ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΛΕΥΚΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΨΑΡΑ, ΧΙΟ, ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ!


  Σε ντε φάκτο Πολεμικό Συναγερμό βρίσκεται η Εθνική Άμυνα της Ελλάδας, για την αντιμετώπιση όλων των θερμών "παιγνίων" που ενδέχεται (και αναμένεται) να ξεδιπλώσουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, κατά την διάρκεια της προκλητικής τους άσκησης "Λευκή Θύελλα 2016" (Beyaz Fırtına-2016), που θα διαρκέσει συνολικά από τις 16 έως τις 27 Μαΐου!

   ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΧΙΟ, ΨΑΡΑ
  Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να αποκλείσουν ολοκληρωτκά από θάλασσα και αέρα ταυτόχρονα ελληνικά νησιά και να τα απομονώσουν από την υπόλοιπη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που ισοδυναμεί με "αιτία πολέμου"!
  Συγκεκριμένα, η Άγκυρα θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει την άσκηση ακόμη και σε περιοχές που της απαγόρευσε ρητώς η Ελλάδα, ώστε να εγκλωβίσει πλήρως σαν "πένσα" τις ευαίσθητες Οινούσσες και τη νησίδα Παναγιά, τη Χίο και τα Ψαρά και μερικώς την Λέσβο!
  
  Οι Στρατηγοί της γείτονος, βλέποντας την χώρα μας σε πρωτόγνωρες συνθήκες διάλυσης, θεωρούν πρωτόγνωρη και την ευκαιρία, αφού νιώθουν ότι υπερτερούν σε όλα, όπως ο Μουσολίνι πριν τη μεγάλη συντριβή του από τα ελληνικά όπλα!

   55 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
  Ήδη η Τουρκία βγάζει 55 συνολικά σκάφη: 12 φρεγάτες, 7 κορβέτες, 13 πυραυλακάτους και 8
υποβρύχια, 12 πλοία εφοδιασμού, 1 ηλεκτρονικού πολέμου, 2 Αντιτορπιλικά (με ειδικό εξοπλισμό κυνηγιού υποβρυχίων), αλλά και 5 αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας και 14 ελικόπτερα, σκάφη της Ακτοφυλακής και ελικόπτερα διάσωσης!
 Ενώ δεν θα λείψουν και οι προκλήσεις στον αέρα, που μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ θερμές αναμετρήσεις με τους εισβολείς των ουρανών μας!

   ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ "ΝΑΡΚΕΣ" ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
 Απέναντι σε αυτή την μεγάλη τουρκική κινητοποίηση ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης έχει διατάξει έγκαιρα την "ναρκοθέτηση" του Αιγαίου με τα υπερσύγχρονα ελληνικά υποβρύχια, την τοποθέτηση πολεμικών πλοίων επιφανείας σε σημεία κλειδιά, την ετοιμότητα μονάδων και σκαφών και άλλα, ενώ προχθές (14-5-2016) ο ίδιος πήγε με ελικόπτερο στα παλικάρια που φυλούν τη Νησίδα Παναγιά (Πασάς) Οινουσσών, για να δώσει θάρρος και δύναμη στη φρουρά, αλλά και να υπογραμμίσει την ελληνικότητά της και την ελληνική αποφασιστικότητα για την φύλαξή της!

Παράλληλα ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης πραγματοποίησε (16-5-2016) σχετική ενημέρωση στο προσωπικό του Ναυστάθμου Σούδας και των Ναυτικών Υπηρεσιών Κρήτης...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου