ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ - 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Φωτογραφίες νέων ηρώων


   Αναστήθηκε ο μαρμαρωμένος Ελληνισμός! Ο μαρμαρωμένος λαός ξαναβγήκε από τον τάφο των Μνημονίων, με την πνοή της Μνήμης! Της μνήμης της ιστορικής! Της μνήμης των προγόνων και των εθνικών αγώνων! Της μνήμης του Χρέους προς την πατρίδα! Τη μνήμη της Μακεδονίας! Του Μεγαλέξανδρου! Και του Μακεδονικού Αγώνα!

   Είναι απίστευτο! Είναι θαύμα Θεού! Είναι Ανάσταση λαού! Γιατί τουλάχιστον 500.000 Έλληνες σήμερα αναστήθηκαν εκ "νεκρών"! Και αυτοί θα αναστήσουν την Ελλάδα!

   Μισό εκατομμύριο! Ποιος να το πίστευε! Ποιος να το φανταζόταν! ΝΑΙ! Η προφητεία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου εκπληρώνεται: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

   Αδιάψευστος μάρτυρας του τεράστιου πλήθους μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, με πάρα πολλά νέα παιδιά, που φώναζαν μάλιστα όχι μόνο για τη Μακεδονία μας, αλλά και για την Ορθοδοξία μας, με παλμό και δύναμη λεόντων, είναι η παρακάτω, που τραβήχτηκε λίγο πριν την έναρξη, το μεσημέρι, μπροστά από το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δείχνει το πλήθος του κόσμου να φτάνει κιόλας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και να τον ξεπερνά, όπου μάλιστα κάποιοι έχουν ανάψει βεγγαλικά, που διακρίνονται στο σημείο εκείνο. Ενώ η ώρα δεν έχει φτάσει ακόμη 2.00 και ενώ έχουν ήδη εγκλωβιστεί στα διόδια των Μαλγάρων εκατοντάδες λεωφορεία!


   Ο κόσμος τελικά του Συλλαλητηρίου, ξεκινούσε από το λιμάνι και τελείωνε στο Μέγαρο Μουσικής! Ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο! Ένας αριθμός απίστευτος! Ένας λαός ολόκληρος! Μιαν Ανάσταση μέσ' τον "χειμώνα"!

  Συγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές, ομιλητές και κυρίως στους Έλληνες που ήρθαν ακόμη και από την Κρήτη! Δική τους είναι η νίκη! Δική τους είναι πια η χώρα! 

   Γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα τα αλλάξει όλα! 500.000 "Αλέξανδροι" είναι πια εδώ! Μαζί με την Εκκλησία μας και το  Θεό μας, που δεν άφησε να πέσει στάλα, όσο διαρκούσε το ιστορικό πλέον Συλλαλητήριο της νέας Ελλάδας!

   Εύγε Παιδιά της Ελλάδος! Εύγε παιδιά της Μακεδονίας! Η Μακεδονία η ξακουστή μας ξαναγέννησε! Και είμαστε πια Αθάνατοι μαζί της!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου