ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Δικαίωση του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - Βίντεο



 Η ίδια η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τάχθηκε θερμά υπέρ της μόνιμης τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, υποστηρίζοντας σχετική πρόταση του "Φεστιβάλ Ιδεών Άσπεν" στο Κολοράντο των ΗΠΑ!


   Η ΙΔΕΑ


 Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της Λαγκάρντ στο "Φεστιβάλ Ιδεών Άσπεν" και στην Τζέιν Χάρμαν, Πρόεδρο του Διεθνούς Κέντρου Woodrow Wilson, η ευαίσθητη Αντιπρόεδρος του Φεστιβάλ Κίττυ Μπουν, διατύπωσε ευθέως και απόλυτα συγκροτημένα και δομημένα  την ιδέα για την μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, ως εργαλείου μόνιμης και σταθερής οικονομικής ανάπτυξης της εν δοκιμασία Ελλάδας, λέγοντας συγκεκριμένα:

Η Αντιπρόεδρος του "Φεστιβάλ Ιδεών Άσπεν" Kitty Boone, θέτει την πρόταση στη Λαγκάρντ 

 ΚΙΤΤΥ ΜΠΟΥΝ: «Η ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη. Το Χρέος είναι τεράστιο πρόβλημα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια τεράστια καταστροφή για το Ρίο. Ο τρόπος με τον οποίο η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή λαμβάνει τις αποφάσεις είναι πράγματι περίπλοκος. Θα μπορούσαμε να εγκαταστήσουμε μόνιμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο σπίτι τους στην Αθήνα, ενδυναμώνοντας την Οικονομία της και τον Τουρισμό και προσφέροντας μια τοποθεσία περιβαλλοντικά ασφαλή – δεν χρειάζεται να χτίζουμε στάδια που θα γεμίζουν σκόνη και χόρτα – και να βοηθήσουμε την Ελλάδα και τον κόσμο; Βρείτε μια τοποθεσία στην Ευρώπη που είναι νομότυπο το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων»!

 Η ιδέα της Κίττυ Μπουν καταχειροκροτήθηκε από όλους και ενθουσίασε τους υψηλούς προσκεκλημένους του Φεστιβάλ!


 

  ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΔΕΑ

  Με τη σειρά της η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, φάνηκε ενθουσιασμένη από την έξοχη ιδέα την χαρακτήρισε "σπουδαία", "πολύ ενδιαφέρουσα" και για "άμεση χρήση" θεωρώντας της απαραίτητη για την Ελληνική Οικονομία, ενώ υπενθύμισε ότι ο Μαραθώνιος διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ονομάζονται έτσι εξαιτίας της Ολυμπίας, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και η οποία έχει φιλοξενήσει τόσους πολλούς φανταστικούς αθλητές!


ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: "Νομίζω είναι μια σπουδαία ιδέα για άμεση χρήση και σας ευχαριστώ. Ξέρετε, στο βαθμό που πρόκειται να δημιουργήσει ζήτηση, η οποία είναι αυτό που απολύτως χρειάζεται αυτή η Οικονομία, θα ήταν που σπουδαίο. 

  Το πώς θα συνδυαστεί η μία (τέλεση) με την πολυμερή και πολυεθνική ελκυστικότητα που έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, είναι κάτι που πρέπει να μελετηθεί", είπε η Κριστίν Λαγκάρντ και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα  Διοικητικό Όργανο που θα αναλάμβανε την εποπτεία και τη διασφάλιση της διαφάνειας.


  

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 Η επαναφορά της ιδέας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, αποτελεί μια ακόμη δικαίωση για τη "δεξαμενή σκέψης" του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, καθώς από τον Ιανουάριο του 2013, υποστηρίζουμε την αξιοποίηση των πανάκριβων και ολοκαίνουριων σχετικά Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα, αντί της εγκατάλειψης και της φθοράς και μάλιστα πως η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στην Αθήνα!

  Δημιουργήσαμε μάλιστα και σχετικό σήμα (φωτο), σχετική δημόσια Ανακοίνωση (δείτε εδώ) και σχετική σελίδα στο facebook, όπου μπορείτε να γίνει φίλοι (δείτε εδώ), υποστηρίζοντας την ιδέα, που θα αποφέρει πολύ μεγάλα εθνικά, οικονομικά και τουριστικά οφέλη, ενώ θα προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας και έναν μεγάλο αθλητικό προσανατολισμό της νεολαίας, των σχολείων και του λαού μας, που τους εφήυρε!

  Ναι, μπορούμε και πάλι! Μπορούμε για πάντα! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μπορούν να επιστρέψουν στην αγκαλιά, την ασφάλεια, την αγνότητα και την αυθεντικότητα της Ελλάδας!

               ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
πάντα πιο μπροστά από τις εξελίξεις




Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου