ΣΟΚ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΕΠΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ!


    Σε ισλαμικό τζαμί μετατρέπουν την θρυλική Αγια -Σοφιά του Ιουστινιανού, της Ορθοδοξίας και των Αυτοκρατόρων μας οι Τούρκοι, μετά την απόφαση για καθημερινό διάβασμα του Κορανίου,  μέσα στον Ιερότερο Ναό του Ελληνισμού για έναν μήνα, 6 Ιουνίου με 7 Ιουλίου, όσο θα διαρκέσει το Ραμαζάνι, με ταυτόχρονη τηλεοπτική μετάδοση!


     ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ  ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΣΗ
   Σε μια ακόμη κίνηση ταπείνωσης και ατίμωσης της Ρωμιοσύνης προβαίνει το ετοιμοθάνατο Σουλτανάτο των Τούρκων κατακτητών, προχωρώντας ένα ακόμη βήμα για να κάνει την Αγια Σοφιά της δακρυσμένης Παναγιάς Τζαμί, όπου θα ακούγεται η φωνή των Αντιχρίστων - όπως τους αποκαλεί ο Πατρο-Κοσμάς - φωνάζοντας ότι "ο θεός δεν έχει γιο"...
   
    ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ
   Δυστυχώς όμως γι' αυτούς ο μόνος και αληθινός Θεός έχει ομοούσιο Υιό που έγινε μάλιστα και Άνθρωπος, θυσιαζόμενος επάνω στον Σταυρό για την ανθρωπότητα και φέρνοντας την Ανάσταση και την αιώνια ζωή! Και επειδή έγινε και Άνθρωπος, έχει και Μητέρα, την Παναγία, που στέκει εκεί ψηλά στον τρούλο, περιμένοντας πότε θα ζωντανέψει η Πίστη και η ψυχή μας, πότε θα μας πιάσει το φιλότιμο να θυμηθούμε την κληρονομιά και την ιστορία μας, να ζητήσουμε το Ποθούμενο, δραπετεύοντας από τον υλισμό και την ανηθικότητα της Δύσης και διψώντας για τα υψηλά και την αρετή της Βυζαντινής μας Ανατολής! 
 Πότε θα θυμηθούμε το "εν τούτω νίκα" και θα αφήσουμε όλες τις ψευτοθεωρίες, τις ψευτοϊδεολογίες και τους ψευδοσωτήρες, για να κρατηθούμε γερά και σίγουρα στο ορθόδοξο σκάφος του Χριστού;

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ...
   Του Χριστού που αποκάλυψε κάποτε σε Τούρκο, που έγινε Χριστιανός, ακόμη και τη στέψη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά μας εκεί μέσα στην Αγια Σοφιά που τώρα προσβάλουν και ταπεινώνουν, για να την προσκυνήσουν τότε ίσα με την γη... (δείτε εδώ την συγκλονιστική αποκάλυψη)

"Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ΄ ορά"...

    Η ΑΡΧΗ...
   Η πρώτη κακή αρχή είχε γίνει τον Απρίλιο του 2015 (φωτο), οπότε με αφορμή τα γενέθλια του Μωάμεθ, μπήκαν οι άπιστοι μέσα στην Αγία του Θεού Σοφία και διάβασαν για πρώτη φορά μετά από 85 ολόκληρα χρόνια τα ισλαμικά και αντίθεα κείμενα του Κορανίου, που πλανά εκατομμύρια ανθρώπους οδηγώντας τους σε απώλεια και αιώνιο θάνατο!
    Τώρα το πηγαίνουν για έναν μήνα, αύριο για έξι και στο τέλος θα γίνει μόνιμο...

     ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ
   Αλλά για εμάς τους Έλληνες, ακόμη και μια φορά, αποτελεί βδέλυγμα και ιεροσυλία για την ξακουστή Αγια - Σοφιά της Χριστιανοσύνης, όπου στέφονταν οι Αυτοκράτορες και έψελναν Άγιοι Πατριάρχες! Εκεί που κατέβαιναν νέφη Αγίων Αγγέλων περιβάλλοντας τον ολόλαμπρο περισσότερο του ηλίου θυσιαζόμενο Κύριο των κυρίων και Βασιλεύ των βασιλέων, στον οποίο και ανήκει ο Μέγας Ιερός Ναός!

   ΟΧΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Οι εγχώριοι θιασώτες του υποχωρητισμού, του φιλοτουρκισμού και φιλοϊσλαμισμού, οι απίστευτοι υποστηρικτές του ανοίγματος Τζαμιών στην ποτισμένη με ποταμούς χριστιανικού αίματος Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες αρπαγμένα παιδιά κατά το Παιδομάζωμα και εκατομμύρια Αγίους Νεομάρτυρες κατά την Τουρκοκρατία - Ισλαμοκρατία, επιτέλους ας αναθεωρήσουν και ας φανούν έστω και τώρα, στοιχειωδώς Έλληνες... Για να μην ντρέπονται κάποτε για αυτούς ακόμη και οι πέτρες...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου