ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Απάντηση Σερβίας



 Με προσάρτηση του Κοσόβου στην Αλβανία εκβιάζει ωμά την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός της γείτονος Έντι Ράμα!

   Σε συνέντευξή του στο Politico (18-4-2017) προειδοποιεί ανοιχτά με ένωση της Αλβανίας και του Κοσόβου, εάν η χώρα του δεν γίνει μέλος της Ε.Ε.!

   Η προειδοποίηση αυτή έχει διπλή σημασία:

  1. Εκβιάζει την Ε.Ε. να εντάξει άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες την Αλβανία, προκειμένου να μην εμποδίζονται οι διακινήσεις Αλβανών μαφιόζων, εμπόρων ναρκωτικών, γυναικών και ανθρωπίνων οργάνων στην Ευρώπη, αλλά και να πέσουν ευρωπαϊκά χρήματα στο κόμμα του που κινδυνεύει με καταποντισμό ή εξέγερση, μέσα σε μια εξαγορασμένη και φιμωμένη Δημοκρατία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προλάβει το ξεπέταγμα της Σερβίας μπροστά με την μεγάλη στρατιωτική ρωσική βοήθεια (δείτε εδώ) που ήδη δέχεται!

  2. Προετοιμάζει δημόσια πλέον την διεθνή κοινή γνώμη για την Μεγάλη Αλβανία ως δήθεν επακόλουθο του "αποκλεισμού" και της μη ένταξης στην Ε.Ε.,  αφού ξέρει πως είναι δύσκολη η ευρωπαϊκή προοπτική, με πρώτο βήμα την Ένωση (προσάρτηση) του Κοσόβου με τα Τίρανα, σε ένα ενιαίο κράτος. Ήδη η αντιπολίτευση στο Κόσοβο ετοιμάζεται να οργανώσει Δημοψήφισμα για Ένωση με την Αλβανία...


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

 Οργισμένη απάντησε η Σερβία μέσω του μαχητικού ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς, που απέρριψε τη δημιουργία της λεγόμενης "Μεγάλης Αλβανίας", αναρωτήθηκε αν η σιωπή των δυτικών κυβερνήσεων στις προκλητικές δηλώσεις Ράμα ήταν ένα είδος έγκρισης, για να προσθέσει:

"Ρωτώ τη διεθνή κοινότητα τι θα συνέβαινε αν ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωνε ότι η ένωση της Σερβίας και της Σερβικής Δημοκρατίας Βοσνίας  είναι δυνατή αν δεν ενταχθεί στην ΕΕ; Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα κατηγορήσουν τη Σερβία για απειλή της ειρήνης"...

 Το ίδιο θα γινόταν βέβαια εάν η Αθήνα μιλούσε για Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την μητέρα Ελλάδα...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου