ΜΠΛΕ - Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ! Όλα τα επεισόδια


 Ξεχώρισε σε όλα. Στο σενάριο, την πρωτοτυπία, την ποιότητα, την σκηνοθεσία, την εξαιρετική ερμηνεία μικρών και μεγάλων η τηλεοπτική σειρά "ΜΠΛΕ", που προβλήθηκε στον Alpha Κύπρου και δυστυχώς όχι στην Ελλάδα. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που την συστήνουμε στο ευρύτερο ελλαδικό και ομογενειακό κοινό.


  Η ευχάριστη πρωτοτυπία της είναι ότι για πρώτη φορά περιέχει και εκπέμπει ευσέβεια και δίνει λύσεις και απαντήσεις σε μεγάλα σύγχρονα προβλήματα, πάθη και διλλήματα, με πρωταγωνιστή τον Ταξιάρχη Πανορμίτη της Σύμης, αλλά και δύο καταπληκτικά παιδιά, τον Σταύρο Κυπριανό Κωνσταντίνου (Σταυρής) και την Eλένη Τσιάκκα (Ελενίτσα), με φοβερό χιούμορ και διαλόγους, όχι στα δικά μας "καλαμαρίστικα", αλλά στα κυπριακά, που είναι φανταστικά!


  Πολύ όμορφη και η παρεμβολή τραγουδιών που τραγουδούν οι ίδιοι οι ηθοποιοί, ενώ υπέροχα είναι τα εξωτερικά γυρίσματα στην μοναδική Σύμη, όπως και στην Κύπρο και το Άγιον Όρος.


 Το σενάριο είναι του ευαίσθητου Γιώργου Τσιάκκα και η σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη (γυρίζουν μαζί τον "Άγιο Παΐσιο"), ενώ πρωταγωνιστούν εκπληκτικοί σε ερμηνεία ηθοποιοί, όπως η Χριστίνα Παυλίδου (Σοφία), η Νίκη Δραγούμη (Μαρίνα), ο Γιώργος Ζένιος (Σταύρος), Ανδρέας Ορφανίδης (Γιώργος), Αντωνία Χαραλάμπους (Στέλλα), Πάνος Μακρής (Μιχάλης), Μαρία Ιωάννου (Άννα), Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Άλκης), Στέφανος Κυριακίδης (Παππούς Άγγελος), Λουκία Βασιλείου (Ηρώ), Σίμος Τσιάκκας (Απόστολος), Μάρα Κωνσταντίνου (Αντιγόνη), Δημήτρης Αντωνίου (Τάκης), Μέλανη Στέλιου (Ελίνα), Μαρία Τσιάκκα (Κατερίνα), Χάρης Χαραλάμπους (Μοναχός), Άρης Σερβετάλης (Ασκητής), Άκης Σακελλαρίου (Γιάννης), Νίκος Ψαρράς (Αντώνης), Κυριάκος Βιολάρης (Νίκος).


  Το τραγούδι των τίτλων είναι του Γιώργου Θεοφάνους, σε στίχους Σταύρου Σταύρου και υπέροχη ερμηνεία της Μαρίνας Βερζανλή.


  Δείτε παρακάτω όλα τα επεισόδια. Εναλλακτικά στον Alpha Κύπρου ή στο PemptousiaTv

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δείτε ακόμη το τρέιλερ της νέας σειράς του Γιώργου Τσιάκκα "Άγιος Παΐσιος"
που έρχεται από τον Φεβρουάριο 2022 στο MEGA

Συνέντευξη του Γιώργου Τσιάκκα και της Χριστίνας Παυλίδου (Ιούνιος 2021)

Συνέντευξη Γιώργου Τσιάκκα για την νέα τηλεοπτική σειρά "Άγιος Παΐσιος"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου