ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ "ΓΑΖΩΣΕ" ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! Φωτογραφίες - Βίντεο



 ΑΝΑΝΕΩΣΗ 6 - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ παρουσιάζει τον άφοβο πρωταγωνιστή του θαλάσσιου επεισοδίου πλησίον της Ρόδου, το Σκάφος του Λιμενικού 517, που τα έβαλε με το τουρκικό φορτηγό και σύμφωνα με τους Τούρκους το "γάζωσε", πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, με μεγάλη αυτοθυσία και κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να βληθεί, καθώς γνώριζε ότι στο πλοίο υπάρχουν ναρκωτικά, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο - ντοκουμέντο:


 Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ δείχνει και την πορεία αλήθειας του προερχόμενου από την Αλεξανδρέττα τουρκικού φορτηγού "ACT', που σύμφωνα με τους Τούρκους "γαζώθηκε" από το γενναίο πλήρωμα σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού!



Όπως αποδεικνύεται από την καταγεγραμμένη δορυφορικά πορεία του, σε κάποιο σημείο πλησίον της Ρόδου, το τουρκικό φορτηγό πράγματι εισήλθε εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, όπου νόμιμα έσπευσε το σκάφος του Λιμενικού, μετά από καταγγελία για μεταφορά ναρκωτικών και σύμφωνα με τη διεθνή νομιμότητα, απαίτησε από τον Καπετάνιο Sami Kalkavan να προσεγγίσει στον πλησιέστερο όρμο, προκειμένου να ελεγχθεί!

   Το τουρκικό φορτηγό, αντί να συμμορωθεί, τράβηξε για τη Μαρμαρίδα, αναγκάζοντας το δικό μας σκάφος να ρίξει προειδοποιητικές βολές!




  Οι Τούρκοι τώρα ισχυρίζονται ότι το πλοίο χτυπήθηκε από 16 ελληνικές σφαίρες, ξεσηκώνοντας μεγάλο θόρυβο στα ΜΜΕ, αλλά φαίνεται πως οι Τούρκοι "γαζώθηκαν" από τον φόβο τους!

   Και από εδώ και πέρα "ο φόβος θα φυλάει τα έρμα"...


   Οι παρακάτω φωτογραφίες πάντως λένε πολλά... Και ιδίως ότι οι Έλληνες πλέον δεν παίζουν!

Τρύπες στο τουρκικό φορτηγό - εικόνες που μεταδίδουν οι Τούρκοι
Εξωτερικές τρύπες στο τουρκικό φορτηγό - εικόνες που μεταδίδουν οι Τούρκοι
Εδώ φαίνεται ολοκάθαρα πως 2 τρύπες είναι παλιές και γι΄ αυτό σκουριάσαν...
Το πλήρωμα δείχνει ψηλά τις τρύπες από τις "ελληνικές σφαίρες"
Στη γέφυρα, πάνω από το σήμα της καμινάδας, που δέχτηκε σαν στόχος "ελληνική ομοβροντία"
 Ίσως ο αέρας να έσπρωξε μερικές "ψιλές", από τις προειδοποιητικές βολές εκφοβισμού..
Σύσκεψη στο σαλόνι του πλοίου, όπου δεσπόζει ο Κεμάλ Ατατούρκ... Εντάξει, καταλάβαμε το παιχνίδι και ίσως και το τηλεφώνημα...
Οι Τούρκοι ψάχνουν (;) για τα ναρκωτικά με ειδικά σκυλιά... Εμ, δεν ξέραμε να ρίξουμε και τίποτα κόκκαλα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
  "Αναφορικά με σημερινό περιστατικό εμπλοκής σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με Φ/Γ πλοίο σημαίας Τουρκίας, από το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

 Μεσημβρινές ώρες σήμερα (3-6-2017), η Λιμενική Αρχή Ρόδου δέχτηκε ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία, ότι Φ/Γ πλοίο με όνομα “ACT” σημαίας Τουρκίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Ρόδου μετέφερε ναρκωτικές ουσίες

  Άμεσα κινητοποιήθηκε η εν λόγω Λιμενική Αρχή, σκάφος της οποίας, εντόπισε το πλοίο “ACT” σημαίας Τουρκίας στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. βορειοδυτικά ν. Ρόδου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

 Από το πλήρωμα του σκάφους ζητήθηκε από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ πλοίου να πλεύσει προς τον όρμο Τριαντών ν. Ρόδου προκειμένου διενεργηθεί έλεγχος.

  Ο Πλοίαρχος του “ACT”, δεν υπάκουσε στις εντολές και στα ηχητικά σήματα του σκάφους της Λιμενικής Αρχής, με αποτέλεσμα να ριφθούν προειδοποιητικές βολές χωρίς ωστόσο και πάλι να σταματήσει την πορεία του. 

  Αντιθέτως, το “ACT” συνέχισε τον πλου του εισερχόμενο στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ το σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σταμάτησε την καταδίωξη επί της οριογραμμής.

  Παράλληλα, για το ζήτημα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Τουρκικές Αρχές"!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου