ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


   Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τους ομιλητές του μεγάλου Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στον Λευκό Πύργο, κάνοντας άλλη μια μεγάλη έκπληξη, αφού πρόκειται για γνωστούς και καταξιωμένους Έλληνες που έχει αποδειχθεί πως "δεν παίζουν" και "δεν παίζονται":

  1. Στέργιος Καλόγηρος, Δημοσιογράφος (με ποιότητα και μαχητικότητα που βλέπουμε στην Τηλεόραση Βεργίνα, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, όπως και του Smile TV)

 2. Κώστας Καραΐσκος, Δημοσιογράφος (εκδότης της επίσης μαχητικής εφημερίδας "Αντιφωνητής" της Θράκης με πολύ μεγάλο εθνικό έργο)

   3. Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης (Ιερέας, αλλά και Προπονητής της τοπικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας "Αετός", όπως και δεινός Σκοπευτής στα Ανώγεια της Κρήτης)

  4. Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος (γνωστός υπέρμαχος της αξιοποίησης της ελλαδικής ΑΟΖ και του υποθαλάσσιου πλούτου μας)

  5. Φραγκούλης Σ. Φράγκος, Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ (γνωστός, δυναμικός, εκρηκτικός και ανυποχώρητος για τα εθνικά δίκαια μας στρατηγικός υποστηρικτής και διδάκτωρ Γεωοπολιτικής)

   Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (διοργανωτές του τελευταίου Συλλαλητηρίου που είχε γίνει το 2008 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε Σπορ) στις 5-3-2008 μαζί με τον Παναγιώτατο, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μακεδονομάχων "Παύλος Μελάς", τον Μακεδνό, την Κίνηση Πολιτών για τη Μακεδονία, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και παραμονές της Συνόδου ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ που θα καθόριζε το αποτέλεσμα στο Βουκουρέστι - δείτε εδώ) δηλώνουν πως υποστηρίζουν το τωρινό Συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018 στον Λευκό Πύργο και ζητούν από τα μέλη και τους φίλους τους να είναι όλοι εκεί, με μόνη σημαία τη γαλανόλευκη, για την Μακεδονία την ξακουστή, την αιώνια Ελληνική και Αδιαπραγμάτευτη!

   ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου