ΜΕ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! Βίντεο


  Με εσωτερική ανατροπή απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τον Τραμπ ο Χένρυ Κίσινγκερ εάν δεν συμβιβαστεί με την Παγκοσμιοποίηση και τα θέλω του συστήματος, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει πιθανότατα διάσπαση της Κυβέρνησης των Ρεπουμπλικάνων και άρα ανατροπή και πτώση του Τραμπ εκ των έσω!

     ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
   Ο μεγάλος εχθρός του Ελληνισμού, ο αδίστακτος τέως ΥΠΕΞ των ΗΠΑ που σχεδίασε και κάλυψε την αιματηρή Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο μας το 1974, με συνέντευξή του τώρα στο CNN (20-11-2016), δεν διστάζει να απειλήσει ακόμη και τον ίδιο τον νεοεκλεγμένο και μη συμβατικό Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με εσωτερικό κομματικό σχίσμα και ανατροπή, εάν δεν υποταχθεί στους κανόνες του "Globalization", λέγοντας πως η εκλογή του δεν ήταν παρά η απρόβλεπτη πολιτική αντίδραση των ηττημένων της Παγκοσμιοποίησης!

  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: "Υπάρχει ο αντίκτυπος της Παγκοσμιοποίησης και έγραψα κάποια μικροπράγματα για αυτό νωρίτερα. Δεν δόθηκε αρκετή προσοχή στο γεγονός ότι δεν θα μπορούσε παρά να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και ότι οι ηττημένοι θα ήταν υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν να εκφραστούν με κάποιο είδος πολιτικής αντίδρασης...

  ... Νομίζω ότι θα πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία να αναπτύξει τους θετικούς στόχους που μπορεί να έχει και να συζητήσουμε εκείνους. Και έχουμε περάσει μέσα από πάρα πολλές δεκαετίες σχισίματος κατεστημένων διοικήσεων μεταξύ τους και αυτό μπορεί να συμβεί και πάλι, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσει με αυτόν τον τρόπο. Και εμείς δεν πρέπει να καταλήξουμε με αυτόν τον τρόπο...»!

   Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου