ΣΟΚ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Δείτε το εδώ


Συγκλονίζεται η Ελλάδα, παραμονές των Εκλογών από την ωμή κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος από εξωελληνικά κέντρα, που κατεβάζουν "ηλεκτρονικά τανκς" στους δρόμους της ελεύθερης επικοινωνίας, πληροφόρησης, ενημέρωσης, έκφρασης λόγου και σκέψης, για να ποδηγετήσουν την κοινή γνώμη, να ελέγξουν τις μάζες, να υπαγορεύσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και την ίδια την μοίρα του ελληνικού λαού!


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Η ωμή απαγόρευση του Κώστα Καραμανλή και των δηλώσεων του για τα εθνικά θέματα από το Facebook

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10-5-2023, το Facebook απαγόρευσε δημοσίευση του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ που μόλις είχε αναρτηθεί και είχε αρχίσει να διαμοιράζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, η οποία αφορούσε βίντεο με τις φοβερές δηλώσεις Κώστα Καραμανλή στο Ζάππειο (9-5-2023), που όλα σχεδόν τα ΜΜΕ αποσιώπησαν και οι οποίες είναι πολύ σοβαρές, καθώς θέτει ένα νέο Βέτο, όχι στο Βουκουρέστι τώρα πια, αλλά μέσα στην ίδια την Αθήνα, για τα σχέδια μοιρασιάς του Αιγαίου, αφοπλισμού των νησιών και συνεκμετάλλευσης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ από την Τουρκία και τις ξένες δυνάμεις που την στηρίζουν!


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ο πρώην Πρωθυπουργός, με την τεράστια δημοφιλία σε όλους τους πολιτικούς χώρους, που "εκτελέστηκε" κανονικά το 2009 από υπερατλαντικά κέντρα για τους γνωστούς λόγους (το Νοιάζομαι είχε λάβει σχετική, ρητή προειδοποίηση ένα χρόνο πριν, από τον αείμνηστο φίλο, συνεργάτη και διαπιστευμένο τότε στο Στέιτ Ντιπάρμτεντ Δημοσιογράφο Λάμπρο Παπαντωνίου, για επικείμενη επίθεση στην χώρα μας και το ευρώ), στο Ζάππειο, ενώπιον του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συν αυτώ, διατράνωσε τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας και της παραδοσιακής ΝΔ στα ελληνοτουρκικά, θέτοντας βέτο σε οποιαδήποτε παράδοση, μοιρασιά ή συμβιβασμό με την Τουρκία, πλην της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ μόνον στη Χάγη και μόνον βάση του Διεθνούς Δικαίου!

Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε, καταχειροκροτούμενος:

"...Όλα τα άλλα θέματα είναι λυμένα κι διευθετημένα από το Διεθνές Δίκαιο και από Διεθνείς Συνθήκες!

Καμία χώρα που σέβεται τον ευατό της, δεν θέτει υπό κρίση οιασδήποτε διαπραγμάτευσης, διαμεσολάβησης ή δικαστηρίου, την εθνική της κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα"!

...Το καθεστώς των νησιών είναι δεδομένο και εκτός πάσης συζήτησης! Το δικαίωμα άμυνας και αποτροπής για την ασφάλεια των νησιών είναι αδιαπραγμάτευτο! Το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων είναι κατά το Διεθνές Δίκαιο μονομερές και στην αποκλειστική δικαιοδοσία της κάθε χώρας! Τελεία και παύλα"!


"ΜΙΣΟΣ"

Το Facebook έκοψε την δημοσίευση του Ν με το πρόσχημα "μίσους" (άκουσον άκουσον), γελοιοποιούμενο μπροστά σε όλο τον ελληνικό και τον παγκόσμιο δημοκρατικό κόσμο, αφού στη δημοσίευσή μας υπήρχαν μόνο οι τίτλοι του βίντεο που είχαμε ανεβάσει στο youtube, χωρίς καμία άλλη έκφραση ή σχόλιο!

Αλλά ίσως η ηλεκτρονική "χούντα" μπλόκαρε το δημοσίευμά μας πράγματι για λόγους "μίσους". Ενός μίσους κατά της Ελλάδας και του τεράστιου πολιτισμικού, γλωσσικού, χριστιανικού και ηθικού εκτοπίσματός της στην παγκόσμια ιστορία.


ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Είναι ολοφάνερο, ότι με την κίνησή τους αυτή, τα ξένα κέντρα έδειξαν σε όλους μας τι έρχεται και τι μας έχουν ετοιμάσει άμεσα, πάντα σε συνδυασμό με εγχώριους "Κερκοπορτάριους"!

Κόβοντας το βέτο Καραμανλή για το Αιγαίο, φανέρωσαν ότι ο σχεδιασμός μοιρασιάς, αφοπλισμού και νέας οικονομικής κατοχής είναι προ των πυλών, αφού η ΑΟΖ μας κρύβει υδρογονάνθρακες που ζαλίζουν (δείτε εδώ και εδώ)! 

Και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε άμεσα, μέσα από την συγκυβέρνηση που θα προκύψει στις εκλογές, αφού χρειάζεται πλατύτερη κοινοβουλευτική αποδοχή για τις "Πρέσπες του Αιγαίου", όπως ήδη λέγονται και τις κατονόμασε με αντίστοιχο βέτο και ο Αντώνης Σαμαράς στην ίδια εκδήλωση (δείτε εδώ). 

Ε, δεν μπορεί, οι πρώην Πρωθυπουργοί κάτι ξέρουν και προσπαθούν να το προλάβουν, όπως τα Μνημόνια με τα Σκόπια, που υποχρέωσαν τον Μητσοτάκη να μην τα φέρει προς ψηφοφορία στην Βουλή, κάνοντας κάποιους να πηδούν ως το ταβάνι από τα νεύρα τους... Καταλαβαίνετε τώρα τι θα γίνει με τις "Πρέσπες του Αιγαίου"...

Πάντως φαίνεται πως τα εργαλεία πίεσης στην Ελλάδα θα είναι η τουρκική απειλή ή ένα θερμό επεισόδιο, ελεγχόμενο από ξένη υπερδύναμη, η πίεση στην Οικονομία μας με το τεράστιο Χρέος των 400 δισ. ευρώ και η επενδυτική βαθμίδα, εάν αποδειχθούμε "καλά παιδιά" του Κατευνασμού και όχι γνήσια παιδιά του μεγάλου και ηρωικού Ελληνισμού!


ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε εδώ το απαγορευμένο από το Facebook βίντεο των ιστορικών δηλώσεων - βέτο του Κώστα Καραμανλή που δημοσίευσε το Νοιάζομαι, για να ξέρετε τι έρχεται και γιατί έρχεται


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου