ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΡΠΑΓΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΩ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! Βίντεο - ντοκουμέντο

Αρπαγή παιδιού στο Μπορντώ
 

Αφρικανός επιχείρησε βίαια να αρπάξει παιδί από την 73χρονη γιαγιά του, στος φως της ημέρας στο Μπορτώ της Γαλλίας, επιτιθόμενος την ώρα που έκλειναν την πόρτα του σπιτιού!

Ο δράστης έφερε μαζί του πολλές σακκούλες, είχε ξεκάθαρο στόχο το κοριτσάκι, το οποίο από θαύμα του Θεού γλύτωσε και ο δράστης αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή, βλέποντας ότι είχε φθάσει διερχόμενο λεωφορείο στο σημείο επίθεσης. Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τον συνέλαβε.

Τέτοια περιστατικά θα αντιμετωπίζουμε όλο και περισσότερο, χάρη στην ανεξέλεγκτη λαθομετανάστευση, τις συνθήκες φτώχειας και εκμετάλλευσης που επικρατούν σε κάποιες περιοχές και ομάδες και γι΄ αυτό χρειάζεται η διαρκή εγρήγορση όλων, κυρίως παιδιών και νέων, ιδίως την νύχτα. Ποτέ μόνοι, ποτέ σε μέρη απόκεντρα, ποτέ εμπιστοσύνη σε κανέναν άγνωστο, ποτέ σε ξένο σπίτι ή αυτοκίνητο, ποτέ με αγνώστους σε ανελκυστήρα απόμερων κτιρίων, ποτέ δεν δεχόμαστε να πιούμε ή να φάμε κάτι από άλλους.

Ο Άγιος Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης, συμβούλευε σχετικά τα παιδιά: "από άνθρωπο που δεν ξέρω, ούτε αντίδωρο δεν παίρνω"!

Δείτε το βίντεο εδώ (προσοχή σκληρές εικόνες), το οποίο και ανήρτησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Μπορντώ, ακριβώς για να ευαισθητοποιήει τον κόσμο.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου