ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΤΗΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΡΦΟΥ!


  Συγκλονιστικό - Νέο βίντεο! Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει στον νυν Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο την "σταύρωση", το "μαρτύριο" και την γενναία, δυνατή και ανυποχώρητη Ομολογία των Αγίων Μακκαβαίων που θα περάσει και που συμβαίνει στις μέρες μας, με την ολομέτωπη επίθεση εναντίον του, επειδή είχε το θάρρος να αναφερθεί σε λόγια του Αγίου Γέροντος Πορφυρίου για το πώς δημιουργούνται συνήθως οι Ομοφυλόφιλοι (δείτε εδώ), ώστε να μην πέσουν σε βαριά πνευματικά σφάλματα τα νεαρά ζευγάρια, να προστατευθούν τα αγέννητα παιδιά μας, να εξηγηθούν "ανεξήγητα" και να σωθούν ψυχές Ομόφυλων συνανθρώπων μας, όπως συμβαίνει σε αμέτρητες περιπτώσεις, μια από τις οποίες, ένα μεγάλο θαύμα, διηγήθηκε ο Πανιερώτατος (δείτε εδώ)!

  Η πρόρρηση - προφητεία εκείνη του Αγίου Παϊσίου, είχε γίνει όταν ο τότε Όμηρος (νυν Νεόφυτος) ήταν μόλις είκοσι χρονώνστον Άγιον Όρος, στην Παναγούδα και τον δικαιώνει προκαταβολικά για την τόλμη και το θάρρος του, την Ορθόδοξη Ομολογία που αφυπνίζει και σώζει ψυχές, αλλά και τον προτρέπει να συνεχίζει "πολλές φορές"!

  Και μάλιστα, θαυμαστά τα έργα σου Κύριε, ο Μόρφου, κατόπιν των εντόνων εκείνων προφητειών του Αγίου Παϊσίου που αναφέρει στο βίντεο, είχε φτιάξει εικόνα των Αγίων παίδων Μακκαβαίων και της μητέρας τους Αγίας Σολομωνής, με την ευχή "Κύριε αξίωσον Νεόφυτον Αρχιερέα της των Μακκαβαίων Ομολογίας"! Που πραγματοποιείται θαυμαστά στις μέρες μας!


   Και όντως, λίγο πριν την φετινή εορτής των Αγίων Επτά Παίδων Μακκαβαίων, την 1η Αυγούστου 2019, ο άγιος Μητροπολίτης μαρτυρεί, ομολογεί και "σταυρώνεται" από χιλιάδες αμαθείς, με πρωταγωνιστές κάποια υστερικά ΜΜΕ της Κύπρου, ώστε να επιβάλουν, να ωθήσουν σε "ποινική δίωξή του", για να πάψει να μιλά υπέρ Πίστεως και Πατρίδας, όπως έκαναν οι Μακκαβαίοι! 

  Και η  άδικη "σταύρωσή" του φέρνει αγανάκτηση στον πιστό λαό και τους πιστούς Ιεράρχες και Ιερείς όλου του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που δεν παρασύρονται από το φρόνημα του κόσμου, ούτε έχουν "Κύριό" και Οδηγό τους τα Μέσα Μαζικής Τύφλωσης, αλλά την Αλήθεια του Χριστού και της Πατρίδας!

  Αλλά "οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί" που διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνεται την κάμηλον!


   Δείτε το νέο βίντεο (1-8-2019 μ.Χ.) από τον Ι. Ν. Τιμίου Σταυρού Πεδουλάς Μόρφου στην Κύπρο και θαυμάστε την Πρόνοια του Θεού και την θαυμαστή πρόρρηση του Αγίου Γέροντος Παΐσίου στον νεαρό τότε και ανυποψίαστο Όμηρο, για το τι θα του συνέβαινε!  Και επιτέλους απαιτήστε μαζί μας: κάτω τα χέρια από τον Μόρφου! (δείτε και εδώ)


   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου