ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!



Μπουρλότο στη Συμφωνία βάζει ο Γιάννης Βαρουφάκης, καθώς - όπως αποκαλύπτουν οι FT - σε κάποια στιγμή του ζήτησε ο ίδιος Τσίπρας μετά από πιέσεις ξένων, να παραιτηθεί!

Τότε ο Βαρουφάκης απείλησε - σύμφωνα με την εφημερίδα - ότι θα φύγει όχι μόνο από την Κυβέρνηση, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας πολλούς ακόμη μαζί του, ενώ παρουσιάζεται τελευταία ασυνήθιστα αμίλητος και σιωπηλός, όπως τη  Δευτέρα, επειδή είναι απόλυτα δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση και εμφανίζεται να απειλεί με άμεση ανατίναξη της Συμφωνίας στη Βουλή, εάν δεν περιλάβει αυτό που πάντα ο ίδιος επιδίωκε: μια ρητή Ελάφρυνση του Χρέους!

Και η αλήθεια είναι πως η Συμφωνία Νέων Μέτρων 8 δισ. θα είναι άλλη μια Μνημονιακή Κατηφόρα, χωρίς να υπάρξει παράλληλα μείωση του Χρέους, ώστε να διαφανεί φως στο τούνελ, να αλλάξει σημαντικά ο λόγος Χρέους προς ΑΕΠ και να σταματήσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος της Ύφεσης, που απαιτεί συνεχώς νέα δάνεια, τόσο για τα παλαιά δάνεια, τόσο και για τις νέες μαύρες τρύπες που θα αφήνει κάθε λίγο στα λογιστικά τεφτέρια...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου