ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΒΡΟΝΤΗ ΣΤΗN ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


   Στις 25 Φεβρουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, έξω από το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης, θα γίνει τελικά το μεγάλο Συλλαλητήριο των Ελλήνων της Αυστραλίας για τη Μακεδονία, για να φτάσει ξεκάθαρο το μήνυμα στην Αθήνα!

   Όπως είχαμε γράψει στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η αρχική απόφαση ήταν για τις 4 Μαρτίου, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε ότι εκείνη την ίδια ημέρα ετοίμαζαν Συλλαλητήριο και οι Σκοπιανοί, οπότε αποφασίστηκε να μετακινηθεί ώστε να προηγηθεί το δικό μας Συλλαλητήριο. Και έτσι μεταφέρθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 25 Φεβρουαρίου.

  Έχει αρχίσει κιόλας η πυρετώδης προετοιμασία, για να δώσει ο αυστραλιανός Ελληνισμός, ένα μεγάλο βροντερό, ενωτικό παρόν, που θα τρομάξει "εχθρούς" και θα συνετίσει "φίλους"...

  Και ο Ελληνισμός της Αυστραλίας είναι εδώ! Στην ξακουστή, την αγιασμένη και ευλογημένη Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Όρους!

   Δείτε εδώ το προηγούμενο Συλλαλητήριο στη Μελβούρνη το 1997, όταν η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα ήταν μια παγκόσμια σιδηρά γροθιά, που τότε ανέκοψε και πάλι την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, επιβάλλοντας το Βέτο στο Βουκουρέστι!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου