ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ "ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ"!

twit Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα εκνευρίζει την Τουρκία


Λίγες ώρες μετά την πληρωμένη απάντηση Μητσοτάκη στην προκλητική ομιλία Ερντογάν στην Πράγα, που ο Τούρκος Πρόεδρος φυσά και δεν κρυώνει, νέο "χαστούκι" έρχεται να ταράξει την Άγκυρα.


Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, με μήνυμά της στο twitter (7-10-2022) γράφει και "σπάει κόκκαλα":

"Δύο πράγματα πηγαίνουν καλά μαζί: Ελληνική φύση, Αμερικανική δύναμη", με παράθεση δύο φωτογραφιών ετοιμοπόλεμων αεροσκαφών F/A-18E Super Hornet από το Αεροπλανοφόρο "George H.W. Bush" που βρίσκεται στην Κρήτη!


Το νόημα αυτού του μηνύματος, στην συγκεκριμένη συγκυρία, είναι ότι την ελληνική φύση προστατεύει η αμερικανική δύναμη και γι΄ αυτό προκαλεί οργή στην Τουρκία, με την Γενί Σαφάκ του Ερντογάν να γράφει:

"Αλαζονική ανάρτηση από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, αφού ο Ερντογάν επανέλαβε το μήνυμα "μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ""

Ενώ η Ελλάδα συνεχίζει να εξοπλίζει τα νησιά κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, το πολεμικό ναυτικό που τοποθετείτai στα νησιά από τις ΗΠΑ αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αφού ο πρόεδρος Ερντογάν επανέλαβε το μήνυμα «μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» τις προάλλες, μοιράστηκε μια σκανδαλώδης ανάρτηση από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Στην προαναφερθείσα ανάρτηση, η σημείωση «Ελληνική φύση, αμερικανική δύναμη» γράφτηκε χρησιμοποιώντας φωτογραφία αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών".


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. https://www.news.gr/ellada/article/2585815/sto-sintagma-i-aektzides-gia-ti-mera-mnimis-tis-genoktonias-ton-pontion.html
    Γεια σας.
    Κάποιες πατριωτικές κινήσεις σε γηπεδικό πεδίο.
    Το πανό αναγράφει το Βυζάντιο θα ξαναανθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή