Η ΚΙΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, αφού μετά τη Ρωσία, μπαίνει δυναμικά στον Πόλεμο και η μακρινή Κίνα, έχοντας ήδη μεταφέρει το Αεροπλανοφόρο Liaoning-CV-16 στην Ταρτούς της Συρίας!

Ισραηλινές υπηρεσίες αναφέρουν ότι το κινέζικο μεγαθήριο πέρασε στα Στενά του Σουέζ στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 και είναι ήδη έξω από το Συριακό Λιμάνι, όπου διατηρεί Ναυτική Βάση ο Πούτιν!

ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
Το κινέζικο Αεροπλανοφόρο, που συνοδεύεται από κινέζικο Καταδρομικό, δεν μετέφερε μαζί του τα αεροσκάφη J-15, τα λεγόμενα και "ιπτάμενοι καρχαρίες", τα οποία όμως αναμένονται να προσγειωθούν στη ράχη του μέσα στον επόμενο μήνα, καταφθάνοντας μέσω της φιλικής και συνεργαζομένης Περσίας, του Ιράκ και φυσικά της πολλαπλώς πολεμουμένης Συρίας του Άσαντ! Δημιουργώντας έτσι μια πανίσχυρη, αδιάσπαστη και απυρόβλητη ζώνη εναέριου εφοδιασμού!

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
 Επίσης αναμένονται κινεζικά ελικόπτερα Z-18F ανθυποβρυχιακού πολέμου για την προστασία του
αεροπλανοφόρου, καθώς και ελικόπτερα Ζ-18J εγκαίρου προειδοποιήσεως, που θα μεταφερθούν με τεράστια ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη από την Κίνα, ενώ ήδη κινεζικά εμπορικά πλοία φέρνουν προμήθειες και εξοπλισμό στην περιοχή!

1.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ
Επιπλέον, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Υπηρεσίες, το Πεκίνο θα αποστείλει τουλάχιστον 1.000 Κινέζους Πεζοναύτες για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων, αλλά και των Περσών ομολόγων τους, στο πλευρό του Άσαντ, εναντίον των Τζιχαντιστών φονιάδων, που έχουν δημιουργήσει τεράστια ανθρωπιστική κρίση και ένα ατέλειωτο κύμα προσφύγων που φτάνει ως τα ελληνικά σύνορα και την καρδιά της Ευρώπης.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Αλλά ένας πρόσθετος λόγος που ενώνει Κίνα και Ρωσία, είναι ότι μέσα στους Τζιχαντιστές Δολοφόνους, πολεμούν Ισλαμιστές Ουιγούροι από την επαρχία Ξιν Γιανγκ της Κίνας, καθώς και Ισλαμιστές Τσετσένοι, από την ομώνυμη επαρχία της Ρωσίας, με σκοπό να εξάγουν τυφλή τρομοκρατία στις δύο αυτές χώρες!

ΟΛΑ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ
Παρά τα φαινόμενα, όλα τα παραπάνω, η συνεργασία Ρωσίας και Κίνας και η ενεργός εμπλοκή τους στη Συρία, είναι σε γνώση και συμφωνία του Ομπάμα, όπως πρώτο έγραψε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, καθώς έχει συμφωνηθεί το παιχνίδι και έχει μοιραστεί πια η περιοχή ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ! Συμφωνία που οδηγεί σε διάλυση της Σαουδικής Αραβίας, ανεξαρτητοποίηση του κρατιδίου της Μέκκας (ίσως δεν είναι τυχαία τα απανωτά ατυχήματα που συμβαίνουν εκεί), δημιουργία του Μικρού ή του Μεγάλου Κουρδιστάν εάν η Άγκυρα συνεχίσει τις εξυπνάδες και πλήρη τελικά διάλυση της Τουρκίας σε μικρότερα ανεξάρτητα κομμάτια!

Για να επιτευχθούν τα παραπάνω, χρειάζονται μεγάλες και αιματηρές χερσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες με κανέναν τρόπο δεν θέλει προς τιμή του να εμπλακεί ο Ομπάμα, κάνοντας τα χατήρια του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας!

Έτσι συμφωνήθηκε να κάνουν τη δύσκολη δουλεία Ρώσοι και επικουρικά Κινέζοι, μαζί με Πέρσες, με τις ΗΠΑ να καλύπτουν τις επιχειρήσεις και να ρίχνουν μόνο μερικά, πολιτικού επιπέδου πυροτεχνήματα για τα μάτια του κόσμου! Ενώ έχει ήδη κλείσει στο παρασκήνιο το τι και ποιο κομμάτι θα πάρει στην επιρροή της κάθε χώρα, με αγωγούς και πετρέλαια.

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛ
Το πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας και το αεροπλανοφόρο της Κίνας, θα παίξουν τον ρόλο του "μπαμπούλα" σε οποιαδήποτε νευρική κίνηση του Ισραήλ, που θα θελήσει τυχόν να πλήξει την Περσία με βαλλιστικούς πυραύλους. Έχοντας όμως στην πλάτη του Ρωσία και Κίνα και την οργή των ΗΠΑ, εκτιμάται ότι δεν θα τολμήσει, οπότε το Σχέδιο Πούτιν - Ομπάμα θα εξελιχθεί κανονικά! 

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
Είναι δε ο Ομπάμα ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που επί χρόνια αψηφά τελείως το Ισραήλ και δεν εξουσιάζεται από αυτό, προς όφελος της ειρήνης, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, όπως ο Κέννεντυ!

Σε κάποια δε στιγμή των επιχειρήσεων (συλλήψεις, καταφύγια, όπλα, υλικά, εκπαίδευση ISIS), θα αποκαλυφθούν διασυνδέσεις των Τζιχαντιστών (εκτός από την Τουρκία) και με τη Σαουδική Αραβία, οπότε θα μπει βαθιά και εκεί το μαχαίρι, με κομμάτιασμα της χώρας τροφοδότη του ακραίου Ισλαμισμού...

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ  -  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ
Την εμπλοκή της Κίνας και τον Πόλεμο της περιοχής, όπου προσπαθεί τώρα να εξασφαλίσει ρόλο και η Γαλλία (του Ολάντ), είχαν δει Άγιοι και Γέροντες, ενώ όλα είναι γραμμένα και σε Παλαιά Διαθήκη και Αποκάλυψη, για τον φοβερό και καταστροφικό Αρμαγεδδών που έρχεται! Και δεν είναι παρά ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος που θα συμβεί μετέπειτα, όταν αλλάξουν Κυβερνήσεις σε κρίσιμες χώρες όπως οι ΗΠΑ και άρα πολιτικές και συμφέροντα και συμμαχίες, οδηγώντας σε παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, με την Ελλάδα τότε να μην λαμβάνει μέρος και να έχει να υπομείνει μόνο την πείνα και - εάν ο Πόλεμος πιαστεί από πάνω - και κάποιες χιλιάδες Νατοϊκών Στρατευμάτων, πεινασμένων, διψασμένων και αφηνιασμένων Δυτικών, που θα θελήσουν να περάσουν προς την Πόλη από την Εγνατία Οδό, οπότε θα κινδυνέψουν - όπως προειδοποίησε ο Άγιος Κοσμάς - γυναίκες και παιδιά (βιασμοί), ζητώντας τότε τα γυναικόπαιδα να κρυφτούν στα βουνά, να υπάρχουν διπλά τουφέκια στα σπίτια, να φορούμε σταυρό στο μέτωπο (το στρατιωτικό μας τζόκεϊ φέρει το εθνόσημο του σταυρού, όπως και το καλπάκι των Μακεδονομάχων φέρει τον σταυρό) για να μας γνωρίζουν ότι είμαστε Χριστιανοί (αλλιώς θα πυροβολούν χωρίς οίκτο) και να τους καθοδηγούμε να φύγουν από τα μέρη μας, λέγοντας τους πως είναι κοντά η Πόλη, ενθαρρύνοντάς τους με λίγο νερό, ψωμί και λόγια, να μη στασιάσουν και γίνουν άτακτος στρατός λεηλασίας και συμφορών για την Ελλάδα, όπως συνέβη παραδείγματος χάρη με την εισβολή 200.000 Γαλατών στην Ελλάδα το 279 π.Χ. που έσφαζαν και έπιναν το αίμα των βρεφών και βίαζαν κτηνωδώς τις γυναίκες ή την τρομερή "ακρίδα" των Καταλανών Ιπποτών Μισθοφόρων που κατέσφαξαν και καταλήστεψαν τους απροστάτευτους Έλληνες χωριών και πόλεων και επιτέθηκαν ακόμη και στον Άγιον Όρος, 150 περίπου χρόνια πριν την Άλωση του 1453...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου