ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ!

  Επιτυχία τεραστίων διαστάσεων κατάφερε τις τελευταίες μέρες η Τουρκία με πρωταγωνιστή τον Ταγίπ Ερντογάν, που κάνοντας όπισθεν ολοταχώς από την ευθεία στήριξη του ISIS, έπιασε και με μια αριστοτεχνική κίνηση και τράβηξε δυνατά ξανά στα πόδια του τα χαλιά του Πούτιν και του Νετανιάχου, υφαίνοντας μέσα σε λίγες ώρες μια μεγάλη Ανθελληνική και Αντιπερσική Συμμαχία, ενώ την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πιέζει σημαντικά και τον Αλ - Σίσι της Αιγύπτου να προσχωρήσει άμεσα στον Ανθελληνικό Άξονα, που στρέφεται ευθέως τόσο κατά της Ελλάδας, όσο και κατά της Κύπρου!

 ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ
 Οι κατ΄ επάγγελμα ή κατ΄ αφέλεια "Ρωσόφιλοι", έπεσαν από τα σύννεφα με τις στενές επαφές  που είχαν ξαφνικά Λαβρόφ και Τσαβούσογλου στο Σόσσι την 1η Ιουλίου, ενώ είχε προηγηθεί στις 27 Ιουνίου 2016 τηλεφώνημα συγνώμης για την κατάρριψη του Ρωσικού Μαχητικού στη Συρία, από τον  Ερντογάν προς τον Πούτιν και εκκίνηση μιας νέας περιόδου Ρωσο-Τουρκικής Φιλίας, όπως γινόταν πάντα στην Ιστορία, αφήνοντας επίσης πάντα τους αφελείς Έλληνες να σφάζονται στα αιώνια "Ορλοφικά" τους όνειρα!

  ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ
  Ο Πούτιν - που μόλις πρόσφατα σαμποτάρησε με τις χώρες δορυφόρους του την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - δεν έμεινε μάλιστα μόνο στα λόγια, αλλά αμέσως ακύρωσε το τουριστικό εμπάργκο που είχε επιβάλλει στην Τουρκία, ενώ η Άγκυρα δια Τσαβούσογλου πρότεινε ακόμη και την φιλοξενία Ρωσικών Μαχητικών στην Τουρκική Βάση του Ιντσιρλίκ, ξεσηκώνοντας θύελλα οργής από το ΝΑΤΟ! Και μάλιστα οι Αμερικανοί αρχίζουν τις αποσύρσεις μαχητικών F-15 από εκεί σε ένδειξη αγανάκτησης!
   Ο "φίλος" της Ελλάδας Πούτιν, εξατμίστηκε μέσα σε δυο λεπτά, όπως επανειλημμένως το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προειδοποιούσε και κάποιοι δεν το πίστευαν... Η Ιστορία είναι όμως ανοικτό βιβλίο και τα δείχνει όλα...

   ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
   Το αστείο είναι ότι οι Ρώσοι ετοίμασαν "Ρωσικό Κανάλι",  ακόμη και "Ρωσικό Κόμμα" μέσα στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρουν με το μέρος τους ένα αφελές κομμάτι Ελλήνων πολιτών, που έχουν μάθει πάντα να ψάχνουν για βοήθεια έξω, αντί να σκύψουν όλοι μαζί ενωμένοι μέσα, όπως κάνουν οι άλλοι, να ομονοήσουν και να δουν χωρίς κομματισμό και ιδεοληψίες τα αληθινά εθνικά μας συμφέροντα, που δεν ταυτίζονται με την Ρωσία, λόγω της πολιτικής της Μόσχας που είναι σταθερά Πανσλαβική και Φιλοτουρκική, επειδή τυγχάνει να είναι γειτονική και εξαρτώμενη - εκ των Στενών - χώρα με την Τουρκία...

   ΜΑΤ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ
  Στην νέα τουρκική σκακιέρα προχώρησε γοργά ο Ερντογάν και συμφιλιώθηκε και με τον πλέον άσπονδο εχθρό του, το Ισραήλ, που το αποκαλούσε με χίλιες δυο ύβρεις, δημόσια μάλιστα, από την ώρα που οι Εβραίοι στις 31 - 5 - 2010, άνοιξαν πυρ κατά του τουρκικού σκάφους Mavi Marmara που ήθελε να σπάσει το εμπάργκο στη Γάζα, με αποτέλεσμα 9 Τούρκους νεκρούς και 60 τραυματίες!

   Το 2013 το Ισραήλ ζήτησε συγνώμη και αφού έπαιξε κυριολεκτικά για λίγο καιρό τον "φίλο" της Ελλάδας, αποσπώντας πολύτιμες πληροφορίες και διαπιστώσεις για την Εθνική μας Άμυνα και την λειτουργία των S-300 της Κρήτης, με τους οποίους τους άφησε εγκληματικά η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου να παίζουν (δείτε εδώ), ανακοινώθηκε ξαφνικά στις 27 Ιουνίου 2016, "Συμφωνία Συμφιλίωσης" μεταξύ Ερντογάν και Νετανιάχου,  Τουρκίας και Ισραήλ, σαν να μην συνέβη τίποτα! 

 Και μάλιστα ήδη τουρκικό πλοίο έχει δέσει στο Ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ (ανάμεσα Τελ Αβίβ και Γάζας) με 10.000 τόνους βοήθειας, από ιατρικό εξοπλισμό και τρόφιμα, μέχρι παιχνίδια για τα παιδιά και είδη υγιεινής.
  Επειδή δε ο αποκλεισμός της Γάζας παραμένει, το υλικό  θα φορτωθεί σε 250 φορτηγά και θα μεταφερθεί άμεσα στη Γάζα, δίνοντας στους Παλαιστίνιους εικόνα "σωτήρα" για την Τουρκία!

   ΑΓΩΓΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 2019
   Γιατί όλη αυτή η μεταστροφή; Για οικονομικούς και γεωπολιτικούς λόγους. Δηλαδή για το εξαγώγιμο Φυσικό Αέριο Ισραήλ (και Κύπρου), που θέλουν να περάσει με αγωγό μέσω Τουρκίας προς την Ευρώπη (πολλά δισ. έσοδα), που θα είναι έτοιμος μέσα σε τρία χρόνια, ως το 2019! Εγκαταλείπεται έτσι ο υποθαλλάσιος Αγωγός Κύπρου - Κρήτης - Ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ καλείται και η Αίγυπτος στο παιχνίδι, ώστε να εξάγει μελλοντικά τα κοιτάσματά της μέσω του Τουρκο-ισραηλινού Αγωγού, που μπορεί να κατασκευάσουν Ρωσικές Εταιρείες...
   Παράλληλα και μέχρι τότε, το Ισραήλ θα εξάγει Φυσικό Αέριο με αντίστροφη διαδρομή προς την Αίγυπτο, για να βοηθηθεί η ...Οικονομίας της, αν και το Κάιρο διαθέτει Σταθμό Υγροποίησης.

   ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ
   Δεύτερον, το Ισραήλ θέλει να ανακόψει την μεγάλη έξοδο του Ιράν στο διεθνές προσκήνιο, που έγινε χάρη στην πολιτική Ομπάμα και την άρση των διεθνών κυρώσεων κατά της Τεχεράνης με μπροστάρη τις ΗΠΑ, που παίζουν ασυνήθιστα συνετά και ώριμα στην περιοχή. Στην πραγματικότητα ΗΠΑ και Ιράν έχουν συμμαχήσει κατά της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας, όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, εξοργίζοντας το Ισραήλ όσο κανένας!

   ΣΥΡΙΑ
   Τουρκία, Ρωσία που έχει εμπλακεί νικητήρια στην περιοχή και Ισραήλ, θέλουν μια Συρία που δεν θα ελέγχεται από τους Σιίτες όπως είναι το μετριοπαθές αλλά αντισημιτικό Ιράν, αλλά από τους Σουνίτες όπως είναι η σκληρή Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοι Τούρκοι. Από αυτή τη νέα Συρία θέλουν να περάσουν τον Ισραηλινο-Τουρκικό Αγωγό Φυσικού Αερίου! Και μάλιστα από τα παράλια, τα οποία ελέγχει σε μεγάλο μέρος η Ρωσία!

   Μπροστά τους έχουν μια ολόκληρη Ευρώπη που διψά για ενέργεια και θα διψά ολοένα περισσότερο, απορρίπτοντας σταδιακά την πυρηνική ενέργεια και κινώντας τα πάντα, ακόμη και τα αυτοκίνητα με Φυσικό Αέριο, στο οποίο θα μετέχει κατασκευαστικά η Ρωσία, που είναι επίσης παραγωγός.
   Ισραήλ και Τουρκία θα κερδίσουν πολλά δισ. ενώ δεν αποκλείεται μέσα στον Αγωγό να εισρεύσει και Ρωσικό Αέριο...

     ΓΕΡΜΑΝΙΑ
   Παράλληλα δε ο Ερντογάν, εξομαλύνει και τις σχέσεις με Γερμανία, που εντάθηκαν για την Γερμανική "Αναγνώριση" της Γενοκτονίας των Αρμενίων... Η Γερμανία ήταν πάντα στενός Σύμμαχος των Τούρκων και αυτή που τους δίδαξε επιμελώς την Εθνοκάθαρση...

    ΙΟΡΔΑΝΙΑ
  Ακόμη και την Ιορδανία προσπαθούν να βάλουν στον Νέο Άξονα, τάζοντάς της εδαφικά, εκκλησιαστικά (...) και οικονομικά οφέλη...

    ΚΙΝΑ
   Απώτερος πάντως σκοπός των ΗΠΑ είναι να χρησιμοποιήσει το Ιράν για να προσεγγίσει την ίδια την Κίνα, αποκόπτοντάς της από την Ρωσία, όπως και θα γίνει. Η Κίνα δεν κάνει επιχειρήσεις όπως νομίζουν κάποιοι, αλλά αγοράζει γεωστρατηγικά εδάφη και θέσεις για να κάνει μελλοντικό εποικισμό! Ενώ στο εσωτερικό της που ξεχειλίζει από βιομηχανική μόλυνση, γκρεμίζει με αλαζονεία τους Σταυρούς των Χριστιανικών Ναών, όσων πρόλαβαν να χτιστούν και να τους υψώσουν... Το ίδιο θα κάνει και στη Σιβηρία, αγοράζοντας τα πάντα, επειδή σε λίγες δεκαετίες δεν θα είναι κατοικήσιμες πια μεγάλες περιοχές της Κίνας, με τον 1,3 δισ. πληθυσμό... (1,2 δισ. έχει η Ινδία που εξελίσσεται σε υπολογίσιμη πλέον δύναμη)

   ΚΥΠΡΟΣ
   Σε άσχημη θέση περιέρχεται τώρα η Κύπρος, η οποία θα πιεστεί με Δημοψήφισμα να αποδεχτεί σαν συγκυβερνήτη του Ελληνικού Νησιού την ίδια την Τουρκία μέσω της νομιμοποίησης του Ψευδοκράτους και επομένως το διαμοίρασμα της ΑΟΖ της και του πλούτου της στα Τουρκο-ϊσραηλινά χέρια, με ρωσική επισφράγιση!
   Είναι επείγον να μεταβληθεί άμεσα η Αμερικανική Πολιτική, διότι θα μεταβάλει την Κύπρο σε Τουρκική και Ρωσική Βάση, που θα απειλεί συνεχώς τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

   ΑΟΖ
  Πολύ άσχημη είναι η εξέλιξη και για την αφελή Ελλάδα, που πόνταρε σε μια κοινή Συμφωνία Αθήνας, Λευκωσίας, Κάιρου για την ΑΟΖ, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται αντίστοιχες διαπραγματεύσεις Τουρκίας και Αιγύπτου, παρακάμπτοντας τα νόμιμα ελληνικά συμφέροντα, με κίνδυνο ο Αλ - Σίσι να αλλάξει στρατόπεδο, πράγμα που πρέπει άμεσα να βάλει σε κοινό αποτρεπτικό συντονισμό Αθήνα, Λευκωσία και Ουάσινγκτον, η ενώ η Βρετανία με βάσεις στο νησί μας, οφείλει να αφυπνισθεί, πριν δει εκεί να κυματίζει η Τουρκική Σημαία της "νέας Κύπρου"...

   ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
   Η Ελλάδα οφείλει δεδομένων των αρνητικών εξελίξεων τις οποίες προβλέπαμε εδώ και πολύ καιρό και αποκαλύπταμε δημόσια την ακανθώδη για τον Ελληνισμό Ρωσική στάση, να προχωρήσει σε μεγάλη αναθέρμανση:
1. Των Ελληνο-Αμερικανικών Σχέσεων και ξεχωριστά Ελληνο-Αμερικανικά Στρατιωτικά Γυμνάσια
2. Των Ελληνο-Βρετανικών Σχέσεων, με τον νέο αυτόνομο και πολύ σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει μελλοντικά η Μ. Βρετανία μόλις συνέλθει από το Brexit
3. Των Ελληνο - Περσικών Σχέσεων, που είναι εκ των ων ουκ άνευ για την εθνική και ενεργειακή μας ασφάλεια
4. Και των Ελληνο - Συριακών Σχέσεων με άμεση επαφή με τον νόμιμο Πρόεδρο Άσσαντ, τον οποίο προσεγγίζει ήδη και η Ουάσινγκτον και τον οποίο ίσως θελήσει να θυσιάσει πλέον η Ρωσία για τα μάτια Τουρκίας και Ισραήλ, που γυαλίζουν επικίνδυνα, όπως των "λύκων" και της "λυκοφιλίας" τους.
   Στην προσέγγιση αυτή βρίσκεται και το κλειδί της επαναπροώθησης των Συρίων μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου