ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!


Το Εθνόσημο του Σταυρού και της Ελλάδος καταργεί από τις στολές των Στρατιωτικών ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, με την σιωπηρή και συνένοχη ως τώρα συμφωνία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ
Με διαταγή της 6ης Νοεμβρίου 2015 του νέου Αρχηγού που τοποθέτησε ως Α/ΓΕΕΘΑ ο ...ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, ανάμεσα σε άλλα "το διακριτικό, το οποίο απεικονίζει το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη λέξη “ΕΛΛΑΣ” (έγχρωμο ή χαμηλής ορατότητας) παύει να φέρεται με οποιαδήποτε στρατιωτική στολή"!
Αλλά πού ακούστηκε Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων να ξηλώνει το εθνόσημο της πατρίδας του από τις στολές; Αφήνοντάς τες γυμνές! Χωρίς αποστολή! Χωρίς όραμα! Χωρίς στόχο! Χωρίς πυξίδα!

"ΥΠΕΡΒΟΛΗ" ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ...
Η κατάργηση του Εθνόσημου από τις στολές των Ελλήνων Στρατιωτικών γίνεται, σύμφωνα με τη διαταγή,  "προς αποφυγή υπερβολών στην εμφάνιση του στρατιωτικού προσωπικού"! Δηλαδή θεωρείται "υπερβολή" το ελληνικό εθνόσημο, το σύμβολο του σταυρού και η λέξη Ελλάς! Θεωρούνται δηλαδή υπερβολή, αυτά που καλείται ακριβώς να υπερασπιστεί ο Ελληνικός Στρατός!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ
Το εν λόγω περήφανο εθνόσημο των στολών με τη λέξη "ΕΛΛΑΣ" στην ελληνική γλώσσα (άλλο εκείνο στο πηλίκιο) το είχε καθιερώσει ο προηγούμενος απόλυτα επιτυχημένος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος το 2014, γράφοντας μάλιστα τότε στο twitter του:
"Αυτό είναι το εθνόσημο, δηλαδή το επίσημο έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα φέρεται από τους στρατιωτικούς στις στολές"!

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Στρατηγός Κωσταράκος λίγο πριν φύγει, καθιέρωσε και τη δυνατότητα ανάρτησης στις στολές, των Αγίων Προστατών των Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων! Δείτε σχετικό άρθρο  του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και εικόνες εδώ 

ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΕΛΛΑΣ"
Φαίνεται όμως πως ενοχλεί πολύ ο σταυρός του "εν τούτω νίκα" και η λέξη "Ελλάς", τόσο, που αποφάσισαν να τα ξηλώσουν μια και καλή από τις στολές των παλικαριών!

Αλήθεια, άλλο σοβαρότερο θέμα δεν είχε να λύσει ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Αυτό ήταν το σοβαρότερο ζήτημα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα;
Κρίμα, που απογοητεύει με το καλημέρα... Και δεν θα έπρεπε!
Γιατί ο Ελληνικός Στρατός το εθνόσημο του Σταυρού υπηρετεί! Όχι τα κόμματα! Όχι τις ιδεολογίες! Όχι τις μικρότητες...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου