ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ; ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!


 Κεραυνούς εξ Ολύμπου εξαπέλυσε ο ακαταμάχητος Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων "οι Άγιοι Πάντες" Θεσσαλονίκης κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ (6-11-2016), όπου σε μια μεγαλειώδη Εκδήλωση βραβεύθηκαν, με χρήματα κυρίως της Εκκλησίας, 700 αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, παιδιά Ορθοδόξων Πολυτέκνων οικογενειών, που κρατούν τις "Θερμοπύλες" ενός ολόκληρου Έθνους, το οποίο καταφανίζεται ήδη Δημογραφικά!


   ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...
   Ο κ. Θεοτοκάτος, με λόγο κοφτερό και ενθουσιαστικό συνάμα, θυμίζοντας ήρωες του ΄21 που με το λόγο τους γύριζαν ολόκληρο υπόδουλο γένος και το οδηγούσαν θαρρετά μπροστά στη νίκη και τη δόξα, κατήγγειλε ιδιαίτερα τη σημερινή Κυβέρνηση, που έχει υπό διωγμόν την Ορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια, ώστε να μη γεννιούνται Ελληνόπουλα, χρησιμοποιώντας την υπερφορολόγηση, την κατάργηση της σύνταξης πολύτεκνης μητέρας, των πολυτεκνικών επιδομάτων, ακόμη και τις μετεγγραφές φοιτητών παιδιών πολυτέκνων, κάτι που δεν κοστίζει τίποτε στο κράτος, όπως και την κατάργηση της βοήθειας σε τρόφιμα που δινόταν από την Ε.Ε., ενώ από την άλλη δίνεται κάθε βοήθεια σε Μουσουλμάνους και Λαθρομετανάστες, όπως τόνισε  καταχειροκροτούμενος διαρκώς και παρατεταμένα!

   28.801 ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟ 2015...
  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, τόνισε μάλιστα ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που περνούμε την 3η Δημογραφική Κρίση της Ιστορίας μας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το 2015, πέρυσι, οι γεννήσεις ήταν 28.801 λιγότερες από τους θανάτους! Ένας αριθμός τραγικός, που καταδεικνύει τον εφιάλτη του Δημογραφικού, που είναι το υπ΄ αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα και μας αφανίζει κυριολεκτικά...

   ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...
  Ο κ. Θεοτοκάτος, αληθινός καταπέλτης, δεν δίστασε να τραβήξει τις μάσκες όλων των  κομμάτων που τώρα κόπτονται για "Πρόσφυγες", θυμίζοντας τι έλεγαν σε Πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής το 1993 και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ: 

 «Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών - αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες, η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητος, διακίνηση ναρκωτικών κτλ) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγο του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής»...
  

   ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...
  Ο κ. Θεοτοκάτος επιτέθηκε κατά μέτωπον στους «αλληλέγγυους» του εθνομηδενισμού και της αρνησιπατρίας, τους πολέμιους της «ισλαμοφοβίας» που θεωρούν πως το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών τους δίνει το δικαίωμα για ένα ρεσάλτο στην ψυχή του Έλληνα, μια μετωπική επίθεση στις παραδόσεις, στα ήθη και στα έθιμα μας, με στόχο τον Θρησκευτικό και Εθνικό αποχρωματισμός της Ελλάδας μας, καθώς τρέφουν μίσος τους για τον Σταυρό και την Γαλανόλευκη!

   ΟΧΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΛΑΤΙΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...
 Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης "οι Άγιοι Πάντες" κατήγγειλε σθεναρά και στεντορεία τη φωνή την άθλια πολιτική Παιδείας που ακολούθησε η Συγκυβέρνηση με τον Φίλη, λέγοντας ότι ενώ καταργούν τα Ορθόδοξα Θρησκευτικά στα Σχολεία μας, την ίδια στιγμή αναγνωρίζουν το δικαίωμα στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, στη Ρωμαιοκαθολική Ιεραρχία της Ελλάδος και στις Μουσουλμανικές Μουφτείες, όχι μόνο να επιλέγουν το περιεχόμενο του μαθήματος των θρησκευτικών τους, αλλά και να διορίζουν τους καθηγητές τους!

  Αναρωτήθηκε ακόμη γιατί ενώ θέλουν να κάνουν διαθρησκειακό το μάθημα των Ορθόδοξων Ελληνόπουλων, γιατί ταυτόχρονα δεν τροποποιούν και το μάθημα των Μουσουλμάνων Ελληνοπαίδων ώστε να διδάσκονται και αυτοί το Κοράνιο και το Ευαγγέλιο ή το μάθημα των Εβραίων Ελληνοπαίδων, ώστε να διδάσκονται μαζί με την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη;

   35.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ Κ.Α. 

   Στην υπέροχη και φλογερή εκδήλωση, που δρόσιζαν οι αγγελικές φωνές της εκπληκτικής Χορωδίας Πολυτέκνων Αλεξανδρούπολης που συγκίνησε με το "Μακεδονία Ξακουστή" και το "Παναγία των Θρακών", βραβεύτηκαν με το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ έκαστος, 700 παιδιά πολυτέκνων οικογενειών που αρίστευσαν σε Γυμνάσια και Λύκεια πέρυσι, ενώ ανάμεσά τους υπήρξαν και 31 μαθητές που είχαν σε όλα άριστα 20! Μέσα από τις πολύ δύσκολες οικογενειακές και οικονομικές συνθήκες μιας πολυμελούς οικογένειας, που πολεμά το ίδιο το κράτος...


   Τα χρήματα αυτά, που φτάνουν τα 35.000 ευρώ, έδωσε και φέτος κατά κύριο λόγο η Εκκλησία μας,  και συγκεκριμένα ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. κ. Άνθιμος, ο Ηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπεδίου π. Εφραίμ, η Αδελφότητα «Οσία Ξένη» και ο πατήρ Γερβάσιος, η εταιρεία FIBRAN ΑΕ και ο Αναστασιάδης Δημήτριος, η εταιρεία ENERGIER’S ΑΕ και ο Κνης Αθανάσιος!

   ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ;
  Στην μεγάλη και πολυπληθή Εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Πρόεδροι άλλων Συλλόγων Πολυτέκνων, προσδίδοντας μια εικόνα δυναμικής αλληλεγγύης και υποστήριξης, όπως η Πρόεδρος Πολυτέκνων Χαλκιδικής Ιφιγένεια Κυριάκου, Καβάλας Βοϊδης Ιωάννης, Μαγνησίας Σουλτάνα Πράππα, Γιαννιτσών Κώστας Μπεκρής, Καρδίτσας Ουρανία Σούφλα, Βεροίας Μπούρτζιλας Στέργιος, Αλεξανδρουπόλεως Αγάπη Πετροπούλου και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Εδέσσης Γεώργιος Καρυπίδης!

   Μάλιστα σε κάποια στιγμή, κάποια Πρόεδρος είπε στο μικρόφωνο ότι ο κ. Θεοτοκάτος πρέπει να μπει στη Βουλή, κάνοντάς τον να αντιδράσει λέγοντας:
  "Ποτέ με τους εχθρούς της πατρίδος μου"!

   Κάτι που ενώ κλείνει την πόρτα σε όλα τα ένοχα κόμματα, εν τούτοις αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας Κόμματος Πολυτέκνων, όπως ήδη ζητούν πολλοί Πολύτεκνοι και για το οποίο όπως μάθαμε θα γίνει  προσεχώς συζήτηση "κεκλεισμένων των θυρών", με διάχυτο παντού το κλίμα αγανάκτησης που υπάρχει στον λαό προς όλους τους υπάρχοντες πολιτικούς και κόμματα και με δεδομένο ότι "τα κουκιά βγαίνουν" χάρη στο πλήθος των Πολυτέκνων, που εξασφαλίζουν με το "καλημέρα" την είσοδό τους στη Βουλή, ενώ δεδομένη θεωρείται επίσης και η "ευλογία" της Εκκλησίας, της οποίας οι ευσεβείς Πολύτεκνοι αποτελούν τα πιο πιστά και αφοσιωμένα μέλη...

   Π.χ. μόνο ο Σύλλογος του Θεοτοκάτου έχει μέλη 21.000 γονείς και πάνω από 42.000 παιδιά! Αριθμούς που σαρώνουν και υπερπολλαπλασιάζονται στην υπόλοιπη Ελλάδα!
   Από την άλλη, ένα Κόμμα Πολυτέκνων, θα είναι σε λίγο το μόνο που θα διαθέτει Νεολαία και συνέχεια! Το μόνο που θα αγαπά πραγματικά και στην πράξη τα παιδιά, τον συνάνθρωπο, την Ελλάδα!

   Ποιος ξέρει; Μέσα στην τρομερή Οικονομική, Κοινωνική, Ηθική, Δημογραφική και προσεχώς Εθνική καταστροφή της πατρίδας μας, ίσως μια πολύτεκνη σπίθα ξαναγεννήσει την ελπίδα, την πίστη, το θάρρος, την λεβεντιά και τελικά την ίδια την Ελλάδα, που ποτέ της δεν πεθαίνει! 

  Όσο υπάρχουν Ορθόδοξοι Πολύτεκνοι Έλληνες και μανάδες που γεννούν, κατηχούν και ανασταίνουν ένα ολάκερο έθνος, με ένα καντήλι, μια προσευχή, ένα τρυφερό και συνάμα εγερτήριο χάδι!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου