ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ!


  Τρεις ημέρες θα κρατήσει ο επιθετικός εκφοβισμός της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκαλύπτει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο (23-4-2017 μ.Χ.). Στην Ελλάδα θα είναι εισβολή σε δύο νησιά, ένα μεγάλο (φωτογραφίζει όπως θα δείτε παρακάτω κάποιο χωρίς να το ονομάζει) και ένα ακόμη μικρό, ενώ στην Κύπρο η τουρκική επιθετικότητα θα εκδηλωθεί ταυτόχρονα με θερμό θαλάσσιο εκφοβισμό!

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ παρουσιάζει στο πρώτο μέρος του άρθρου τα βασικά και φλέγοντα σημεία της συνέντευξης, ενώ στο δεύτερο καταγράφουμε περιληπτικά πολλές πολύ διαφωτιστικές διευκρινήσεις, από την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο ΡΙΚ και την εκπομπή της Ελίτας, ενώ παραθέτουμε και το βίντεο ολόκληρης της εκπομπής.

1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ 23-4-2017
 Ο Πανιερώτατος, στηριζόμενες στις αποκαλύψεις - προφητείες παλαιών, νεότερων, αλλά και σημερινών Αγίων, κάποιοι εκ των οποίων ζούνε τώρα στην Κύπρο, αναφέρει στην σημερινή του συνέντευξη στον Φιλελεύθερο και την Αντιγόνη Σολομωνίδου Δρουσιώτου, ανάμεσα σε άλλα:

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ: "Η Τουρκία επιθυμεί να μη μας αφήσει ούτε να μυριστούμε τους υδρογονάνθρακες, και θέλει να μοιραστούμε ακόμα και την όσφρηση. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι, μετά τις υπογραφές με τους ενεργειακούς κολοσσούς, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε απειλητική ανακοίνωση κατά των συμφωνιών και δεν περνά μέρα που να μην απειλεί για θερμό επεισόδιο; Μάλιστα αυτό το ακούμε συχνά κι από το στόμα του Ακιντζί, που μιλά για πιθανή ένταση τον Ιούνιο! Αυτή η συνεχής εκφοβιστική ρητορική των Τούρκων κατά της Κύπρου και της Ελλάδας δεν πρέπει να μας προβληματίζει";

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: "Θα γίνει ένας εκφοβισμός, όχι όμως σύρραξη, όχι τύπου Μπαρμπαρός, μα κάτι πιο αναβαθμισμένο, όχι όμως και εισβολή. Ίσως μερικοί πολιτικοί μας να το διαισθάνονται αυτό και για να προλάβουν τα χειρότερα σπεύδουν να λύσουν το Κυπριακό έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα σταματήσουν τον επεκτατισμό των νεο-οθωμανών της Τουρκίας".

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΟΖ:  "Η Τουρκία θα εξασφαλίσει τις εταιρείες, δεν θα χάσουν τα δικαιώματά τους. Απλά θα θέλει να μοιραστεί αυτό τον πλούτο και την πολιτική ισχύ που παράγει μαζί μας. Εμείς μονίμως πιανόμαστε πάνω στις ξένες πλάτες της Ευρώπης και του Ισραήλ, των οποίων τα συμφέροντα διασφαλίζονται και με τουρκική παρουσία. Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι χώρες πολλές φορές έκαναν παιχνίδι με εμάς και με τους Τούρκους, χωρίς να μειωθούν τα συμφέροντά τους, και στο τέλος μας πούλησαν. Δηλαδή δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε με τις συμφωνίες αυτές ως προς το θέμα της ασφάλειάς μας, νομίζοντας ότι τους ενεργειακούς κολοσσούς τούς ενδιαφέρει και πολύ με ποιον θα συνεχίσουν. 

 Οι κολοσσοί αυτοί σκέφτονται οικονομικά και μόνο, και δεν έχουν κανένα δισταγμό να προχωρήσουν σε νέες συμφωνίες με οποιαδήποτε χώρα, φτάνει να γίνει η δουλειά τους! Επομένως, θα πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και να μην προβαίνουμε σε σπασμωδικές και βεβιασμένες ενέργειες, δίνοντας στον λαό λανθασμένα μηνύματα. Αλλά θα πρέπει το πρώτιστό μας καθήκον να είναι πώς θα διαφυλάξουμε την πατρίδα μας μέσα σε αυτή την καταιγίδα των γεωστρατηγικών εξελίξεων και την ανοικτή πλέον εμπόλεμη κατάσταση που άρχισε να δημιουργείται μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής.

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: "Οι Τούρκοι θα κάνουν τέτοιο επιθετικό άνοιγμα που δεν το υπολογίζουμε. Θα είναι αποθράσυνση, η ύψιστη μορφή αλαζονείας. Αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργήσουν ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο κάπου στον ελληνικό χώρο μεταξύ Κύπρου και κυρίως Ελλάδος. Ένα επεισόδιο, το οποίο θα διαρκέσει τρεις μέρες.  (σ.σ. αυτά που λέει φωτογραφίζουν ίσως την Κρήτη, κάτι που δεν υπολογίζουμε...) Από το επεισόδιο αυτό θα ενοχληθούν τα συμφέροντα της Ρωσίας και γι’ αυτό θα πληγεί η Τουρκία. Θα είναι συμφωνημένοι με τους Δυτικούς και Νατοϊκούς για να τους κάνουν να καταλάβουν, διότι η Τουρκία τους έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Ήδη οι σχέσεις Ευρώπης-Τουρκίας, Αμερικής-Τουρκίας-Ρωσίας είναι σε τεταμένο σχοινί. Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, σε αυτό το σκηνικό πόσο ρόλο παίζουν οι άνθρωποι της προσευχής"; 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ: "Τώρα ζούμε τη δεύτερη φάση, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι το Ισραήλ. Και το Ισραήλ πρέπει να παρακολουθούμε, όχι την Τουρκία. Και θα ακολουθήσουν τα γεγονότα, που θα καθορίσουν την ίδρυση και αναγνώριση του κουρδικού κράτους, αυτά που θα δώσουν και τη δική μας ελευθερία. Το Ισραήλ και ο Τραμπ φοβούνται την Περσία, το πυρηνικό της πρόγραμμα. Οι Πέρσες εξόπλισαν τη Χεσμπολάχ, η οποία είναι εγκατεστημένη στον νότιο Λίβανο και έχει στραμμένους εκατοντάδες πυραύλους προς το Ισραήλ, το οποίο αναπτύσσει αντίστοιχο αριθμό πυραύλων και είναι έτοιμο να μετακινήσει τρία εκατομμύρια πληθυσμό από το βόρειο τμήμα του. Δηλαδή τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα"!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΑ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: "...Το κουρδικό κράτος ...γίνεται για να εξασφαλιστεί ο δρόμος της ενέργειας από τη Μοσούλη μέχρι την Αλεξανδρέττα, η οποία βρίσκεται απέναντι από το Ακρωτήριο Αποστόλου Ανδρέα και ανήκει επί του παρόντος στην Τουρκία. Σύντομα δεν θα ανήκει στην Τουρκία. Την άρπαξε από τη Συρία το 1940. Εκεί κατοικούν Κούρδοι και Άραβες, όχι Τούρκοι, όπως νομίζουμε. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε πολύ καλή γνώση της γεωγραφίας μας".


ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ: "Το Κυπριακό δεν θα λυθεί ως αποτέλεσμα συνομιλιών, αλλά η λύση θα επέλθει όταν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν το Κουρδικό κράτος".

ΣΕΙΣΜΟΙ - ΕΚΤΑΚΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: "Ό,τι ωφελεί τους ανθρώπους για να αποκτήσουν την αιώνια ζωή ο Θεός θα το επιτρέψει, είτε είναι ένας καρκίνος, είτε ένα απρόσμενο ατύχημα, είτε ένας σεισμός
  Εκτός από τα πολεμικά γεγονότα θα ζήσουμε έκτακτα γεωφυσικά φαινόμενα. Κι όλα θα συντελέσουν να επανεύρει ο άνθρωπος την προοπτική της αιώνιας ζωής. Κι αυτά θα γίνουν, όπως είπαμε, ένεκα της μεγάλης διαφθοράς, της αποστασίας του ανθρώπου από τον Θεό και το θέλημά Του, που έχουν αναπόδραστο αποτέλεσμα, όχι μόνο τις εκτρώσεις, την αυξημένη μαγεία, τη βλασφημία και τη σαρκολατρία, αλλά και τη νομιμοποίησή τους".

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ: "Και επαναλαμβάνω, αυτό τον πόλεμο δεν θα τον κάνει ο Θεός, ούτε οι Άγιοί του: Αντίθετα, η Παναγία μας και οι άγιοι είναι γονατιστοί και κλαίουν ενώπιον του Θεού, για να μειωθούν να επερχόμενα δεινά, για να οδηγηθούμε σε πραγματική μετάνοια".

   Περισσότερες εξηγήσεις και διευκρινήσεις για τα παραπάνω δόθηκαν στην τηλεοπτική συνέντευξή του στο ΡΙΚ (δείτε παρακάτω)

2. ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΙΚ 4-4-2017
 Πρόσφατα, ο Μητροπολίτης της Κατεχόμενης Μόρφου Νεόφυτος, μίλησε πολύ αποκαλυπτικά στην εκπομπή της Ελίτας "Μαζί" στο ΡΙΚ (4-4-2017) για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, τόσο δυνατό που θα οδηγήσει σε μετακίνηση πληθυσμού και για τουρκική εισβολή αμέσως μετά, πάνω στην αδυναμία του  "ανύπαρκτου" κράτους, σε δύο ελλαδικά νησιά, ένα μικρό και ένα μεγάλο

  Η Τουρκική θρασύτητα της εισβολής θα είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα κρατήσει μόνο για τρεις μέρες!

  Τις συμφορές αυτές μπορούν να μετριάσουν ή να απαλείψουν μόνο η μεταμέλεια, η μετάνοια και η εξομολόγησή μας, που "γεμίζουν τα χέρια της Παναγιάς" ενώπιον του Χριστού!

  Ο Πανιερώτατος ειδικά για την Κύπρο αναφέρεται σε "επεισόδιο εκφοβισμού από θαλάσσης", δηλαδή στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, που προφανώς σχετίζεται με την εκμετάλλευση της Κυπριακής ΑΟΖ και προφητεύεται από τον Άγιο Φιλούμενο που μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ από φανατικούς Εβραίους το 1979! Αυτό θα γίνει συγχρόνως με την τουρκική εισβολή στα δύο ελληνικά νησιά! Για "ράπισμα" στην Κύπρο είχε μιλήσει και ο Άγιος Παΐσιος!

  Όλα αυτά τα γεγονότα όμως θα οδηγήσουν σε άμεση μεταμέλεια, μεταβολή  και ευσέβεια τον λαό μας σε Ελλάδα και Κύπρο, με αποτέλεσμα να καταστούν ασφαλείς εκ Θεού στον Γενικό Πόλεμο που θα ακολουθήσει. Απλά θα έχουμε πρόβλημα τροφίμων για λίγους μήνες (πείνα) κάτι που πρέπει να μας στρέψει από τώρα  πίσω στην καλλιέργεια της γης.

  Η Ρωσία θα χτυπήσει τότε για τα δικά της συμφέροντα την Τουρκία ανηλεώς και θα την κατακτήσει σε λίγες ημέρες, αναγκάζοντας τους Τούρκους να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Κύπρο. Τότε θα καταστραφεί και η Γεωργία. Η Τουρκία θα συντριβεί από την Ρωσία αρχικά με την ανοχή αν όχι την άδεια του ΝΑΤΟ και της Κίνας...

  Ο Μητροπολίτης επικαλείται συνδυαστικά πληροφορίες και αποκαλύψεις κεκοιμημένων ήδη Αγίων, όπως του Γέροντος Παϊσίου, αλλά και εν ζωή κεκρυμμένων Αγίων! Αναφέρθηκε ακόμη και στην ασκήτρια Λαμπρινή της Άρτας (δείτε εδώ http://www.noiazomai.gr/2015/07/blog-post_68.html)

 Ο Πανιερώτατος λέει πως ο Θεός έδινε μέχρι τώρα αναβολή στα επερχόμενα, περιμένοντας την μετάνοια και την επιστροφή μας, αλλά τα γεγονότα θα έρθουν. Σε τι ένταση και βαθμό, εξαρτάται πάντα από εμάς και τη ζωή που κάνουμε...

  Τονίζει δε πως οι πλέον μεγάλες αιτίες των επερχομένων δεινών είναι πρώτον οι αμετανόητες Εκτρώσεις, η εκτεταμένη Βλασφημία του Ονόματος του Θεού, οι Μαγείες, οι Σατανισμοί και τα μεγάλα Σαρκικά Αμαρτήματα τα παρά φύσιν, που γίνονται τόσο εντός, όσο και εκτός του γάμου!

   Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου:


  Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνη προστασία μας είναι ο Χριστός και η Παναγία με τους Αγίους μας. Κανείς άλλος! Ας σταματήσουμε να ελπίζουμε σε δύση κι ανατολή, σε ευρώ και σε δολάριο, σε ΗΠΑ, ΕΕ ή Ρωσία! Ας ξαναγίνουμε οι γενναίοι και πιστοί Ορθόδοξοι Έλληνες της Ιστορίας και του Χριστού! Και έρχεται και δόξα και Πόλη, η ίδια η Αγια - Σοφιά, σαν μεγάλη ανταμοιβή. Τότε "μια γυναίκα θα διώχνει δέκα Τούρκους με τη ρόκκα"...

 Αν θέλουμε να θωρακίσουμε τα παιδιά και την οικογένειά μας, ας επιστρέψουμε στην Ορθοδοξία μας, σε πνευματικό Γέροντα, πνευματική ζωή, Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

4 comments:

  1. άκουσα πριν 2 χρονια περιπου προφητεία πως θα αποβιβαστουν οι τουρκοι στην ιεραπετρα (κρητη) βραδυ στο οποιο δεν θα υπαρχει φεγγαρι και κατα παραχωριση Του Θεού, θα επικρατει εκεινο το βραδυ και ομιχλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αγιοι μας αυτον εδω τον αγιο λεν πως θα φερει τον ουρανο στην γη με την βασιλια του

    https://www.youtube.com/watch?v=9e3TRIAuWSo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω για το μέλλον.Βλέπω όμως το παρόν.Ενώ η τεχνολογία προοδεύει,ο άνθρωπος οπισθοδρομεί ολισθαίνοντας.Ο "άνω θρώσκω" άνθρωπος,που σημαίνει βλέπω ψηλά,που κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει"κοιτώ με το βλέμμα στο Δημιουργό μου",δεν κοιτά πλέον ψηλά.Κοιτά απτη μέση και κάτω,ό,τι βρει μπροστά του.Ελπίζω και εύχομαι,τα "προς τα κάτω" βλέμματα,να υπάρχουν μόνο εξαιτίας ταπείνωσης,συντριβής και αιτήματος ελέους και συγνώμης προς τον Εναν,Μοναδικό και Τριαδικό Θεό της αγάπης,της ειρήνης,της δικαιοσύνης,της μετάνοιας,τον δικό μας Θεό!!!ΑΜΗΝ!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή