30 F-35 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! Πρόταση-κεραυνός από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


   Τουλάχιστον 30 υπερσύγχρονα, αόρατα μαχητικά F-35 Lightning II μπορεί να προμηθευθεί άμεσα η Ελλάδα και με συνοπτικές διαδικασίες "fast track", χάρη στην εκπληκτική Ομογένεια των ΗΠΑ!

  Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προχωρά δημόσια στην αιφνιδιαστική αυτή πρόταση, έχοντας 13 χρόνια συνεχούς προσφοράς και αγώνων στον παγκόσμιο Ελληνισμό, με αυταπάρνηση, ανεξαρτησία και θάρρος, χωρίς καμία απολύτως διαπλοκή και οικονομική ή κομματική εξάρτηση! Στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ν. Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική, η Ελληνική Ομογένεια γνωρίζει τον διάφανο, ολοκάθαρο ρόλο, την εγκυρότητα και την τόλμη μας!

  Σήμερα, πλησιάζοντας η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ενώ βρίσκεται σε έξαρση η τουρκική επιθετικότητα σε Αιγαίο, Έβρο και Κύπρο, με την Τουρκία να έχει εξελιχθεί - δυστυχώς χάρη στα μεγάλα λάθη και παραλείψεις των ελληνικών κυβερνήσεων - σε περιφερειακή υπερδύναμη  που αναμένεται να παραλάβει - συμπαραγάγει δεκάδες υπερσύγχρονα, αόρατα F-35 και με δεδομένη την πληθυσμιακή και οικονομική συρρίκνωσή μας, είναι πιστεύουμε η ώρα των μεγάλων εθνικών αποφάσεων, που θα καθορίσουν την ίδια την μελλοντική επιβίωσή μας ως έθνους και πρώτα πρώτα ως κράτους!
   Γιατί στα αδιέξοδα στα οποία έχουμε φτάσει, δεν μας ωφελεί ούτε η υποκρισία, ούτε ο στρουθοκαμηλισμός. Η αλήθεια πρέπει να λεχθεί γυμνή, μακριά από κάθε μικροπολιτική σκοπιμότητα!

   ΠΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
  Η Ελλάδα βρίσκεται προ ενός επερχόμενου αργά ή γρήγορα Ελληνοτουρκικού Πολέμου, εξαιτίας της υπερφίαλης τουρκικής επιθετικότητας και αλαζονείας του "δυνατού"...

  Είναι τυφλός όποιος δεν το βλέπει. Η πιθανότητα της σύγκρουσης και τουρκικής εισβολής μεγάλης κλίμακας, γίνεται όλο και μεγαλύτερη, όσο μεγαλώνει η αδυναμία αποτροπής και απάντησης ισοδύναμου τουλάχιστον τετελεσμένου από την πλευρά μας.

  Μετά την πανθομολογούμενη αυτή - πίσω από τις κάμερες - πικρή εθνική αλήθεια και με δεδομένα τα σχετικά ιστορικά συμπεράσματα που αποδεικνύουν ότι όποτε είχαμε πολεμική τεχνολογική ανωτερότητα συντρίβαμε τους Τούρκους (1912), ενώ όποτε είχαμε πολεμική τεχνολογική κατωτερότητα ηττηθήκαμε οικτρά (1453, 1897), είναι πλέον επιβεβλημένη:


 1. Η προμήθεια υπερσύχρονων αόρατων (stealth) αεροσκαφών F-35 (ή F-22 των οποίων δεν επιτρέπεται προς το παρόν η εξαγωγή) από τις ΗΠΑ 

2. Η προμήθεια αντιπυραυλικών/αντιεροπορικών συστημάτων S-400 ξηράς και S-300 σε ελληνικά πολεμικά πλοία, από τη Ρωσία

     ΟΠΩΣ ΤΟ "ΑΒΕΡΩΦ" - Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ F-35 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
  Η προμήθεια των F-35 από τις ΗΠΑ, μπορεί να γίνει άμεσα από τους πλούσιους δισεκατομμυριούχους Ομογενείς που συγκεντρώνουν συνολικά περιουσία άνω των 50 δισ. δολαρίων (δείτε εδώ την λίστα) και γενικά την ευαίσθητη Ομογένεια των ΗΠΑ, με τον ίδιο περίπου τρόπο που είχε γίνει η αγορά του θρυλικού θωρηκτού "Αβέρωφ", που κατατρόπωσε χάρη στην Ομογένεια της Αιγύπτου τότε (διαθήκη Γεωργίου Αβέρωφ), τον Τουρκικό Στόλο στο Αιγαίο το 1912-13, συμβάλλοντας απολύτως καθοριστικά στην δεινή ήττα των Τούρκων!

   Συγκεκριμένα, προτείνουμε οι 20 πλουσιότεροι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ, να δωρήσουν στην μητέρα Ελλάδα από ένα F-35 αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα, τα οποία θα πληρώσουν κυρίως από κέρδη τόκων καταθέσεών τους, τραπεζικών προϊόντων ή ευνοϊκών δανείων, με ελαστικές δόσεις μάλιστα, που μπορούν να κανονίσουν από κοινού με τις ΗΠΑ,  των οποίων αποτελούν τους πλέον ευυπόληπτους και αξιοσέβαστους πολίτες.

   Οι Ομογενείς αυτοί μπορούν να πετύχουν πολύ καλύτερη τιμή και διακανονισμό, αλλά και την μη φορολόγηση των κεφαλαίων της αγοράς - δωρεάς προς την σύμμαχο εντός του ΝΑΤΟ μητέρα Ελλάδα, που αντιμετωπίζει μόνη της τον μεγάλο ισλαμικό κίνδυνο από την Τουρκία! Διότι εάν η Ελλάδα καταληφθεί ολικώς ή μερικώς, τότε εκατομμύρια μουσουλμάνων ακραίων ισλαμιστών θα ξεχυθούν ασυγκράτητα στην Ευρώπη, φέροντας το τέλος του πολιτισμού...

   Παράλληλα, στην Ελλάδα θα κηρυχθούν Εθνικοί Ευεργέτες και θα απαλλαχθούν από κάθε φόρο εισαγωγής κεφαλαίων για αγορές, καταθέσεις ή επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο για εκατό χρόνια!

   Ακόμη, το αεροσκάφος που θα δωρίσουν στην Ελλάδα, θα φέρει επάνω του το όνομα και την φωτογραφία του Ευεργέτη!

 
  Η πρόταση εάν μελετηθεί σοβαρά από τους ειδικούς και επιχειρηματίες της Ομογένειας, θα βρεθεί τελικά πολύ συμφέρουσα, διότι η Ελλάδα είναι πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και "μαγαζί γωνία" στην Ευρασία και την Ανατολική Μεσόγειο...

  Επίσης, άλλα 10 F-35 συνολικής αξίας 1 δισ. δολαρίων, μπορούν με ειδικό έρανο να συγκεντρώσουν οι υπόλοιποι Ομογενείς των ΗΠΑ/Καναδά, που θα έχουν την ίδια φοροαπαλλαγή στην Ελλάδα για 50 χρόνια!

  ΟΤΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΩΡΙΖΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

   Κάτι παρόμοιο με την προσφορά του "Αβέρωφ", έγινε με τους σκλαβωμένους τότε στην Αγγλία Έλληνες της Κύπρου, όταν ο θαραλλέος και βετεράνος των νικηφόρων Απελευθερωτικών μας Πολέμων 1912 - 13 Μητροπολίτης Κυρηνείας Μακάριος Β΄ ο Μυριανθεύς, έχοντας ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις, σαν εθελοντής στα πεδία των μαχών στην Ελλάδα, θέλησε να επαναλάβει το "Αβέρωφ", όχι στη θάλασσα, αλλά αυτή τη φορά στον αέρα, κάνοντας στην φτωχική του Κερύνεια μεγάλους και εντατικούς εράνους γεμάτους από φλόγα ελληνοσύνης και πατριωτισμού, καταφέρνοντας έτσι μέσα σε δύο χρόνια (1926-1928) να συγκεντρώσει όλο το ποσό αγοράς ενός Πολεμικού Αεροσκάφους (φωτογραφία) το οποίο δώρησε η μικρή Κυρήνεια στην μητέρα Ελλάδα και γι΄ αυτό και ονομάστηκε "Κυρήνεια"! (δείτε περισσότερα εδώ)

   Το ίδιο οφείλουν για την σωτηρία της πατρίδας να κάνουν τώρα και οι Ομογενείς! Είναι Εθνική Ανάγκη! Είναι Εθνικό Χρέος! Είναι ζήτημα Ζωής και Θανάτου! Ζήτημα Εθνικής Επιβίωσης!

   ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ/ΑΣΙΑΣ/ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
   Οι δε Ομογενείς της Ρωσίας, Ασίας, Αυστραλίας, Ευρώπης, Αφρικής, μπορούν να προσφέρουν μία ή περισσότερες συστοιχίες S-400 επί ξηράς ή S-300 επί πλοίου, με όλες τις παραπάνω επιβραβεύσεις!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
  Τέλος οι θαλασσόλυκοι και πανάξιοι Έλληνες Εφοπλιστές που έχουν κυρίως έδρα το Λονδίνο και γνωρίζουν από πρώτο χέρι την στρατηγική αξία της θάλασσας, οφείλουν με τη σειρά τους να συμβάλουν στην νέα εθνική αναγέννηση και να δωρήσουν από κοινού στην Ελλάδα ένα υπερσύγχρονο "αόρατο" πολεμικό πλοίο, πλήρως εξοπλισμένο με τα τελειότερα συστήματα άμυνας και επίθεσης κατά ξηράς, θάλασσας και αέρα! Ένα καινούριο καταδρομικό θωρηκτό! Ένα καινούριο "Αβέρωφ", με το δικό του παρεκκλήσι μέσα, όπως τότε και τον Τίμιο Σταυρό του Κουντουριώτη!

    Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ
  Όλα πρέπει να γίνουν πάντως γρήγορα και άμεσα! Ή τώρα ή ποτέ! Ώστε η Ελλάδα - που διαθέτει τους καλύτερους πιλότους του κόσμου και το πιο περήφανο Πολεμικό Ναυτικό - να αποκτήσει την τελευταία διαθέσιμη λέξη της τεχνολογίας πριν από την Τουρκία, αλλάζοντας τις ισορροπίες και κερδίζοντας ξανά το αποτρεπτικό και πανίσχυρο πολεμικό τεχνολογικό προβάδισμα, όπως ακριβώς έκανε πριν 100 χρόνια!

   Στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αποδεδειγμένη ευαισθησία της Ομογένειας, που αυτή τη φορά δεν θα δώσει χρήματα στο χέρι σε Ελληνικές Κυβερνήσεις, τα οποία θα μπορούσαν να ξεφύγουν του ελέγχου, αλλά θα παραδώσουν έτοιμα αεροπλάνα και συστήματα, που θα φέρουν περήφανα το όνομά τους!

   Πάμπλουτοι Ομογενείς, πριν κλείσουν τα μάτια, αντί να αφήσουν περιουσίες σε οποιασδήποτε Οργανώσεις ή Ιδρύματα, ας κάνουν ένα δώρο τεράστιας, καθοριστικής και εθνικής σημασίας στην Ελλάδα που γέννησε τους ίδιους ή τους προγόνους τους και κινδυνεύει ξανά θανάσιμα από το Τουρκικό Ισλάμ και τους Ισλαμιστές συμμάχους του (Νεοθωμανισμός)!

    Πόσοι από εμάς αλήθεια, δεν λαχταρούν να μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να "δώσουν" ένα υπερόπλο στον πολιορκημένο ηρωικό Κωνσταντίνο Παλαιολόγο της Κωνσταντινούπολης για να τσακίσει τον άθλιο Μωάμεθ... Τώρα μπορούν να το κάνουν! Γιατί ενώ δεν μπορούν να γλυτώσουν το παρελθόν, μπορούν όμως να σώσουν το μέλλον! Μπορούν να κλείσουν μια για πάντα την "Κερκόπορτα" του τουρκικού, φρενήρη υπερεξοπλισμού! Μπορούν να ξεδοντιάσουν τον "γκρίζο λύκο" πριν δαγκώσει!

   Ας γίνουν λοιπόν τώρα ένας νέος μεγάλος Εθνικός Ευεργέτης, που θα ευγνωμονεί και θα μνημονεύει το Έθνος, η Εκκλησία και η Ιστορία επί γενεές γενεών, κάνοντας τους απογόνους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους υπερήφανα για τη θωράκιση Ελλάδας και Κύπρου! Για τη συνέχιση της πορείας του Ελληνικού Γένους μέσα στην Ιστορία, στο κατώφλι της συμπλήρωσης 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821! Τότε που όλοι είχαμε γίνει μια γροθιά!

   Έλληνες του κόσμου, νοιαστείτε! Από εσάς περιμένει η πατρίδα, που την βουλιάζουν εδώ και χρόνια εσωτερικές έριδες, καθημερινές απρονοησίες και χρόνιες ανοησίες! Θωρακίστε την ΕΣΕΙΣ με νέα "Αβέρωφ" και "Κερύνεια"! Γράψτε την ιστορία των αυριανών ελληνικών επικών θριάμβων, που νέοι "Όμηροι" θα κληθούν να υμνήσουν στους αιώνες!

                    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
             Κυριακή της Ορθοδοξίας
           5 Μαρτίου 2017 μ.Χ. - Ελλάδα



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου