ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΟΥΡΑΡΙ: ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ "ΤΣΑΜΗΔΕΣ"!


  Δυναμική επιστροφή φαίνεται να πραγματοποιεί ο Κώστας Ζουράρις μετά την παραίτησή του από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑπροαναγγέλοντας συμμετοχή του στα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και αρνούμενος να δοθεί το ελληνικό Όνομα στα Σκόπια με οποιαδήποτε μορφή, θυμίζοντας τις παλιές καλές μέρες του, όταν η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα τον ανέβασε το 2008 στο βήμα του Συλλαλητηρίου στο Παλαί ντε Σπορ (εδώ), όπου πράγματι γοήτεψε τότε τα πλήθη, αλλά κατόπιν εγέμισε με  λήθη, περνώντας από τη Βουλή, τη λεγόμενη και "Νήσο των Λωτοφάγων",  για να "μαγευτεί" στη συνέχεια από την "Κίρκη της Εξουσίας" του ΣΥΡΙΖΑ και να δραπετεύσει τώρα τελικά "αριστοφανικά", ξανα σπρώχνοντας τη σχεδία του προς την "Ιθάκη"

"ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ"
   Σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο Alpha 9.89, ο Κώστας Ζουράρις γίνεται εν μέρει εκείνος που ξέραμε, αποκαλύπτοντας πως παραιτήθηκε από τις 8 Ιανουαρίου 2018, αρνούμενος σαν Υφυπουργός Παιδείας να πάει στην Αλβανία και να υπογράψει  Συμφωνία για αλλαγή των αλβανικών βιβλίων Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου, στα κεφάλαια που αφορούν τους λεγόμενους "Τσάμηδες", με χάρτες που φτάνουν ως την Πρέβεζα, βλέποντας ότι οι Αλβανοί δεν έχουν πρόθεση να τα αλλάξουν και είχαν διακόψει την επικοινωνία μαζί μας για το θέμα αυτό. 

   Παρόλα αυτά, συνεχίζει, του ζήτησαν τότε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να πάει να υπογράψει και να βάλει έναν "αστερίσκο" (σ.σ. εμπαιγμό για την Ελλάδα)... Κάτι που αρνήθηκε υποβάλλοντας την παραίτησή του στις 8 Ιανουαρίου...

"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
  Ο Ζουράρις, που αποδίδει σε σάτιρα αριστοφανική τα πρόσφατα σχόλιά του για ποδοσφαιρικές ομάδες, υποστηρίζει πως έπρεπε να παραιτηθεί και "για έναν δεύτερο λόγο, γιατί τώρα πια θα είμαι στα Συλλαλητήρια, διότι συμφωνώ με την προκήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη. Τα έχω γράψει εδώ και 25 χρόνια για ποιον λόγο οι Σκοπιανοί δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον όρο "Μακεδονία""!

  Κώστα, θα εξιλεωθείς, μόνον εάν μας βοηθήσεις να "τελειώσουμε" τους "μνηστήρες" της "Πηνελόπης"... Και αν δεν μπορείς να γίνεις "Οδυσσέας", γίνε "Τηλέμαχος". Κι αν δεν μπορείς να γίνεις "Τηλέμαχος", γίνε "Εύμαιος"...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου