Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ", ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!



  Σε μυστική συνάντηση των ηγετών των απανταχού Αλβανών των Βαλκανίων στις 23 Δεκεμβρίου 2016 στα Τίρανα, αποφασίστηκε η υλοποίηση της "Μεγάλης Αλβανίας", εννοείται με κάθε μέσο, ακόμα και ένοπλο εάν χρειαστεί, αποκαλύπτουν Σερβικά ΜΜΕ (Novosti), γεγονός που εξηγεί τις σχετικές τελευταίες προκλητικές δηλώσεις των Αλβανών, αλλά και την Κρίση των Σκοπίων!

   ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
  Οι πληροφορίες των Σερβικών Υπηρεσιών, αναφέρουν πως στη συνάντηση όχι μόνο ήταν παρόντες οι πολιτικοί ηγέτες των Αλβανικών Κομμάτων των Σκοπίων, αλλά και Αλβανοί από το Μαυροβούνιο, το Σερβικό Πρέσεβο και φυσικά από Τίρανα και Κόσοβο, μαζί με βετεράνους του UCK, καθώς και του UCK Πρεσέβου (UCPMB - δείτε εδώ).

   ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ
   Η μοναδική συγκυρία της εκλογής των φιλοαλβανών Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ (Νοέμβριος 2016) και οι Εκλογές των Σκοπίων (11 Δεκεμβρίου 2016) όπου ο σχηματισμός Κυβέρνησης κρεμόταν κυριολεκτικά από τα Αλβανικά  Κόμματα, οδήγησαν τους πανΑλβανούς του Ράμα, να πάρουν την απόφαση για έναν ακόμη Πόλεμο στα Βαλκάνια, που θα συμπαρασύρει όμως όλες τις χώρες της περιοχής, ίσως και τις δύο υπερδυνάμεις ΗΠΑ - Ρωσία!

   "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ" ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
  Προϊόν όλων αυτών των ζυμώσεων και αποφάσεων ήταν και η περίφημη "Πλατφόρμα των Τιράνων", η κοινή συμφωνία δηλαδή των Αλβανικών Κομμάτων των Σκοπίων υπό τον Ράμα (φωτογραφία), να θέσουν εκβιαστικά όρους επίσημης Αλβανοποίησης των Σκοπίων, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σχηματισμό Κυβέρνησης του κρατιδίου, με δεδομένη την αδυναμία σχηματισμού τόσο από τον Γκρούεφσκι, όσο και από τον Ζάεφ! (δείτε εδώ όλους τους όρους)

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...
 Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι στο σχεδιασμό της "Μεγάλης Αλβανίας" συμμετέχουν και  αξιωματούχοι των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας, που κινούν τα νήματα και σπρώχνουν και αυτοί τους Αλβανούς σε Βαλκανικό Πόλεμο, ώστε να απλωθεί η Νεοθωμανική - νεοϊσλαμική Κυριαρχία παντού, από Μέση Ανατολή έως Αδριατική και Βαλκάνια... Και η Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται βέβαια για ένα μεγάλο Ισλαμικό Κράτος στην Χερσόνησο του Αίμου...

   ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ "ΕΝΩΣΕΙΣ" 
   Από εκείνη τη μυστική σύσκεψη και μετά, άρχισε η περίεργη αλυσίδα των συνεχών δηλώσεων Ράμα (εδώ), Κοσοβάρων και Πρέσεβο δια του Μουσλίου (εδώ) περί Ενώσεων Αλβανικών "εδαφών" του Κοσόβου και του Πρέσεβο με την Αλβανία, ενώ στα Σκόπια ξέσπασε η μεγάλη διαλυτική κρίση εξ  αιτίας της "Πλατφόρμας των Τιράνων", που ευνοεί τα αλβανικά συμφέροντα και τον διαμελισμό-διχοτόμηση του κρατιδίου!

     ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
  Από όλα τα παραπάνω, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το Σχέδιο της "Μεγάλης Αλβανίας", περιλαμβάνει τα εξής προς το παρόν στάδια:
   1. Ένωση Αλβανίας - Κοσσόβου
  2. Ντε γιούρε διαμελισμός - ανεξαρτητοποίηση των Δυτικών Σκοπίων (Ιλλυρίδα - Τέτοβο) όπου ζουν Αλβανοί - Μετέπειτα Ένωση με Αλβανία
   3. Ένωση Νότιας Σερβίας (Πρέσεβο, Μεντβέντια, Μπουγιάνοβατς) με Αλβανο-Κόσσοβο

     ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ
   Το Σχέδιο της "Μεγάλης Αλβανίας" για να υλοποιηθεί στο 1ο Στάδιο (Ένωση Κοσόβου - Αλβανίας), προϋποθέτει Πόλεμο με τη Σερβία! Δηλαδή ωθεί επίτηδες σε πολεμική κίνηση την Σερβία, ώστε να δοθεί αφορμή αλβανικής αντεπίθεσης σε όλα τα μέτωπα (βόρειο σερβικό Κόσοβο και Πρέσεβο νότιας Σερβίας) και πιθανώς Κροατικής και Βοσνιακής ταυτόχρονα στο Βελιγράδι, με τις ευλογίες και τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, επειδή η Αλβανία ανήκει - ύστερα από θανάσιμο σφάλμα της Ελλάδας - στο ΝΑΤΟ...

   Γι΄ αυτό η Ρωσία σπεύδει ολοταχώς να εξοπλίσει δυνατά τη Σερβία (εδώ), αλλά το ερώτημα είναι πια εάν προλάβει, ύστερα και από την απόφαση του γειτονικού Μαυροβουνίου να ενταθεί και αυτό στο ΝΑΤΟ, ξεχνώντας τους απάνθρωπους και άνανδρους νατοϊκούς βομβαρδισμούς του 1999, ακόμη και ανήμερα του Ορθόδοξου Πάσχα...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. "Το Σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας» για να υλοποιηθεί στο 1ο Στάδιο (Ένωση Κοσόβου – Αλβανίας), προϋποθέτει Πόλεμο με τη Σερβία"

    Για πιο λόγο προϋποθέτη πόλεμο με τη Σερβία; Η Σερβία θα είναι υπεύθυνη γι' αυτό. Κόσοβο και Αλβανία είναι δύο ανεξάρτητα αλβανικά κράτη, και έχουν δικαίωμα να ενωθούν αν θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή