ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ! Απόφαση - σταθμός στην καρδιά της Ευρώπης! Αποκαλυπτικό βίντεο

Τέλος η καραντίνα σε θετικούς στην Αυστρία
 


Μετά την άρση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η Αυστρία προχωρά σε μια επαναστατική απόφαση που θα προκαλέσει σοκ στην καρδιά της Ευρώπης, καθώς από σήμερα 1η Αυγούστου 2022, άρει ακόμη και την υποχρεωτική καραντίνα σε όσους είναι θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν δηλαδή θετικό τεστ!


ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ


Οι θετικοί, εφόσον αισθάνονται καλά, ακόμη και αν εξακολουθούν να βγαίνουν θετικοί, μπορούν να βγαίνουν έξω και να κυκλοφορούν παντού με μόνον περιορισμό την χρήση μάσκας FFP2! Ακόμη και σε καφέ και εστιατόρια, με τον όρο να μην την βγάζουν, να μην καταναλώνουν εκεί, αλλά να μπορούν να συμμετέχουν σε παρέες και συζητήσεις!ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η ακόμη μεγαλύτερη ανατροπή αφορά τους υπαλλήλους, ακόμη και εκείνους που δουλεύουν σε νοσοκομεία και σχολεία, που θα μπορούν ακόμη και θετικοί να επιστρέφουν στην εργασία τους με μάσκα!

Η δε επιστροφή στην εργασία είναι προεραιτική, γιατί ισχύει 10 ήμερη τουλάχιστον αναρρωτική άδεια, που μπορεί να την παίρνει κανείς και τηλεφωνικά από τον γιατρό του!

Έτσι αντί της απομόνωσης (καραντίνα), οι θετικοί έχουν πλέον μόνον κάποιους περιορισμούς μάσκας! Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου