ΚΙΝΗΣΗ - ΜΑΤ ΛΕΒΕΝΤΗ - Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ!



 Την ώρα που τα μεγάλα κόμματα και αποκόμματα, προσπαθούν να γεμίσουν τα ψηφοδέλτιά τους με παραδωμένους, άθεους, εθνομηδενιστές και κάθε "καρυδιάς καρύδι", ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρών (ενός κόμματος που στάθηκε πολύ σωστά στη Βουλή και στο Σκοπιανό και στα θέματα Ιερέων και Ορθοδοξίας) κάνει την μεγάλη έκπληξη και βάζει επικεφαλής στο Επικρατείας την μαχητική, ευσεβή, γενναία και δυναμική Ερμιόνη Κατσίφα, την αδελφή του δολοφονημένου Ήρωα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο είχαν εκτελέσει οι Αλβανοί με εντολή Ράμα, ανήμερα του "ΟΧΙ", στις 28 Οκτωβρίου 2018 μ.Χ. (εδώ)!

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
   Η Ερμιόνη, που είχε μιλήσει μέσα από την πύρινη ψυχή της και στο τελευταίο μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι βέβαιο ότι θα δώσει νέα δυναμική και στο Βορειοηπειρωτικό, αλλά και στην Ένωση Κεντρώων, ένα κόμμα που συνεχίζει στον δρόμο της "Ένωσης Κέντρου" του Γεωργίου (γέρου) Παπανδρέου, ο οποίος είχε κρυστάλλινη θέση υπέρ της Ένωσης με την Ελλάδα, δηλώνοντας ευθαρσώς στη Βουλή στις 31-5-1960:

  «Εκείνο πάντως το οποίο οφείλουν όλαι αι Ελληνικαί Κυβερνήσεις να γνωρίζουν, είναι ότι το θέμα (της Βορείου Ηπείρου) υφίσταται. Και εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι΄ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος….. Καθ΄ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο...η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος»!

   Και είναι βέβαιο ότι η Ερμιόνη θα βαδίσει ακριβώς πάνω σε αυτά τα λόγια και σε αυτό το ιερό αίμα του Παλικαριού, που με την θυσία του ξύπνησε όλο τον κοιμώμενο ελληνισμό, επειδή "δέντρο της Λευτεριάς χρειάζεται πολύ αίμα" για να καρπίσει...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
   Ο Κωνσταντίνος,  βαθιά Ορθδόδοξος Χριστιανός και συνειδητοποιημένος Έλληνας, δεν είχε καμιά σχέση με ακραίους κύκλους που προσπάθησαν κάποιοι να τον λερώσουν. Μεγάλη απόδειξη της Χριστιανικής και ευαίσθητης ψυχής του, είναι ότι δεν σκότωσε κανέναν Αλβανό, ενώ και μπορούσε και ήξερε! Δεν θέλησε να λερώσει τα χέρια του με αίμα, ενθυμούμενος το "ου φονεύσεις", αλλά προτίμησε να θυσιαστεί ο ίδιος, για να αφυπνίσει με το αίμα του την μάνα Ελλάδα

  Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η τεράστια διαφορά ανάμεσα στον νοσηρό Εθνικισμό και τον ευγενή Εθνισμό! Ο πρώτος έχει μίσος, φανατισμό και βία και είναι ξένος προς την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Ο δεύτερος, έχει ευγένεια, ήθος, αγάπη για την πατρίδα και αυτοθυσία! Θυσία του εαυτού μας και κανενός άλλου! Όλα τα άλλα έρχεται και τα προσθέτει από το πουθενά ο Χριστός, που συγκινείται σε τέτοια μεγάλη παλικαριά, γιατί και Εκείνος Παλικάρι ήταν και είναι! Θυσιαζόμενος μαρτυρικά για όλη την Ανθρωπότητα! Αν και υπήρξε ο Δημιουργός της...

  Τα παραπάνω έρχεται να υπογραμμίσει η δήλωση της "Μπουμπουλίνας" Ερμιόνης, που τα λέει όλα:

  "Έρχομαι στην Ένωση Κεντρώων γιατί καταδικάζω τα άκρα και κάθε πράξη βίας και για να δείξω ότι η οικογένεια Κατσίφα δεν έχει καμία σχέση με ακραίες οργανώσεις"!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ
   Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο την Ερμιόνη στο πλάι της μεγάλης Ελληνίδας μάνας της, της μάνας της Βορείου Ήπείρου και του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που η φωνή του, το δίκιο και η ψυχή του, πρέπει να μπουν δυνατά στην Ελληνική Βουλή:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ




Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου