ΜΟΡΦΟΥ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Η ΓΑΖΑ ΑΡΧΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Βίντεο


Με μοναδικό τρόπο σχολιάζει την διεθνή και εσωτερική επικαιρότητα, την πνευματική φτώχεια, μεμψιμοιρία και δειλία μας, ο μοναδικός Μόρφου Νεόφυτος, ζητώντας να αφήσουμε τις βλακείες!


ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Ο Πανιερώτατος, μιλώντας από καρδιάς, με τον γνωστό φιλικό και άμεσο τρόπο του, ζήτησε από όλους μας να αφήσουμε τις "βλακείες", όπως τις χαρακτήρισε επί λέξη!

Την στιγμή που ο κόσμος έχει πάρει φωτιά, όπως είχαν προειδοποιήσει όλοι οι Γέροντες, κάποιοι εμμένουν σε "βλακείες", ψάχνοντας εάν είναι τάχα "πλαστή" η επιστολή του Αγίου Παΐσίου που προειδοποιούσε να μην πάρουμε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και πώς μέχρι να τις δώσουν μπορεί "να έρθει η οργή του Θεού" στην ανθρωπότητα (δείτε εδώ τι είχε γράψει ο Άγιος Παΐσιος)... Και γιατί το ψάχνουν; Για να δικαιολογήσουν την δειλία τους, όπως υπογράμμισε ο κοσμαγάπητος Μητροπολίτης!


Η ΓΑΖΑ ΑΡΧΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

"Βλακείες", γιατί μόλις άρχισε η διανομή τους στην Ελλάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, άρχισε έπειτα από λίγες ημέρες ο ξαφνικός πόλεμος Χαμάς - Ισραήλ, με χιλιάδες νεκρούς και ασύλληπτη ωμότητα, με κίνδυνο από στιγμή σε στιγμή να εμπλακεί το Ιράν, το οποίο στηρίζει η Ρωσία και όλος ο Αραβικός κόσμος, για "να πιαστεί ο πόλεμος από κάτω", αντί για "επάνω" (Ουκρανία - Σερβία).


ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα κάποτε "επερχόμενα" τώρα είναι "εξελισσόμενα" και τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, ώστε "να μην προλάβουν να τις δώσουν", καθώς θα τρέξουν και τα της Πόλης με την Τουρκία, με την οποία κάποιοι έχουν ανοίξει συζητήσεις μεγάλων εθνικών συμβιβασμών - υποχωρήσεων, με παραχωρήσεις ΑΟΖ, μέχρι και εναέριου εθνικού χώρου (ΕΕΧ), ξεχνώντας πως οι Τούρκοι έχουν ακόμη υπό κατοχή το ελληνικότατο έδαφος της μισής Κύπρου μας!

Μάλιστα είναι τόσο απίθανα πιθανή η ξαφνική σύγκρουση με την Τουρκία (ίσως μετά από κατάλληλη προβοκάτσια), που εδώ και λίγους μήνες η ίδια Γαλλία και τα Επιτελεία της, έχουν επεξεργασθεί σενάριο Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου στα Ίμια, με εμπλοκή και παρέμβαση της ίδιας της Γαλλίας και του Γαλλικού Στόλου στο πλευρό της Ελλάδας! (δείτε όλο το γαλλικό σενάριο εδώ


ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΝΕΟΙ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ

Την ίδια ώρα πάλι, κάποιοι ανεμβολίαστοι, που ορθά δεν εμβολιάστηκαν, έχουν πέσει σε ζηλωτισμό και κατακρίνουν ανηλεώς όσους εμβολιάστηκαν, αντί να προσεύχονται για αυτούς, ξεχνώντας ότι η Κρίση ανήκει στον Θεό και πως ακόμη και την τελευταία στιγμή η μετάνοια σώζει!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο Μόρφου, ξεκαθαρίζει ακόμη ότι ο εχθρός του Ορθόδοξου Ελληνισμού, δεν είναι ούτε άλλος λαός, ούτε άλλη θρησκεία, ούτε άλλη χώρα, αλλά ο ίδιος ο αιώνιος εχθρός του Θεού και του ανθρώπου, που δεν αντέχει να γίνονται Ορθόδοξες Λειτουργίες, Εξομολογήση, Θεία Κοινωνία, τα μεγάλα "όπλα" του έθνους μας και της ανθρωπότητας όλης, που στην Ορθοδοξία μονάχα θα βρει ανάπαυση, αποκούμπι και αιώνια ζωή!

Για όλους αυτούς τους λόγους ας αφήσουμε επιτέλους τις "βλακείες" και ας αρχίσουμε μετάνοια, πνευματική ζωή, Εκκλησιασμό, Εξομολόγηση, Ψαλτήρι και Θείες Λειτουργίες! Έρχονται, ήρθαν πια τα αναμενόμενα! Και όλα θα τα φέρει καλά ο Θεός για τον λαό μας, που θα επανέλθει στην ευσέβεια, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...

Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου