ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΣΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ! Βίντεο


Ιστορικό κάλεσμα ονομαστικά σε Βελόπουλο και Νατσιό, αλλά και όλες τις υγιείς πατριωτικές δυνάμεις, για κοινή κάθοδο στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, απευθύνει με μήνυμά του ο Πρόεδρος της "Πατριωτικής Δύναμης" Πρόδρομος Εμφιετζόγλου


ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ


Παρόμοιο κάλεσμα απηύθυνε το βράδυ των Εκλογών και το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, αναφέροντας όχι μόνο την Ελληνική Λύση, την Νίκη και τον Εμφιετζόγλου, αλλά και την Πλεύση Ελευθερίας και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (δείτε εδώ),  αφού υπάρχει μια μοναδική πλέον ευκαιρία με το νέο πολιτικό σκηνικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Εφιάλτης των Πρεσπών και της αποελληνοποίησης και αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας έχει διαλυθεί κυριολεκτικά από την συντριπτική ήττα, καθώς οι Έλληνες πραγματοποίησαν μια ιστορική κεντροδεξιά στροφή, με την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να καραδοκεί όμως να εφαρμόσει Συριζαϊκές πλέον πρακτικές σε Παιδεία, Κοινωνία και Εθνικά Θέματα, με τις "Πρέσπες του Αιγαίου" να προβάλουν στον ορίζοντα, καθώς οι ξένοι θα προσπαθήσουν να τις περάσουν εκβιάζοντας για το τεράστιο Χρέος της χώρας, που ξεπέρασε τα 400 δισ., όταν το 2009, στην αρχή της κρίσης ήταν 299 δισ., με το τότε ΑΕΠ στα 237 δισ, ενώ τώρα στα μόλις 208 δισ. (δείτε εδώ πίνακα-σοκ)

Εάν όλες αυτές οι δυνάμεις ενωθούν, διατηρώντας η κάθε μία την ταυτότητα, τις ιδέες και την αυτονομία της, τότε μπορούν το βράδυ της 25ης Ιουνίου να καταστούν η νέα Αξιωματική Αντιπολίτευση του τόπου φτάνοντας ή και ξεπερνώντας το 20% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε στο επόμενο στάδιο να κυβερνήσουν και να σώσουν την Ελλάδα και τον αυθεντικό Πολιτισμό της, με την βοήθεια του Θεού!


Όποιοι λοιπόν αρνούνται το κοινό 20% και αναζητούν το μοναχικό 3% και το 4%, δείχνουν ότι έχουν μόνο εγωπαθή κίνητρα, ξεχνώντας την Ιστορία μας που απαιτεί συνένωση δυνάμεων και "Οπλαρχηγών" για το καλό του Έθνους, της νεολαίας και της δόξας της πατρίδας.

Και κάτι άλλο. Όλοι ΕΜΕΙΣ κοινωνούμε από το ίδιο κοινό ποτήριο του Χριστού! Είμαστε αδέλφια! Και μόλις φανεί η εξουσία, τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα βγάλουμε τα μαχαίρια ή θα δώσουμε επιτέλους τα χέρια;

Είναι ώρα πια για το "ΕΜΕΙΣ" του Μακρυγιάννη! Για το "ΕΜΕΙΣ" όλων των Ελλήνων!



Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ

Μένουν λίγα μόνο 24ώρα για να δοθούν απαντήσεις στα καλέσματα, για να φανεί ποια κόμματα ανήκουν πραγματικά στην Ελλάδα και ποια στα αδιέξοδα "εγώ" τους, αρνούμενα αδελφός τον αδελφό και συμπολεμιστής τον συμπολεμιστή, όταν οι Τούρκοι είναι έξω από τα τείχη! Ενώ τα Σκόπια αρπάζουν την Μακεδονία, η Βόρειος Ήπειρος φυλακίζεται και διώκεται και πάλι, η Κύπρος κινδυνεύει σοβαρά,  και ο Παγκόσμιος Πόλεμος, στρατιωτικός, οικονομικός και ίσως και βιολογικός, μαίνεται...

Τα "θηρία" δεν σταματιούνται με "χάδια", αλλά με συντεταγμένες, οργανωμένες κοινές δυνάμεις, όπως χρόνια τονίζει το Μακεδονικό Κόμμα, που έχει φαίνεται μελετήσει βαθιά τον Μέγα Αλέξανδρο και τις τακτικές νίκης και διακυβέρνησής του, όπως και εκείνες του Βασιλείου Β΄ της Μακεδονικής Δυναστείας και του Αγίου Βασιλέως Ιωάννη Δούκα Βατάτζη...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Σας παρακολουθώ χρόνια τώρα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα τόσα ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα που φέρνεται μέσω του καναλιού σας. Θερμά συγχαρητήρια! Σχετικά όμως με το Μακεδονικό Κόμμα και την σύμπλευση των τριών υπολοίπων, θεωρώ ότι κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι το Μακεδονικό Κόμμα έχει πέσει σε αρκετά ατοπήματα και εξηγούμαι:
    1. Όπως και εσείς οι ίδιοι υποδείξατε στο παρελθόν, οι θέσεις του σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών δεν ακυρώνουν την συμφωνία και στην ουσία διαφένεται ότι δεν έχουν μελετήσει αρκετά καλά τα σημεία της για να προχωρήσουν σε ακύρωση.
    2. Το να ζητήσουν να συμμετάσχει ο κ. Μπόγδανος ήταν το πρώτο ολέθριο φάουλ από πλευράς κ. Εμφιετζόγλου και
    3. Η συνένωση όλων των παραπάνω κομμάτων που λέτε θα είναι καθαρά μία κίνηση του δόγματος "ας πάμε με όσους περισσότερους μπορούμε για να μπούμε στην βουλή" και όχι να μπούμε με ομογένεια και συνέπεια από όλους τους συμμετέχοντες ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη γραμμή πλεύσης με δυνατό χαρακτήρα και αγνά πρόσωπα υπέρ Πίστεως και Πατρίδας. Άλλωστε όλοι οι παραπάνω δεν συμφωνούν σε πολλά καίρια ζητήματα και καλό θα ήταν να μην μπολιαστούν οι αγνές προθέσεις των μεν με τις καιροσκοπικές στοχασίες των δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή