίλισσα" της ναυτικής κυριαρχίας ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου!

   Γιατί η Τουρκία ποσώς ενδιαφέρεται εάν είναι νόμιμη, παράνομη, έγκυρη ή άκυρη η Συμφωνία με την Λιβύη! Την χρειάζεται όμως σαν "πάτημα" για να έχει μια αφορμή να φέρει καταρχήν ερευνητικά της πλοία πλάι στην μεγαλόνησο, που θα συνοδεύονται όμως από πολεμικά και μάλιστα από το αεροπλανοφόρο που σχεδόν είναι έτοιμο, ώστε πιέζοντας την Ελλάδα να πετύχει ανάφλεξη - θερμό επεισόδιο και "αιτία πολέμου - εισβολής" στην Κρήτη! Γιατί με το Διεθνές Δίκαιο δεν μπορεί και δεν έχει να περιμένει ότι θα κερδίσει τίποτα. Βάζει λοιπόν μπροστά το "Διεθνές Άδικο", βασιζόμενη στην ισχύ και την υπεροπλία της, που με τη σειρά τους βασίζονται σε μια ακμαία εγχώρια, εξελιγμένη και προηγμένη Πολεμική Βιομηχανία!


  Παράλληλα, αν για την Τουρκία τα νησιά δεν δικαιούνται δήθεν ΑΟΖ, τότε αυτό θα ισχύσει αυτόματα και για την Λιβύη, φέρνοντας την ΑΟΖ της Τρίπολης κολλητά στα νότια του νησιού, σε απόσταση ανάσας από Ιεράπετρα και Σφακιά, δίνοντας την ευκαιρία και πάλι στο πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας να υπερασπίζεται ερευνητικά σκάφη της ...Λιβύης, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνεται όλος ο ISIS και οι μισθοφόροι του για την μεγάλη επιχείρηση, που προβλέπεται να γίνει ως το 2023, στα 100 χρόνια από τη γέννεση του σύγχρονου τουρκικού κράτους...

   Αυτός είναι λοιπόν ο κορυφαίος στόχος της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας - Κυριαρχίας! Η λεβεντογέννα Κρήτη! Εκεί που δεν πάει ο νους κανενός! Καθώς όλα τα άλλα είναι "καπνογόνα" για να μας θολώνουν το μυαλό, τον ορίζοντα, τους σχεδιασμούς και τις αντιδράσεις...

  Και τώρα πια κανείς δεν θα μπορεί να πει "δεν ήξερα"! "Δεν πίστευα", "δεν περίμενα"! Τώρα ξέρουν όλοι! Και οι ευθύνες τους είναι πλέον τεράστιες!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου