NOIAZOMAI - 16 χρόνια προσφοράς στον Ελληνισμό

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΤΗΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΡΦΟΥ! - NOIAZOMAI - 16 χρόνια προσφοράς στον Ελληνισμό

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΤΗΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΡΦΟΥ!


  Συγκλονιστικό - Νέο βίντεο! Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει στον νυν Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο την "σταύρωση", το "μαρτύριο" και την γενναία, δυνατή και ανυποχώρητη Ομολογία των Αγίων Μακκαβαίων που θα περάσει και που συμβαίνει στις μέρες μας, με την ολομέτωπη επίθεση εναντίον του, επειδή είχε το θάρρος να αναφερθεί σε λόγια του Αγίου Γέροντος Πορφυρίου για το πώς δημιουργούνται συνήθως οι Ομοφυλόφιλοι (δείτε εδώ), ώστε να μην πέσουν σε βαριά πνευματικά σφάλματα τα νεαρά ζευγάρια, να προστατευθούν τα αγέννητα παιδιά μας, να εξηγηθούν "ανεξήγητα" και να σωθούν ψυχές Ομόφυλων συνανθρώπων μας, όπως συμβαίνει σε αμέτρητες περιπτώσεις, μια από τις οποίες, ένα μεγάλο θαύμα, διηγήθηκε ο Πανιερώτατος (δείτε εδώ)!

  Η πρόρρηση - προφητεία εκείνη του Αγίου Παϊσίου, είχε γίνει όταν ο τότε Όμηρος (νυν Νεόφυτος) ήταν μόλις είκοσι χρονώνστον Άγιον Όρος, στην Παναγούδα και τον δικαιώνει προκαταβολικά για την τόλμη και το θάρρος του, την Ορθόδοξη Ομολογία που αφυπνίζει και σώζει ψυχές, αλλά και τον προτρέπει να συνεχίζει "πολλές φορές"!

  Και μάλιστα, θαυμαστά τα έργα σου Κύριε, ο Μόρφου, κατόπιν των εντόνων εκείνων προφητειών του Αγίου Παϊσίου που αναφέρει στο βίντεο, είχε φτιάξει εικόνα των Αγίων παίδων Μακκαβαίων και της μητέρας τους Αγίας Σολομωνής, με την ευχή "Κύριε αξίωσον Νεόφυτον Αρχιερέα της των Μακκαβαίων Ομολογίας"! Που πραγματοποιείται θαυμαστά στις μέρες μας!


   Και όντως, λίγο πριν την φετινή εορτής των Αγίων Επτά Παίδων Μακκαβαίων, την 1η Αυγούστου 2019, ο άγιος Μητροπολίτης μαρτυρεί, ομολογεί και "σταυρώνεται" από χιλιάδες αμαθείς, με πρωταγωνιστές κάποια υστερικά ΜΜΕ της Κύπρου, ώστε να επιβάλουν, να ωθήσουν σε "ποινική δίωξή του", για να πάψει να μιλά υπέρ Πίστεως και Πατρίδας, όπως έκαναν οι Μακκαβαίοι! 

  Και η  άδικη "σταύρωσή" του φέρνει αγανάκτηση στον πιστό λαό και τους πιστούς Ιεράρχες και Ιερείς όλου του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που δεν παρασύρονται από το φρόνημα του κόσμου, ούτε έχουν "Κύριό" και Οδηγό τους τα Μέσα Μαζικής Τύφλωσης, αλλά την Αλήθεια του Χριστού και της Πατρίδας!

  Αλλά "οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί" που διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνεται την κάμηλον!


   Δείτε το νέο βίντεο (1-8-2019 μ.Χ.) από τον Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού Πεδουλάς Μόρφου στην Κύπρο και θαυμάστε την Πρόνοια του Θεού και την θαυμαστή πρόρρηση του Αγίου Γέροντος Παΐσίου στον νεαρό τότε και ανυποψίαστο Όμηρο, για το τι θα του συνέβαινε!  Και επιτέλους απαιτήστε μαζί μας: κάτω τα χέρια από τον Μόρφου! (δείτε και εδώ)


   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Google Plus

About ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

16 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 σχόλια:

 1. Ο άγιος Παΐσιος ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι προφήτης, απλώς εξέφραζε κάποιες προσωπικές του γνώμες και προβλέψεις. Σε όλη την Αγία Γραφή, όλοι οι προφήτες δήλωναν ρητά την ιδιότητά τους λέγοντας '' τέδε λέγει Κύριος ''.
  Προσβάλουν την ιερά μνήμη του Αγίου Παϊσίου, όλοι εκείνοι που αναφέρουν δήθεν προφητείες του, οι οποίες αυτοαναιρούνται. Αλλά και διαπράττουν την βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος.
  Π.Χ. Ο άγιος Παΐσιος λίγο πριν πεθάνει έλεγε ότι, μετά από 10 χρόνια προβλέπει τον θρίαμβο της ορθοδοξίας και της Ελλάδος. Παρακαλώ δείτε στο παρακάτω βίντεο την μαρτυρία του π. Θεοκλήτου του Διονυσιάτου, ο οποίος διαφωνούσε με την γνώμη του αγίου Παΐσιου και τελικά δικαιώθηκε. https://www.youtube.com/watch?v=PAIba2YOi2o


  Γνωρίζουμε ότι η βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος είναι όταν απιστούμε για τις ενέργειές Του, (π.χ. τα ιερά μυστήρια, τα σημεία Του κ.λ.π.). Όμως βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος είναι και όταν προσδίδουμε σε Αυτό ενέργειες, θαύματα, οράματα, προφητείες κ.λ.π. φανταστικά ή και σατανικά.
  Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, μας διαβεβαιώνει ότι, ούτε ο ίδιος, ούτε το Άγιο Πνεύμα, έχουν πει τίποτα από τον εαυτό τους, αλλά ούτε και τίποτε περισσότερο έχουν προσθέσει ή αφαιρέσει, παρά μόνο ότι έχουν δει και ακούσει από τον Πατέρα.
  << ὁ λόγος ὃν ἀκούετε οὐκ ἔστιν ἐμός, ἀλλὰ τοῦ πέμψαντός με πατρός. (Ιωάν. Ιβ,24).
  Και ὅτι ἐγὼ ἐξ ἐμαυτοῦ οὐκ ἐλάλησα, ἀλλ' ὁ πέμψας με πατὴρ αὐτός μοι ἐντολὴν ἔδωκε τί εἴπω καὶ τί λαλήσω. (Ιωαν. ιβ,49).
  Και ὅταν δὲ ἔλθῃ ἐκεῖνος, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁδηγήσει ὑμᾶς εἰς πᾶσαν τὴν ἀλήθειαν· οὐ γὰρ λαλήσει ἀφ' ἑαυτοῦ, ἀλλ' ὅσα ἂν ἀκούσῃ λαλήσει. (Ιωάν. Ιστ,13)>>.
  Πως και γιατί κάποιοι ομιλούν και γράφουν δικούς τους λόγους, θεωρίες, προφητείες και οπτασίες, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το πνεύμα, την ιερότητα και την καθαρότητα της Αγίας Γραφής? Παρουσιάζουν προφητείες, θαύματα, αμφισβητούμενα οράματα, γρεώδεις μύθους, και τα απόκρυφα ευαγγέλια που η εκκλησία μας έχει χαρακτηρίσει ως νόθα κ.λ.π.?

  Ο Χριστός μας διαβεβαιώνει ότι όποιος τολμήσει να προσθέσει ή αφαιρέσει το παραμικρό, (ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία), από το λόγο του Θεού ( την Αγία Γραφή), δεν θα εισέλθει στην Βασιλεία Του και ότι αυτό το κάνει για να αποκτήσει την δόξα του κόσμου.
  << ὁ ἀφ' ἑαυτοῦ λαλῶν τὴν δόξαν τὴν ἰδίαν ζητεῖ. (Ιωάν. Ζ,18).
  Και ἠγάπησαν γὰρ τὴν δόξαν τῶν ἀνθρώπων μᾶλλον ἤπερ τὴν δόξαν τοῦ Θεοῦ. (Ιωάν. ΙΒ,43)>>.

  ΑπάντησηΔιαγραφή